Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinemcim cok sevindim senin adina aferim sana:) ama bize bildirmesen daha heycanli olur cuma gunu hepimiz heycanla bekleriz insallah Cuma daha dusuk kiloda cikicaksin artik baslamissin:)Gunaydin hanimlar musmutlu bir gun olsun insallah
Sabah tartildim ben her gun tartiliyoum kendimi daha kontrol altinda tutabiliyorum cunku
Vee sonucc 79.7 yuppi yasasinnnn ☺ kirdim duraklamayi devami sıķı sekilde gelicek insallah
Ilk hedef 75 insallah
Nacizane tavsiyem Cok Guzel yaziyorsun gunluk devam et geri donme riskini azaltmis olursun bedenin sana bir oyunu olabilir alistim diye hic farkina varmadigin bir anda daldirir cis yemeklere diyeyim Ben sana:) bir aralar protein yogunlu diyetle oturmustum son 5-6 kilom kalinca rahatladim artik Canim istemiyor diye artis o artis 15 uste eklendi canim aman ha dikkat et Cok Guzel sonuc almisken:) kolay gelsin tabiki en iyi sen bilirsin kendi bedeninimerhabalar
beni bir müddet mazur görürsünüz inşallah
çünkü bir müddet yediklerimi yazmak istemiyorum.sıkıldım sanırım .bir de artık eskisi kadar takip etmiyorum kendimi ,alıştım bu düzene .vücudum da alıştı başka bir şey istemiyor zaten. sanki hep böyle beslenmişim gibi normal hayatıma devam ediyorum. kaçamaksız sürdürüyorum diyetimi, yediklerim yemediklerim belli zaten.
bugün:
kaçamaksız dukan
1,5 litre su
bugünde heralde zorunlu yürüyüşe çıkıcaz yine kardişle
giysilerim bol geliyor çirkin duruyor artık üstümde 40 beden olmuşum bir kaç kıyafet denedim çok hoş durdu. ama henüz kıyafet alışverişi yapmıyorum hedefime ve tatile yakın yaparım anca bir şeyler alırım heralde
Nacizane tavsiyem Cok Guzel yaziyorsun gunluk devam et geri donme riskini azaltmis olursun bedenin sana bir oyunu olabilir alistim diye hic farkina varmadigin bir anda daldirir cis yemeklere diyeyim Ben sana:) bir aralar protein yogunlu diyetle oturmustum son 5-6 kilom kalinca rahatladim artik Canim istemiyor diye artis o artis 15 uste eklendi canim aman ha dikkat et Cok Guzel sonuc almisken:) kolay gelsin tabiki en iyi sen bilirsin kendi bedenini
canım tadı çok kötü ama 4 kaşık falan yedim. sabah acayip tuvalete çukardı. galiba devam edecem. ama yine 4 kaşık kadar falan. mesela 1 çay kaşığı koyup.Fatmacim.bende yapicaktim ,dun senin yazindan snr arastirdim nette ,etkiliymis aslinda ama tadi kotuyse bende yiyemem,zorlamimde kendimi en iyisi ☺
Canım senin adına çok sevindim :) Hedefine yaklaşıyorsun.Tatlım heyecanladın biliyorum..Hergün tartılsakta bildirimimiz Cuma günü.Gunaydin hanimlar musmutlu bir gun olsun insallah
Sabah tartildim ben her gun tartiliyoum kendimi daha kontrol altinda tutabiliyorum cunku
Vee sonucc 79.7 yuppi yasasinnnn ☺ kirdim duraklamayi devami sıķı sekilde gelicek insallah
Ilk hedef 75 insallah
Ne güzel canım hedefine yaklaştıkça daha özgüvenli oluyor insan darısı bizlerin başına.merhabalar
beni bir müddet mazur görürsünüz inşallah
çünkü bir müddet yediklerimi yazmak istemiyorum.sıkıldım sanırım .bir de artık eskisi kadar takip etmiyorum kendimi ,alıştım bu düzene .vücudum da alıştı başka bir şey istemiyor zaten. sanki hep böyle beslenmişim gibi normal hayatıma devam ediyorum. kaçamaksız sürdürüyorum diyetimi, yediklerim yemediklerim belli zaten.
bugün:
kaçamaksız dukan
1,5 litre su
bugünde heralde zorunlu yürüyüşe çıkıcaz yine kardişle
giysilerim bol geliyor çirkin duruyor artık üstümde 40 beden olmuşum bir kaç kıyafet denedim çok hoş durdu. ama henüz kıyafet alışverişi yapmıyorum hedefime ve tatile yakın yaparım anca bir şeyler alırım heralde
Burdayım tatlım :) dün çok yoğun ve yorgundum yazmadım ama okudum sizi :)Aysecim nerelerdesin? Sinemcim nasil gidiyor diyetin? Fatmacim cok guzel ayni devam ediyorsun:) originate sen seni tabi daha iyi bilirsin mutlu oldugun sekilde devat et Canim tatilinde yaklasiyor burakman imkansiz gibi zaten:)
Canım menün çok güzel eğer doyabiliyorsan kahvaltıda bir iki dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin.Kil verdikçe ekmeği bırakıp kahvaltıda ceviz yersin .O yüzden hiç kasma canım.Önemli olan kalorili diğer yiyeceklerden uzak durmanLimonlu su
Kahvalti 1 dilim ekmek( bu ekmegi burakmam gerekli ama birturlu basaramadim:), 3 yumurta, 2 zeytin, peynir, domates, salatalik, yesil cay
Ardindan 35 dakika yuruyusumu yaptim cok sukur:) aksamida yazmayi deniyicem insallah devam kizlar sizlerden okudukca devam edesim daha da artiyor:)
Evet oyle yapmaya calisiyorum Sagol Aysecim:)Canım menün çok güzel eğer doyabiliyorsan kahvaltıda bir iki dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin.Kil verdikçe ekmeği bırakıp kahvaltıda ceviz yersin .O yüzden hiç kasma canım.Önemli olan kalorili diğer yiyeceklerden uzak durman