- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Cok sevndm senn adina canim duymussundur mutlaka sok diyetlerde cok ac kaldigin zaman beyin kitlik sinyali veryr ve vucuda gren basit bir salataligi bile yaga ceviriyr az olsun oz olsun illa su gun su kadar kilo verxem dersek stres yaparz ve hitmonlarimiz yag yapabkr ayda 1 kilo bile versek kar hatta kilo almasak.bile kar acele etmeyelm hic en guzeli bende senn gbi cok sabrsizim sok diyet yapa yapa 90 dan 98 e ciktim 1 yilda keske az ve sk yiyip ayda 1 kilo verseydm de byle olmasaydimMerhaba kizlar, yeni okudum yazilarinizi hepinize cok tesekkur ederim.
Gizemcim Evet kalib diyetler bana iy gelmedigini anladim sagligim daha onemli deyib az yiyerek zayiflayacagim zaten evimde agir yemek kizartma yapmam borek tatlilarida misafir geldiginde yada sadece haftasponu 1 gun ailece toplandigimizda onun disinda saglikli besleniriz zaten oylede devam edicem insallah:)
Sinemcim cok Sagol destegin icin cok sevindim malesef hicbir diyete donmek istemiyorum diyet keciyorum deyince aklima olmadik yemek hayatimda canim istemeyecek seyler geliyor:)) Ama simdi ruhum cok rahat bedenimi dinliyicem bir sure sporuda eksik etmeden az az versemde o da kar:)
Aysecim cok haklisin hareketsiz Zor bazen asiri yukleniyoz sonra pes etmek kolay oluyor malesef. Ins bir sure daha devam ederim sanirim burakmamaya calisicam burayi:)
Hepinizi optum bu arada dun diyeti buraktim normal beslendim 200gr gitmis spor yapmamama ragmen:)
Cok haklisin canim hatta sk sk yemeye de gerek kalmiyor bugun gec yedim kahvaltiyi kahvaltidan yaklasik 4 saat gecti bitki caylarimi ictim yemek Canim istemiyor:)) korkmuyorum biraz sonra yeme yasagi gelicek diye okadar yormisumki bedenimi yillarca o diyet bu diyetlerle saglikli beslenme en iyisi zaten simdiki gibi bilincli beslendigim gibi beslenseydim hic kilo sorunumda olmazdi:) neyse hep beraber devam kizlarrr havalar cok Guzel burda gunesli:)) bahar havasiCok sevndm senn adina canim duymussundur mutlaka sok diyetlerde cok ac kaldigin zaman beyin kitlik sinyali veryr ve vucuda gren basit bir salataligi bile yaga ceviriyr az olsun oz olsun illa su gun su kadar kilo verxem dersek stres yaparz ve hitmonlarimiz yag yapabkr ayda 1 kilo bile versek kar hatta kilo almasak.bile kar acele etmeyelm hic en guzeli bende senn gbi cok sabrsizim sok diyet yapa yapa 90 dan 98 e ciktim 1 yilda keske az ve sk yiyip ayda 1 kilo verseydm de byle olmasaydim
Sinemcim kilo vermek icin uyguladim hic bir diyetlerime donmedim canin. Aileme be hazirliyorsam ondan doyana kadar yiyorum hatta dun Aksam 2.5 gozleme cok bile geldi yurume istegi duydum:) onun disin bir belgesel izlemistim bayan butun diyetleri debris kilo vermis Ama devamli geri almis sonunda migde problemi yasamaya baslayinca taze zencefil cay icmeye baslamis gunluk benim yaptigimda o 4-5 kadar sabah demledigim taze zencefill ve karanfil cayi icine bal ve limon ekleyip iciyorum kahvaltindan sonra 5 kadar. 1.3litre demliyorumFatmacimm harika gidiyosun masallah asla kacamak yok vallahi bayildim menune ☺
Leylacim eski duzenine mi dondun tatlim
Bak stres yapmadigin surece kilolar gidiyor ,devami gelicek insallah
Fatmacım günaydın bir iki gündür tadım yok.Bacaklarımin, kalçamın kemiği çok ağrıyor.Bir iki gündür yürüyemedim.Birde dün çok yoğundum.Oturmaya fırsatım olmamıştı kuzucuk.Seni de çok çok tebrik ederim.Devamı gelsin inşallah.Mükemmelsin :)ayşeee sen hiç bildirimde bulunmuyosun
hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?