• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Betulcum canim cagladan bisicik olmaz diyetisyenler sifir kalori oldugunu soyluyorlar ☺ dukan ekspress 5 kg su ve daha fazlasi olanlar icinde uygun fakat uzun vadede devam ediliyor,klasik dukanin verdirdifi hizda olmuyor ama olsun ☺benim ilk hedefim 75 oldugu icin bana uygun geldi ,hemde sıkılıp pes etmemem icin iyi gelicek bana ☺

Aysecim duraksama yasiyorsun bu hafta ama kırıcagına inaniyorum bu hafta ,istersen paylastigim.iksiri deneyebilirsin

Leylacim bitanecigim biz yolumuzdan donmeyecegiz . Evet kacamak yaptik ama cok sukur kilo almadik sadece uzadi biraz kg vermemiz ama olsun ☺yola devam insallah .bi ileri bi geri gidecek bu kilolar inan buna ☺
Sende dukan eksprese bi göz at istersen canim,sanki bu diyet sana daha uygun gelicek diye dusunuyorum

Bugunku menum
Dukan ekspress
1 gun saf protein gunu
3 lt su 1ltsi limonlu
Sabah
1 yumurta peynir yesilcay
Oglen
Ayran firinda tavuk kanat
Aksam
Yemege davetliyiZ ,insallah proteinli bisiler vardir .olmasa bile tabagima alip ,yemis gibi yapicam ☺ umarim yapabilirim

Betulcum canim cagladan bisicik olmaz diyetisyenler sifir kalori oldugunu soyluyorlar ☺ dukan ekspress 5 kg su ve daha fazlasi olanlar icinde uygun fakat uzun vadede devam ediliyor,klasik dukanin verdirdifi hizda olmuyor ama olsun ☺benim ilk hedefim 75 oldugu icin bana uygun geldi ,hemde sıkılıp pes etmemem icin iyi gelicek bana ☺

Aysecim duraksama yasiyorsun bu hafta ama kırıcagına inaniyorum bu hafta ,istersen paylastigim.iksiri deneyebilirsin

Leylacim bitanecigim biz yolumuzdan donmeyecegiz . Evet kacamak yaptik ama cok sukur kilo almadik sadece uzadi biraz kg vermemiz ama olsun ☺yola devam insallah .bi ileri bi geri gidecek bu kilolar inan buna ☺
Sende dukan eksprese bi göz at istersen canim,sanki bu diyet sana daha uygun gelicek diye dusunuyorum
Sinemcim cok Sagol tavsiyen icin dunya genelinde dukan saglik acisinda cok tasvib edilmiyor Evet kilo verdiriyor Guzel ama muhtemel yan etkilerinden dolayi Karatay hocanin beslenme tarzina yakin biseyler yapmak benim rahatlatiyor hem saglik hem kilo iki acidan da kaznmak istiyorum insallah:)

Bugunku menum
Dukan ekspress
1 gun saf protein gunu
3 lt su 1ltsi limonlu
Sabah
1 yumurta peynir yesilcay
Oglen
Ayran firinda tavuk kanat
Aksam
Yemege davetliyiZ ,insallah proteinli bisiler vardir .olmasa bile tabagima alip ,yemis gibi yapicam ☺ umarim yapabilirim
Aynen oyle yap bende once oyle yapinca kimse farketmiyor edenlerde bisey demiyordu:) kesinlikle tatli ve hamurlarin ucundan bile deneme

Aynen oyle yap bende once oyle yapinca kimse farketmiyor edenlerde bisey demiyordu:) kesinlikle tatli ve hamurlarin ucundan bile deneme
Sonrasi husranla bitebiliyor Canim tecrube ettigim icin biliyorum:) 21 gun sonra beyin unutuyormus yemediginiz tatli ve borekleri tadini daha kolay olur devam etmemiz insallah.

korkuyorum bir gün eyyyh be yeter diyip yemeklere yumulmaktan çünkü gerçek anlamda zorlanıyorum :KK51: ömrüm boyunca bu derecede nefis terbiseyi yaşamamıştım :KK43:
dene bakalım ne kadar kilo gidecek merak ettim ben de :KK23:

Sinemcim inşallah haftaya benimde yüzüm güler.Sağol canım benim.Senin iksiri bugün denedim sporda bayağı terledim.

Bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su 05:20
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
07:00
2 yumurta
2 ceviz
5-6 dal kıvırcık
2. Öğünüm
14:00
yarım haşlanmış tavuk göğsü
2 dal taze soğan Şifa olsun bana :)
4 ceviz
yarım ayva
1 büyük çay bardağı sade türk kahvesi 2.5 lt civarı su
az önce bir fincan 9' lu çay .Çok şükür.

süpersiniz kızlarr yaaa.
susuz123 susuz123 ve I istikrar58 canlar artık bu kısır döngüye dur deyin. zamanı geldi.
sizin bu geçtiğiniz durumdan tam bir ay öncesinde bende geçmiştim. tam bir kısır döngüydü. 1 gün diyet 2. gün yemeklere yumul ve üzül. tam iki ay savaştım. şimdi Elhamdülillah toparlandım. hadi görüyüm sizi bismillah deyin ve sıfırdan başlayın...

Betulcum sen bu azimle asla diyetinden bikmazsin taylim,bozsan bile yumruk yaparsin kurtarirsin durumu

Leylacim sen kendi bedenini daha iyi tanirsin karatay uygunsa senin icin bu yolda devam et,basarili olucaz insallah

Aysecim iksir derken dukanin iksirimi yoksa benim kahve iksirimimi yaptin ☺

Fatmacim.canim haklisin bu kisir donguden kurtulmak lazim.aslinda benim soyle oldu,hani yiyip kilo almadim hic,sadece duraksadi 2 hafta kilo vermem,allahtan suan bu durum.kirildi tekrar eksilere gectim ☺

Dun aksam misafirlikte rosto salata tursu ayran birazcikta patates puresi yedim.boyle.minicik yedim ,ev sahibi biraz uzuldu bozuldumu bilmiyorum ama ne yapim emeklerimi cope atamazdim.bu saydiklarim tabakta nerdeyse gorunmicek.kadardi ☺
Bugunde mevlut var kacamaksiz.hallederim.tavuk ayran harika olur
Aksamda kofte ayran yedimmi bugunde atlatirim insallah
3lt su yesilcay

Betulcum sen bu azimle asla diyetinden bikmazsin taylim,bozsan bile yumruk yaparsin kurtarirsin durumu

Leylacim sen kendi bedenini daha iyi tanirsin karatay uygunsa senin icin bu yolda devam et,basarili olucaz insallah

Aysecim iksir derken dukanin iksirimi yoksa benim kahve iksirimimi yaptin ☺

Fatmacim.canim haklisin bu kisir donguden kurtulmak lazim.aslinda benim soyle oldu,hani yiyip kilo almadim hic,sadece duraksadi 2 hafta kilo vermem,allahtan suan bu durum.kirildi tekrar eksilere gectim ☺
Kahve iksirin :) tatlım spordan önce içilince terletiyor,hemde gün içinde iştah patlamaların engelliyor.

ulasimiz ulasimiz ve orignate orignate maşallah sizede.
Allah bozmasın.
istediğimiz kilolara inene kadar inşallah bu gücü rabbim verir.

inşallah canım az kaldı hayırlısıyla başlamışken 60 değil de 55 olsam ne güzel olur planları yapmaya başladım bile :oops:

Kızlar güzel bi grubumuz oldu farkındamısınız...
susuz123 susuz123 I istikrar58 ulasimiz ulasimiz orignate orignate suyabenzemek suyabenzemek
:KK9::KK9::KK9:

hep destek tam destek grubu olduk güzel motive oluyor benim için de , harikasınız :KK9:

Back