Betulcum sen bu azimle asla diyetinden bikmazsin taylim,bozsan bile yumruk yaparsin kurtarirsin durumu
Leylacim sen kendi bedenini daha iyi tanirsin karatay uygunsa senin icin bu yolda devam et,basarili olucaz insallah
Aysecim iksir derken dukanin iksirimi yoksa benim kahve iksirimimi yaptin ☺
Fatmacim.canim haklisin bu kisir donguden kurtulmak lazim.aslinda benim soyle oldu,hani yiyip kilo almadim hic,sadece duraksadi 2 hafta kilo vermem,allahtan suan bu durum.kirildi tekrar eksilere gectim ☺
Ne Guzel anlatmissin Canim ya beni daha da motive ettin:))bıraksaydım ilk zamanlar bırakırdım sanırım ama şimdi her şey değişti. tüm giydiklerim,kocamın bana bakışları, hayata bakış açım,çevremin güzel yorumları, kıskanç komşuların arkadaşların ne kadar zayıflamışsın diyememeleribu saatten sonra bunları kaybetmek istemiyorum bunlar bana abur cubur yemekten daha büyük mutluluk getirdi
Canım azminden,sabrından dolayı tebrik ediyorum seni dile kolay 10 kg 'ın üstünde verdin Maşallah ..Öğün öğün burda yediklerini paylaştın örnek bir duruş sergiledin.Devamı gelsin Inşallah :)bugün tam 1 ay oldu ve kilo bildirimi yapıyorum bayanlar
26 şubat: 77.8
26 mart: 67.2
30 günde verilen kilo : 10.6 elhamdülillah
Inşallah canım benim.Çok sağol aynı dualarım,dileklerimde hepimiz için..
Katılıyorum sana tatlım ekibimiz mükemmel..Maşallah bize paylaşımlarımız bol olsun yediklerimizi,yaptıklarımızı heran yazalım..Yazalım ki birbirimize güç,moral verelim,destek olalım sadece beğenip geçmeyelim,birbirimize yorumlarımız olsun mutlaka o zaman hepimizin motivasyonu daha da artar..Kızlar güzel bi grubumuz oldu farkındamısınız...
susuz123 I istikrar58 ulasimiz orignate suyabenzemek
inşallah canım az kaldı hayırlısıyla başlamışken 60 değil de 55 olsam ne güzel olur planları yapmaya başladım bile
Olursun canım sen 55 te olursun inşallah :)
hep destek tam destek grubu olduk güzel motive oluyor benim için de , harikasınız
Aynen Betülcüm valla bugün bir kaç sene önce beğenerek aldığım ve bana o zamanda olmayan kot pantolonu denedim oldu hemde çok hoş oldu nasıl mutlu olduğumu anlatamam.. ve dedim ki o an yok şu yemekmiş yok şu pastaymış,aburcuburmuş bu mutluluğu hiçbiri veremez ,devam Ayşe devam dedim.Allahın izniylebıraksaydım ilk zamanlar bırakırdım sanırım ama şimdi her şey değişti. tüm giydiklerim,kocamın bana bakışları, hayata bakış açım,çevremin güzel yorumları, kıskanç komşuların arkadaşların ne kadar zayıflamışsın diyememeleribu saatten sonra bunları kaybetmek istemiyorum bunlar bana abur cubur yemekten daha büyük mutluluk getirdi
Kimseyi dinleme tatlım Mükemmelsin :)Dun aksam misafirlikte rosto salata tursu ayran birazcikta patates puresi yedim.boyle.minicik yedim ,ev sahibi biraz uzuldu bozuldumu bilmiyorum ama ne yapim emeklerimi cope atamazdim.bu saydiklarim tabakta nerdeyse gorunmicek.kadardi ☺
Bugunde mevlut var kacamaksiz.hallederim.tavuk ayran harika olur
Aksamda kofte ayran yedimmi bugunde atlatirim insallah
3lt su yesilcay
Aferin tatlım programa böyle uyulur .Süpersin Maşallahkızlar bugün sabahın 8den akşamın 7sine kadar hep ayakta olduğum için sporumu yaptım sanırım. çok hareketli bi gündü. diğer sporlarıma gücümde kalmadı açıkcası.
Amaaa diyetimden de taviz vermedim Elhamdülillah
tadı iğrençççççççç başlamadan bittiiikızlar bugün zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürüne başlıyorum.
haftada 2 defa 1 kase yogurdun içine 1 tatlı kaşığı bu bitkilerin karışımını ekleyip yiyoruz.
yatmadan 3 saat önce yenilmesi ve üzerine 3 bardak su içilmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?