• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Betulcum sen bu azimle asla diyetinden bikmazsin taylim,bozsan bile yumruk yaparsin kurtarirsin durumu

Leylacim sen kendi bedenini daha iyi tanirsin karatay uygunsa senin icin bu yolda devam et,basarili olucaz insallah

Aysecim iksir derken dukanin iksirimi yoksa benim kahve iksirimimi yaptin ☺

Fatmacim.canim haklisin bu kisir donguden kurtulmak lazim.aslinda benim soyle oldu,hani yiyip kilo almadim hic,sadece duraksadi 2 hafta kilo vermem,allahtan suan bu durum.kirildi tekrar eksilere gectim ☺

bıraksaydım ilk zamanlar bırakırdım sanırım ama şimdi her şey değişti. tüm giydiklerim,kocamın bana bakışları, hayata bakış açım,çevremin güzel yorumları, kıskanç komşuların arkadaşların ne kadar zayıflamışsın diyememeleri :-) bu saatten sonra bunları kaybetmek istemiyorum :KK51: bunlar bana abur cubur yemekten daha büyük mutluluk getirdi :KK36:

bıraksaydım ilk zamanlar bırakırdım sanırım ama şimdi her şey değişti. tüm giydiklerim,kocamın bana bakışları, hayata bakış açım,çevremin güzel yorumları, kıskanç komşuların arkadaşların ne kadar zayıflamışsın diyememeleri :-) bu saatten sonra bunları kaybetmek istemiyorum :KK51: bunlar bana abur cubur yemekten daha büyük mutluluk getirdi :KK36:
Ne Guzel anlatmissin Canim ya beni daha da motive ettin:))

bugün tam 1 ay oldu ve kilo bildirimi yapıyorum bayanlar

26 şubat: 77.8
26 mart: 67.2

30 günde verilen kilo : 10.6 elhamdülillah :KK8::KK73::KK73:
Canım azminden,sabrından dolayı tebrik ediyorum seni dile kolay 10 kg 'ın üstünde verdin Maşallah ..Öğün öğün burda yediklerini paylaştın örnek bir duruş sergiledin.Devamı gelsin Inşallah :)

ulasimiz ulasimiz ve orignate orignate maşallah sizede.
Allah bozmasın.
istediğimiz kilolara inene kadar inşallah bu gücü rabbim verir.
Inşallah canım benim.Çok sağol aynı dualarım,dileklerimde hepimiz için..
Kızlar güzel bi grubumuz oldu farkındamısınız...
susuz123 susuz123 I istikrar58 ulasimiz ulasimiz orignate orignate suyabenzemek suyabenzemek
:KK9::KK9::KK9:
Katılıyorum sana tatlım ekibimiz mükemmel..Maşallah bize paylaşımlarımız bol olsun yediklerimizi,yaptıklarımızı heran yazalım..Yazalım ki birbirimize güç,moral verelim,destek olalım sadece beğenip geçmeyelim,birbirimize yorumlarımız olsun mutlaka o zaman hepimizin motivasyonu daha da artar..

Canlarr bugün sporumuzu,yürüyüşümüzü mutlaka yapalımm.Bol bol su içelim vücudumuzdaki yağlar,zehirler çıksın gitsin :)

inşallah canım az kaldı hayırlısıyla başlamışken 60 değil de 55 olsam ne güzel olur planları yapmaya başladım bile :oops:

Olursun canım sen 55 te olursun inşallah :)

hep destek tam destek grubu olduk güzel motive oluyor benim için de , harikasınız :KK9:

Aynen Betülcüm valla bugün bir kaç sene önce beğenerek aldığım ve bana o zamanda olmayan kot pantolonu denedim oldu hemde çok hoş oldu nasıl mutlu olduğumu anlatamam.. ve dedim ki o an yok şu yemekmiş yok şu pastaymış,aburcuburmuş bu mutluluğu hiçbiri veremez ,devam Ayşe devam dedim.Allahın izniyle

Dun aksam misafirlikte rosto salata tursu ayran birazcikta patates puresi yedim.boyle.minicik yedim ,ev sahibi biraz uzuldu bozuldumu bilmiyorum ama ne yapim emeklerimi cope atamazdim.bu saydiklarim tabakta nerdeyse gorunmicek.kadardi ☺
Bugunde mevlut var kacamaksiz.hallederim.tavuk ayran harika olur
Aksamda kofte ayran yedimmi bugunde atlatirim insallah
3lt su yesilcay
Kimseyi dinleme tatlım Mükemmelsin :)

kızlar bugün sabahın 8den akşamın 7sine kadar hep ayakta olduğum için sporumu yaptım sanırım. çok hareketli bi gündü. diğer sporlarıma gücümde kalmadı açıkcası.
Amaaa diyetimden de taviz vermedim Elhamdülillah
Aferin tatlım programa böyle uyulur .Süpersin Maşallah

