Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Evet canım kontrolü elden bırakmamak lazım.
Bir ara bende karbonat sular içiyordum o da şişkinliğe bire bir hemde kanı temizliyor
inşallah bu kür de fayda sağlar öyle umuyorum

spor yapamıyorum son 10 gündür , günlerim çok yoğun geçiyor. oturmamaya çalışıyorum ama kendimi dışarı atıyorum suyum çıkana kadar geziyorum ya da işleniyorum. sinameki işe yarıyor . zaten bağırsaklarım tembeldi normalde de , diyet iyice arttırdı . kahve her gün içiyorum . spora başlarsam deneyeceğim ama.

güzel kahvaltı yaptım bugün
2 yumurta
menemen
beyaz peynir
çay

öğleden sonra pikniğe gideceğiz
mangal
salata
light kola içerim

bugün 2 öğün yaparım yine

Selam arkadaşlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım yarım saatte belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok şükür.

Bugünüm
sabah 1 bardak su içtim
1 saat yürüyüş,30 dk belediyenin aletleriyle egzersiz yapıldı.Çok şükür
kahvaltı 11:30
bol lor peyniri
maydanoz
yarım ayva
1 salatalık.Şifa olsun bana :)

2. Öğünüm 17:50
160 gr ton balığı
1 tabak mevsim salata çok şükür doydum.
2 lt Alkali suyumu yaptım ara ara içiyorum daha bitmedi.

öğleden sonra 3-4 gibi tavuk mangal ve salata yedim çay içtim dönüşte de zero pepsi içtim , piknikte de bol bol voleybol oynadım bugünlük bu kadar

Selam hanimlar
Evime dondum ☺
Bugun dip kose temizlikle gecti hic oturmadim ,spor yerine sayilir insallah.yarin spora gidicem ozledim cok ☺
Cuma tartidan sonra biraz ipin ucu kacti ama 2 gun dukan atak yapip telafi edicem insallah
Benden haberler boyle ,kaldigim yerden devam insallah.evlilik yildonumumuze kadar 5 kg daha atmak istiyorum
40 beden buz mavisi kot pantolon aldim ustune hafif dar siyah tshirtle harika durdu,zayif olmak zayiflamak cok guzell bir duygu,uzun zamandan sonra kot pantolon giyindigime inanamiyorum ☺ kanvas pantolon giymekten fenalik gelmisti ☺
Hepinizi cok optum bol eksili azimli sabirli istikrarli bir hafta olsun insallah

Günaydın canlar dünkü menüm
sabah 1 bardak su
30 dk yürüyüş ayağın yine su topladı
kahvaltım 06:40
2 yumurta
2 ceviz
3 dal kıvırcık
2. Menüm 14:40
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
5 adet ceviz dün çok açtım arkadaşlar anlayamadım,dünyayı yesem doymazdım
su 3 bardaktan fazla içemedim.Kötü bir gündü benim için

Selam hanimlar
Spora geldim,tartilma gunumdu bugun sporda
2 ayda 6 kg vermisim ,10 kg da yagdan gitmis ,beden yasim 44 den 26 dusmus cok sevindim masallahbl diyim
Bugun saf protein yapiyorum
3 lt
1 sise maden suyu
Limon yogurt pul biber kuru
2 kupa yesilcay bugunluk boyle

dün sebzeli günümdü
salata
ton balığı
lor yedim genellikle

bugün saf protein günüm
sabah
lor
çay
ara:
sütlü kahve

Selam canlarım
dünkü Menüm
sabah yürüyüş yapmadım ayağım iyileşsin diye
kahvaltım 06:40 civarı
lor peyniri
3 dal kıvırcık

2. Öğünüm
2 tabak mercimek çorbası
salata çok şükür bugün doydum.
Bugünkü menüm
sabah yürüyemedim ayağımdan dolayı ama işyerinde tüm gün ayaktaydım.
Kahvaltım 06:50
2 yumurta
4 dal kıvırcık
5 ceviz
2. Öğünüm
1 kase mercimek çorbası
160 gr ton balığı
koca bir tabak salata
2 lt limonlu,sirkeli,naneli alkali su ( salatalık ve tarçınsız daha içilebilir oldu şifa olsun bana )çok şükür.

Merhaba kizlar , uzun zamandir yazamadim derslerle testlerleyim hals ama bu sabah tartildigimda korktum kilo almisim oturmaktan su tutmustur bedenim diye dusunswmde cok rahatsiz2edici sekilde genislemeye basladim malesef. Bugunden basladim tekrar dikkatli yemeye.
Bu a rada Kizlae dun yeni arastirma cikmis kilo verirken yemeklere karsi dayanmak zor oluyor am hedef kilonuza ulasildiktan sonar 12 ay icerisinde bu kilo korunur ve dikkatli beslenmeye devam edilirse bedenin biokimyasi degisiyormus ve eskisi kadar yemeklere sabir etmek zor olmuyormus. Sevindirici arastirma kilo verirken o hjsettigimiz acikma istegi sabin edilirse sonradan hafifliyecegi guzel birhaber:)

no Hoşgeldin Leylacım.Kolay gelsin sana belki hissettiğin şişkinlik olabilir uzun süre oturmaktan sen bir başlarsan o gelen kiloyu çabuk atarsın hiç üzme kendini ama çabuk bekliyoruz seni :)
Bu son habere de bayıldım bu hafta başı gibi sabrımın son damlalarını yaşıyordum zor tuttum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…