• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Leylacım sonunda buldum :) (Sağol canım benim
Evet ben 2 öğün yapıyorum,ikinci öğünümü de erken yapıp günü kapatıyorum.Tabiki arada birşeyler yeme isteği oluyor şöyle bir mutfakta dönüyorumm dolap çekmece ne varsa karıştırıyorum sonra bakıyorum ki elim o cıslara gitmiyor :)) anlık bir kriz gibi.. Sonra su , yeşil çay içince daha da aklıma gelmiyor.Maşallah bana :)) Yürüyüşümü de sabah 5 te kalkıp yapabilirim çünkü işe gidiyorum.Akşam yürüyüşüm de 17:00 ile 19:30 arası yapıyorum.
Yediklerime gelince % 80 karatay yapıyorum.Özellikle sabahları 2 yumurta yiyorum tok yutuyor canım.Şeker,un,tuz dan mümkün olduğunca uzak duruyorum :)
birinci ayımda hiçbir şeye yağ koymamaya karar verdim.2 ay a geçince inşallah zeytin yağını azar azar kullanmayı düşünüyorum.)

Leylacım sonunda buldum :) (Sağol canım benim
Evet ben 2 öğün yapıyorum,ikinci öğünümü de erken yapıp günü kapatıyorum.Tabiki arada birşeyler yeme isteği oluyor şöyle bir mutfakta dönüyorumm dolap çekmece ne varsa karıştırıyorum sonra bakıyorum ki elim o cıslara gitmiyor :)) anlık bir kriz gibi.. Sonra su , yeşil çay içince daha da aklıma gelmiyor.Maşallah bana :)) Yürüyüşümü de sabah 5 te kalkıp yapabilirim çünkü işe gidiyorum.Akşam yürüyüşüm de 17:00 ile 19:30 arası yapıyorum.
Yediklerime gelince % 80 karatay yapıyorum.Özellikle sabahları 2 yumurta yiyorum tok yutuyor canım.Şeker,un,tuz dan mümkün olduğunca uzak duruyorum :)
birinci ayımda hiçbir şeye yağ koymamaya karar verdim.2 ay a geçince inşallah zeytin yağını azar azar kullanmayı düşünüyorum.)
Aysecim zahmet etmis aramissin cok sagol

Aysecim nasilda guzel vermissin aferim sana Canim cok seviniyorum nasilda saglikli ve daha Guzel hisediyorsundur kendini Rabbim hedefine ulasmayi nasib etsin insallah:)
Bende enbastaki yazilarimiza baktim 85 baslamisim 5 kilo vermisim ama bozunca beslenmemi tekrar 82.3kg cikmisim.

Fazla uzatmadan yarin tartimda fark olucagini dusunmuyorum ama hala umudum var tekrardan kollari siviyarak basliyorum cunku boyle hic mutlu degilim diyetteyken yasaklara ragmen da moralliydi:)
Karatay beslenmesine basliyorum tabi kendime uyarlama yaparak.

Sabahlari iki yumurta sart, birde dayanamazsan iki dilim kendi pisirdigim tam bugday ekmeginden yerim

Oglenleri: okula hergun yesil salata alicam digerturlu eve cok ac gelince gozum karariyor kendime geldigimde yediklerime inanamiyorum:)

Aksamlari: yemegimide 7 once bitiricem Aysecim tavsiyen cok guzel 5 ten sonra yememek ama dayanamiyorum.

Gunde bir buyuk yesil Elma buyuklugunde meyve tuketicem canim isterse:)
Gunde 3 litre suyu Ihmal etmiyicem
Gunluk multivitamin ve probiotik alicam arada balik yagi elimde bulunursa
Yesil ve bitki caylarimi ihmal etmiyicem
Spor en az 30 dakika 1 saat arasi yuruyucem zamanima gore
Birde Sabah limonlu suyumu ictikten sonra ara veriyorum ve yuruyuse cikmadan once zencefil havuc ve lahana gibi sebzelerden 1 bardak sebze suyu icmeye calisicam:)
Yarindan basliyorum insallah bu Sefer basaririM kizlar:)

Günaydın canlar ilk bildirim benden olsun
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
pek iç açıcı bir açılış olmayacak bu hafta sabittim
geçen hafta 67
bu hafta 67

geçen hafta 69.4
bu hafta 67.5
bir haftada verilen kilo: 2.1:KK71:

yarın tam 1 ayım doluyor diyetimde ve 10.3 kg gittiii çık mıtlıyım :KK73::KK73::KK28:
kaldı 8 kg :KK23:

tatilime tam 50 gün kalmış , tatile kadar güçlendirme evresine geçmeliyim :KK51:

