• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canlar bugünüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltım 06:50
1 yumurta
maydanoz
2. Öğünüm 15:30
1 tabak tavuk ciğer
2 kase yoğurt
1 fincan 10 lu bitki çayı
1 bardak yoğurt suyu
1.5 lt su 2.5 lt tamamlarım inşallah.

geçen hafta 66.0
bu hafta 65.3
verilen: 700 gr
toplam verilen: 12.500 gr
diyetin 50. günü

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 24
bu hafta biraz daha rahattım
kaçamaklarım vardı ama yine de daha çok dikkat ederek 700 gr gitmiş yine de
son 4-5 kilo

DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Bu Hafta Killo: 81.3

ELHAMDÜLİLLAH

ayşe canım senin tam kaç kilo oldu.
kaç ay oldu.
ay ay kaçar kaçar gitti
yine sormuştumda hatırlayamadım

ELHAMDÜLİLLAH

evet hemen hemen aynı zamanda başlamışız . baya güzel ilerlemişsin benim yavaşladı kilo vermem ama bunun sebebi benim sanırım. hedefin kaçtı canım

evet hemen hemen aynı zamanda başlamışız . baya güzel ilerlemişsin benim yavaşladı kilo vermem ama bunun sebebi benim sanırım. hedefin kaçtı canım
şuan 75 olsam dünyalar benim olur. ama 70 benim idealim. 70 ile 75 arasında gidip gelsem süper. ama kesinlikle 76 olmamalıyım.

geçen hafta 66.0
bu hafta 65.3
verilen: 700 gr
toplam verilen: 12.500 gr
diyetin 50. günü
Canım maşallah aramızda birşey kalmadı yetiştin bana :)Gerçekten çok mutlu oldum çok iyi gidiyorsun ideal kiloda az kaldı.Devamı gelsin inşallah..

ELHAMDÜLİLLAH
Canım ilk dönemlerini hatırlıyor musun?
Iyiki pes etmedin devam ettin,iyiki aramızdasın 10.1 kg ma bye bye :) Devamı gelecek inşallah..
Canım benim :)
ben 18 aralıkta 84 le başlamıştım çok şükür şimdi 64.2 kgr m oldum..Ilk ay 7 kg vermiştim sonraki aylar 5 er kg vermiştim hayırlısıyla devamı gelir inşallah :)

Canlar kilo bildirimimi yazayım
Geçen hafta 65 kg
bu hafta 64.2 kg
fark 800gr çok şükür.Bu hafta doğru dürüst yürüyüş yapamamıştım.Bu hafta sabittimdir diye düşünüyordum.Çok şükür çok mutluyum :)

Hepinizi tebrik ederim canlar bend kenardan okuyorum basil zayifladiginizi boslamistim testlerim various die am 84kg grunge korktum iki gun once ve basladim ins devami gelir.
Bugun tartildim 81.8kg inmisim Sudan gitmis bell iki gune 2.2kg gitmesi zor tabs

Kahvaltim: 2 yumurta, sebze, findik, peynir, yesil cay

Kahvaltidan once buy UK bardak suya elma sirkesi ekledim ictim ogun yavas hazim olmasini,sagliyormus gec acikiyormus insane oylede oldy sabah 8:30 kahvaltimi yaptim ogle 1 migdem kazinmaya basladi belki day air iki ogun yerim bugun gordugum kadariyle Aysecim iki ogun yiyerek zayifliyorsun mashallah

Bugünüm kızlar
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım 06:55
1 yumurta
maydanoz
1 dilim keçi peyniri

2. Öğünüm 16:30
4 kaşık dünden kalan tavuk ciğeri
150 gr kadar tavuk göğsü
1 kase yoğurt
1 bardak yoğurt suyu
2 lt ye yakın su
1 fincan 10 bitkili çay.Çok şükür bugünüm de böyle geçti.

Gunaydin hanimlar, bugun gun yine sirkeli su ile basladim cok iy geliyor bana cok sukur:)
Kahvaltim: yumurta, ekmek, patates, kahve disarida ailece kahvalti yaptik yabanci yerlerde disarida yiyebilicegim anak bunlardi:) bizim sebzeli kahvalti anlayisi yabancilarda yok malesef:)
Dun yuruyusumu yaptik cok sukur:) .

Öncelikle başarılar dilerim ...
Bugünlerde benim de aslında düşüncem de var olan ama bir türlü harekete geciremedigim bir durum....
Nasıl imrendim şimdi size anlatamam...
Ben geçen sene her akşam 1 saat yürüyerek ve diyet yapmadan 6 kilo vermiştim....
Aslında şu anda kilom aynı fakat ama sıkılaşmam kayboldu :KK43: :KK43: :KK43:
Acayip fit yapıyor yürümek....
Boyun ve Sırt ağrılarıma çok iyi gelmişti....
Tekrar başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim ama çok soğuk havalar azıcık yumuşasa keşke....

Tekrarrrr selamlar canım.
İlk mesajimi sana 20 Aralık'ta yazmışım vee benn bugün başladım yürüyüşe...
Nasıl özlemişim nasillll anlatamam çok çok çok iyi geldii.
Tam 1 saat yürüdüm:KK76::KK76::KK76:
Ben diyet yapamamm yani ölürüm herhalde yemezsem.
O yüzden bol bol yürümeyi düşünüyorum birde ip atlama çok mantıklı geldi inşallah ona da baslarsam tamamdır...

Boy; 160 cm
Kilom ; 60.400 kg
Benim sıkıntım basen maalesef...

Takipteyim artık bende varım.

Sağol tatlım
Istersen havalar yumuşayana kadar evde egzersizlerle bana katılabilirsin.Havalar düzelince yürüyüş yaparsın.Gerçekten yürüyüş çok faydalı zamanında iyi kilo vermiştim yürüyüş sayesinde..sonra tekrar iştahım açılınca kilo aldım yoksa insan dikkat edip yürüyüşte yapsa bayağı fit olur.

Back