- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Sinemcim cok Sagol tavsiyen icin dunya genelinde dukan saglik acisinda cok tasvib edilmiyor Evet kilo verdiriyor Guzel ama muhtemel yan etkilerinden dolayi Karatay hocanin beslenme tarzina yakin biseyler yapmak benim rahatlatiyor hem saglik hem kilo iki acidan da kaznmak istiyorum insallah:)Betulcum canim cagladan bisicik olmaz diyetisyenler sifir kalori oldugunu soyluyorlar ☺ dukan ekspress 5 kg su ve daha fazlasi olanlar icinde uygun fakat uzun vadede devam ediliyor,klasik dukanin verdirdifi hizda olmuyor ama olsun ☺benim ilk hedefim 75 oldugu icin bana uygun geldi ,hemde sıkılıp pes etmemem icin iyi gelicek bana ☺
Aysecim duraksama yasiyorsun bu hafta ama kırıcagına inaniyorum bu hafta ,istersen paylastigim.iksiri deneyebilirsin
Leylacim bitanecigim biz yolumuzdan donmeyecegiz . Evet kacamak yaptik ama cok sukur kilo almadik sadece uzadi biraz kg vermemiz ama olsun ☺yola devam insallah .bi ileri bi geri gidecek bu kilolar inan buna ☺
Sende dukan eksprese bi göz at istersen canim,sanki bu diyet sana daha uygun gelicek diye dusunuyorum
Aynen oyle yap bende once oyle yapinca kimse farketmiyor edenlerde bisey demiyordu:) kesinlikle tatli ve hamurlarin ucundan bile denemeBugunku menum
Dukan ekspress
1 gun saf protein gunu
3 lt su 1ltsi limonlu
Sabah
1 yumurta peynir yesilcay
Oglen
Ayran firinda tavuk kanat
Aksam
Yemege davetliyiZ ,insallah proteinli bisiler vardir .olmasa bile tabagima alip ,yemis gibi yapicam ☺ umarim yapabilirim
Sonrasi husranla bitebiliyor Canim tecrube ettigim icin biliyorum:) 21 gun sonra beyin unutuyormus yemediginiz tatli ve borekleri tadini daha kolay olur devam etmemiz insallah.Aynen oyle yap bende once oyle yapinca kimse farketmiyor edenlerde bisey demiyordu:) kesinlikle tatli ve hamurlarin ucundan bile deneme
Betulcum canim cagladan bisicik olmaz diyetisyenler sifir kalori oldugunu soyluyorlar ☺ dukan ekspress 5 kg su ve daha fazlasi olanlar icinde uygun fakat uzun vadede devam ediliyor,klasik dukanin verdirdifi hizda olmuyor ama olsun ☺benim ilk hedefim 75 oldugu icin bana uygun geldi ,hemde sıkılıp pes etmemem icin iyi gelicek bana ☺
Aysecim duraksama yasiyorsun bu hafta ama kırıcagına inaniyorum bu hafta ,istersen paylastigim.iksiri deneyebilirsin
Leylacim bitanecigim biz yolumuzdan donmeyecegiz . Evet kacamak yaptik ama cok sukur kilo almadik sadece uzadi biraz kg vermemiz ama olsun ☺yola devam insallah .bi ileri bi geri gidecek bu kilolar inan buna ☺
Sende dukan eksprese bi göz at istersen canim,sanki bu diyet sana daha uygun gelicek diye dusunuyorum
Sinemcim inşallah haftaya benimde yüzüm güler.Sağol canım benim.Senin iksiri bugün denedim sporda bayağı terledim.Betulcum canim cagladan bisicik olmaz diyetisyenler sifir kalori oldugunu soyluyorlar ☺ dukan ekspress 5 kg su ve daha fazlasi olanlar icinde uygun fakat uzun vadede devam ediliyor,klasik dukanin verdirdifi hizda olmuyor ama olsun ☺benim ilk hedefim 75 oldugu icin bana uygun geldi ,hemde sıkılıp pes etmemem icin iyi gelicek bana ☺
Kahve iksirin :) tatlım spordan önce içilince terletiyor,hemde gün içinde iştah patlamaların engelliyor.Betulcum sen bu azimle asla diyetinden bikmazsin taylim,bozsan bile yumruk yaparsin kurtarirsin durumu
Leylacim sen kendi bedenini daha iyi tanirsin karatay uygunsa senin icin bu yolda devam et,basarili olucaz insallah
Aysecim iksir derken dukanin iksirimi yoksa benim kahve iksirimimi yaptin ☺
Fatmacim.canim haklisin bu kisir donguden kurtulmak lazim.aslinda benim soyle oldu,hani yiyip kilo almadim hic,sadece duraksadi 2 hafta kilo vermem,allahtan suan bu durum.kirildi tekrar eksilere gectim ☺
Kızlar güzel bi grubumuz oldu farkındamısınız...
susuz123 I istikrar58 ulasimiz orignate suyabenzemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?