Selam canlar
menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım biraz geç oldu
11:00
bol lor peyniri
1 küçük portakal
tere,maydanoz
2. Menüm
17:00
birkaç çatal tavuk göğsü
1 tabak mercimek çorbası
yarım kuru soğan
1.5 kadar su 2.5 a tamamlarım diye düşünüyorum.Çok şükür

kızlar bugünde çok çok yoğun bir gündü.
çok halsiz kaldım mecbur yemek zorundaydım.sporumuda yapamadım ama hiçte oturmadım. hep ayak üstü koşuşturmacayla geçti.
Yarın birşey çıkmazsa inşallah telafimi yapcam

dün benim için de çok yoğun bir gündü ne yedim ne içtim hatırlamıyorum. koşuşturmacayla geçti
kaçamak yapmadım tabiki ama yemeği unutmuş da olabilirim. gece de kayınvalidemgilden geldik ben deliler gibi açıkmıştım. annem de içine mi doğmuş ne fırında tavuk göndermiş. hiç huyum değildir gece yemek yemek ama oturdum tavuk yedim :KK23:
dışarılarda olunca- misafirlikte bana uygun bir şey bulamayınca en fazla yoğurt yiyorum geçiyorum . dışarıdan yok ben tokum desem de insanlara, içim kan ağlıyor, bir an önce eve gitmek için can atıyorum :KK55:

hele dün kaynanam eline ne geçtiyse ağzıma sokmaya çalıştı saolsun, yemeklerin tadına tuzuna baksana dedi her defasında :KK51:
sen baksanaaaa ağzın yok mu be kadıınnnnn (diyemedim tabi) :KK48:
her zamanki huyu aslında da , sabır çeke çeke bir derece daha yükseldiğimi hissettim :KK70:
dedim yine de ama ben o kadar sabırlı biri değilimdir. güzelce dedim böyle yaparak beni gerçekten zor duruma sokuyorsunuz, üzüyorsunuz dedim. durum mu
değişmicek
aynen devam edecek :KK51:

içimi döküp rahatladığıma göre:KK48: geçelim bugünki menüye
kahvaltı:
d. pizza :KK72:(yulaf kepeği krepinin üzerine salça sos ,domates, biber, pişmiş tavuk parçaları koydum süper oldu)
neskafeli süt
yeşil zeytin

bu arada kardeşimi zayıflatalım ayran detoksu yapalım derken biz zayıflamaya başladık çok feci. babam 74 olmuş zavallım çocuğun yanında yemeyeyim canı çekmesin diye, normalde sadece kilo almamak için dikkat ediyordu . annem 7 kilo verdiğini söylüyor aynı şekilde evladım yemezken ben hiç yiyemem deyip muhtemelen hiç bir şey yemiyor. ben beraber yürüyüşlerden vazgeçtim bünyem kaldırmadı. annemgile gidince felaket aç kalıyorum :oops: zaruri bir diyet var aile içinde hepimiz açız :KK70:

Gunaydin hanimlar
Dun mevlutte cok az pilav yedim ,sonrasinda hic birsey yemedim aksam yesilcay ictim sadece ,telafi ettim pilavi diye dusunuyorum
Sonunda masallah diyim kırdim duraklamayi ☺
Betulcum benimde reglim yaklasiyor senin puding tarifini yapicam eve malzemeleri aldim ,canim istediginde hemen yapicam insallah
Bugun dukan ekmek yapicam bi kac gun idare eder beni

@fma108681,@orignate, susuz123 susuz123 kızlar farkında olup telafi etmişsiniz bazen böyle zorlanacağız ama telafi edeceğiz.Bol bol su için,yürüyün,hareket edin canlarım.
orignate orignate canım Allah size güç versin ama böylede birbirinize destek oluyorsunuz.Kardeş inin kilosu kaç canım

@fma108681,@orignate, susuz123 susuz123 kızlar farkında olup telafi etmişsiniz bazen böyle zorlanacağız ama telafi edeceğiz.Bol bol su için,yürüyün,hareket edin canlarım.
orignate orignate canım Allah size güç versin ama böylede birbirinize destek oluyorsunuz.Kardeş inin kilosu kaç canım

ilk geldiğinde 97 küsurdu tam hatırlamıyorum ama bugün 93.1 i gördü şükür . günde 1 saat tempolu yürüyüşe de başladı.

kızlar bugün zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürüne başlıyorum.
haftada 2 defa 1 kase yogurdun içine 1 tatlı kaşığı bu bitkilerin karışımını ekleyip yiyoruz.
yatmadan 3 saat önce yenilmesi ve üzerine 3 bardak su içilmesi lazım

kızlar bugün zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürüne başlıyorum.
haftada 2 defa 1 kase yogurdun içine 1 tatlı kaşığı bu bitkilerin karışımını ekleyip yiyoruz.
yatmadan 3 saat önce yenilmesi ve üzerine 3 bardak su içilmesi lazım
tadı iğrençççççççç başlamadan bittiii

Kizlar ara buldum yaziyorum canlar kusura bakmayin yazamiyorum 1 haftalik yatili misafirlerim var. Cok Guzel vakit geciriyoruz cok sukur ama yogun oluncada giremiyirum. Diyete tum hizla devam insallah cumartesi misafirlerimi gonderdikten sonra daha duzenli yazicam ama Cuma bildirimimi yaparim kilo verirmiyim bilmem cunku spor yapmaya ara bulamiyorum:). Hepinizi optum devam edin kizlar yaz geldi sayilirrr:))

Back