Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyorum ara sira sizler adina cok seviniyorum ama kendim bu aralar diyeti saldigim icin yazmakta istemiyorumCancağızlarım nerelerdesiniz diyetler,sporlar ne durumda Fatmacım,Betülcüm çok güzel paylaşımlar yapıyorlar.Leylacım yürümeye başlamıştın..
Neler yaptığını merak ediyoru.Sinem sen nerdesin sakın bırakma bizi ..
Kızlarr bu güzel havalar bize oyun oynuyor rehavete kapılıp pes etmeyelim tam tersi programımıza daha fazla açılıp her hafta eksileri görelim.Bu bizim ellerimizle.
Yaz geliyor üzerimizdeki montları,kabanları çıkaracağız.Emeğimiz,çabamız ortaya çıkacak.Vücudumuzu,göbeğimizi sakalmadan efil efil kıyafetlerin içinde dolanalım.En önemlisi Sağlığımız arkadaşlar.
Bir zaman önce kayınvalidemin gençliğinden bu yana aldığı kiloların ona şuan ne sıkıntılar yaşattığını yazmıştım.Inanın ki hayatının pişmanlığını yaşıyor.Şimdi genç olsaydım kendim için neler yapardım diyor.Giyinirdim,gezerdim diyor,ara ara ağliyor.Içinde hep bir ukte var ve biz onun için çok üzülüyoruz
Hem birde benim baska skintimda var artik diyetteyim diye demek istemiyorum ama hafta en az iki gun birileriyla beraber yemek yiyorum iste arkaba, arkadas aile dostlari derken gibi. Buralarda masumlardan yiyebilirim aslinda ama yinede program disina ckinca istahta asiri artma ve sucluluk duygusuyla evde ipin ucunu kaciriyorum tekrar caba harcayib toparlandigimda yeni bir toplu yemek oluyor iste boyle bir kisir dongu icindeyim canim bir cozumde bulamiyorumKizlar kusura bakmayin yazdiklarinizi okuyorum ara sira sizler adina cok seviniyorum ama kendim bu aralar diyeti saldigim icin yazmakta istemiyorum
Aysecim o kadar stresli ve yorgun oluyorumki odev ve dersler ve ev bakmina alisverise yetismek Zor oluyor diyet yaparken enerjim kalmiyor ondan bosvemistim diyeti. Diplomami aldiktan sonraya ertelemistim aslinda ama senin verdigin kayinvalidenin ornegi beni fena yapti son bir defa deniyeyim bakayim. Ama yuruyuslere ara vermedim tabi 30-45 arasi yuruyorum gunluk ama kahvaltim idare edilirde ama su oglum alip eve 3-4 gibi geliyorum evde ne hazir varsa bulursam umrumda olmuyor tum gunun yorgunluguyla tabi sonra pismanlik
Gunaydin hanimlar
Sizi okuyorum ama yazmaya yuzum yoktu ..kendim motive olamadigim icin sizede destek olamicagimi dusundugum icin yazmadim
2 haftadir kg vermem durdu,allahtan kiloda almadim
2 gun boyunca yedim durdum,catlayana kadar stresten
Ama son 2 gundur atak yapiyorum ,vucudumu sasirttim biraz sanirim .bu cuma degil ama bidahaki cuma guzel bildirinde bulunabilirim
Bide havalar kotu gitti sanirim onunda etkisi bende cok oldu.bi an once yaz gelsin,yazliklarimi cikardim dun aksam ☺kendimi iyi hissetmek icin
Dun misafirlikteydim dukana uygun yedim
Yarin aksam ve cumartesi gunude misafirlikteyim insallah kacamaksiz atlaticam .haftaya basinda simsiki diyetime ve spora devam edicem,karamsarlik umutsuzluk uyusukluk iradesizlikk yokk arrikkk