Günaydın canlar ilk bildirim benden olsun
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
pek iç açıcı bir açılış olmayacak bu hafta sabittim
geçen hafta 67
bu hafta 67

bazen duraksamalar olsa da aynı tempo devam ettiğin sürece kilo vermemen olanaksız hele de senin kadar yürüyen birisi için :KK59:

aynen devam az kaldı kilocuklar :KK55:

Baskülüm tefal marka, inşallah güzel çıkar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 50
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ederim darisi basima insalla
Bu haftaki kg 81 kg 100 gram vermisim bunada sukur

Bugun itibari ile dukan ekspress e basliyorum,tam benlik bi diyet ,klasik dukanda biraz zorlaniyorum cunku
Duraklama doneminde bi iksir var sizinlede paylasim hemen
Yarim lt su
1 yemek kasigi yaprakli yesilcay
1 tutam toz aci biber
Yarim limon
Kaynamis suya atiyoruz hepsini,sogutup her yemekten sonra iciyoruz
Gun icinde 5 defa icmemiz gerekiyor

image.jpg

Aysecim herseyin tam di diyet spor ve duraksama dedikleri bu herhalde merak ediyorum haftaya iki kati gidebilir kilocuklarin insallah:)

Fatmacim vermissin insallah ayni hizda devam diyet ve sporuna emeklerinin sonucu aliyorsun basarilar canim:)

Originate harikasin cok Guzel devam ediyorsun o kadar tatli isteklerine ragmen yolundan donmeden devam ettin ve sonucuda aldin insallah tatiline kadar eminim bu azimle vericegini:)

Sinemcim yol arkadasim ikimizde yeni basladik gibi tabi uzuluyorum ama ya hic baslamasaydik ve vazgecseydik daha kotu olurdu:( ama elhamdulillah yola devam etmeye karar verdik insallah inaniyorum bu Sefer basaracagiz:)

Baska da kimse kalmadi degilmi bildirim yapan:)

Son bildirimde benden olsun bugun tartildim ve 80.8kg en son nezaman tartildigimi hatirlamiyorum Amma 82.3kg oldugumu hatirliyorum

Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ederim darisi basima insalla
Bu haftaki kg 81 kg 100 gram vermisim bunada sukur

Bugun itibari ile dukan ekspress e basliyorum,tam benlik bi diyet ,klasik dukanda biraz zorlaniyorum cunku
Duraklama doneminde bi iksir var sizinlede paylasim hemen
Yarim lt su
1 yemek kasigi yaprakli yesilcay
1 tutam toz aci biber
Yarim limon
Kaynamis suya atiyoruz hepsini,sogutup her yemekten sonra iciyoruz
Gun icinde 5 defa icmemiz gerekiyor

aa yazayım ben bu tarifi bir kenara ..
dukan expres hani şu 5 kilo verdiren değil mi bir haftalık. rahat kilo veriliyor mu onda da :KK51: sıkılmadım henüz diyetten ama sıkılırsam alternatif olsun kenarda

kahvaltı:
1 yumurta
pişmiş domates
1 pişmemiş domates
1 bardak nescafeli süt

öğlen :
1-2 avuç çağla badem (sanırım bu benim ilk kaçamağım oldu):oops: tam net bilgi bulamadım ama diyette yoktu sanırım. ben de sebze günümdeyim sebzeden ne farkı var bunun deyip gönül rahatlığıyla yedim :KK72:pişman değilim ne zamandır resmen aşeriyordum ekşi ekşi :KK68:
1 yumurta
lor

yulaf kepeği hakkımı pudingin içine katarak kullandım.yarım kase puding yedim. yarın tam 1 ayım doluyor şükür :cool:

orignate orignate canım maşallah Allah nazarlardan korusun.Çok iyi verdin,çok mutlu oldum. Devamı gelsin canım :)
susuz123 susuz123 Sinemcim eksidesin az a çoğ bakma tatlım önümüzdeki hafta çok çok iyi olacak inşallah :)
I istikrar58 Tatlım 1.5 kg eksidesin uzun bir aralıkta verdiğin için kalıcı şekilde yağlardan gitmiş bu da mükemmel bir şey hiiiç canını sıkma önümüzdeki hafta daha iyi olacak buna inan ve kendini hiç bunalımdan başla ve devam et :)
Canlarım verdiğiniz moral için çok teşekkürler .
Herşeyime dikkat ettim..Ben görevimi yaptım demek ki kilo azaldıkça vücudum tepki veriyor ama ben yine elimden geleni yapacağım inşallah @
Tabi hepimiz çaba harcayacağız kilolar inatsa biz daha inattız :)

( probiotik, mutltivitamin gunluk kahvalti vaktinde alicam hergun bunlarin eksikligi istah acilmasina sebeb olabiliyormus kizlar ozellikle dukan diyetinde cok yogun etlerle beslenildigi icin probiotik kullanmak faydali olucaktir:)

Back