Evet canım kontrolü elden bırakmamak lazım.Mrb arkadaslar bugun biraz dikkat etmeye baslayabildim cok sukur yada 2 kilomda gite kar deyim devam edecegim insallah kilo almaktan daha iydir:)
Sabah limonlu suyumu ictim ardindan ara verb 1 greypfruit 1 bardak sutlu blenderden gecirip ictim
Kahvaltida yumurta, avokado, domates, yulaf, sut, bir kac tane oglumdan kalan patates, ekmek, yesil cay
Bugun ebru sallinin pilateslerini basliyicaktim ama yatmam sabah in 2 sini bulunca erkenden yapamadim yarin ins
Aysecim bende benzer kuru okumustum usendim yapmaya ama cok faydasini gorucegine eminim onun yerine gun icerisinde eve ugradigimda carbonat ekliyorum suyumu birde yatmadan once buyuk bardak suya 2 yk elma sirke oda sabah zine uyan maya yardimci oluyor:)
Canım iyi gidiyorsun.Wc sorunun da dukkan diyetinde olabiliyormuş protein ağırlıklı beslenmeden dolayı.Sana tavsiyem eğer içebiliyorsan spordan önce aç karnına türk kahvesi içmen çok iyi geliyor
susuz123 Sinemciğimin tavsiyesi bana iyi geldi .Sende faydasını görürsün diye düşünüyorum.
Hoşgeldin Leylacım.Kolay gelsin sana belki hissettiğin şişkinlik olabilir uzun süre oturmaktan sen bir başlarsan o gelen kiloyu çabuk atarsın hiç üzme kendini ama çabuk bekliyoruz seni :)Merhaba kizlar , uzun zamandir yazamadim derslerle testlerleyim hals ama bu sabah tartildigimda korktum kilo almisim oturmaktan su tutmustur bedenim diye dusunswmde cok rahatsiz2edici sekilde genislemeye basladim malesef. Bugunden basladim tekrar dikkatli yemeye.
Bu a rada Kizlae dun yeni arastirma cikmis kilo verirken yemeklere karsi dayanmak zor oluyor am hedef kilonuza ulasildiktan sonar 12 ay icerisinde bu kilo korunur ve dikkatli beslenmeye devam edilirse bedenin biokimyasi degisiyormus ve eskisi kadar yemeklere sabir etmek zor olmuyormus. Sevindirici arastirma kilo verirken o hjsettigimiz acikma istegi sabin edilirse sonradan hafifliyecegi guzel birhaber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?