- 4 Mart 2012
- 14.935
- 34.492
- 798
suyabenzemek Canım ben Aralık 18 de başlamıştım o zaman 84 kg dim şimdi 67 yim toplamda 17 kg verdim çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahh. inşallah bende aynı şekilde verebilirimsuyabenzemek Canım ben Aralık 18 de başlamıştım o zaman 84 kg dim şimdi 67 yim toplamda 17 kg verdim çok şükür.
Aysecim zahmet etmis aramissin cok sagolLeylacım sonunda buldum :) (Sağol canım benim
Evet ben 2 öğün yapıyorum,ikinci öğünümü de erken yapıp günü kapatıyorum.Tabiki arada birşeyler yeme isteği oluyor şöyle bir mutfakta dönüyorumm dolap çekmece ne varsa karıştırıyorum sonra bakıyorum ki elim o cıslara gitmiyor :)) anlık bir kriz gibi.. Sonra su , yeşil çay içince daha da aklıma gelmiyor.Maşallah bana :)) Yürüyüşümü de sabah 5 te kalkıp yapabilirim çünkü işe gidiyorum.Akşam yürüyüşüm de 17:00 ile 19:30 arası yapıyorum.
Yediklerime gelince % 80 karatay yapıyorum.Özellikle sabahları 2 yumurta yiyorum tok yutuyor canım.Şeker,un,tuz dan mümkün olduğunca uzak duruyorum :)
birinci ayımda hiçbir şeye yağ koymamaya karar verdim.2 ay a geçince inşallah zeytin yağını azar azar kullanmayı düşünüyorum.)
DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Bu Hafta Killo: 84.7
ELHAMDÜLİLLAH
Günaydın canlar ilk bildirim benden olsun
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
pek iç açıcı bir açılış olmayacak bu hafta sabittim
geçen hafta 67
bu hafta 67
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ederim darisi basima insalla
Bu haftaki kg 81 kg 100 gram vermisim bunada sukur
Bugun itibari ile dukan ekspress e basliyorum,tam benlik bi diyet ,klasik dukanda biraz zorlaniyorum cunku
Duraklama doneminde bi iksir var sizinlede paylasim hemen
Yarim lt su
1 yemek kasigi yaprakli yesilcay
1 tutam toz aci biber
Yarim limon
Kaynamis suya atiyoruz hepsini,sogutup her yemekten sonra iciyoruz
Gun icinde 5 defa icmemiz gerekiyor