Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Menümü yazayım:)
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
maydanoz
1 fincan 9'lu çay
2.menüm
1 kase yoğurt
2 kaşık pırasa yemeği
2 yumurtalı karnabaharlı omlet
2 dilim greyfurt
1 fincan 9 lu çay şifa olsun bana :

Selam hanimlar

Bugunku menum

3 lt su 2 kupa yesilcay
Sabah
1 kucuk dilim cavdar ekmegi
1 domates
1 yumurta
1 salatalik
1 karper

Oglen
2 yumurta
1 kucuk dilim cavdar ekmegi
Yesilcay

Aksam
1 kase corba
Turp
Menün çok güzel tatlım.Yarın eksiler bizi bekliyor :)

[yQUOTE="sinem866, post: 45554146, member: 289765"]Bugun spora gittim tartiya cikardi hocamiZ,sonuctan o da , bende cok memnun kaldik ☺
Yarin insallah burayada guzel haberler veririm
Mayis ayi itibariyle yuzmeye gidicem insallah,oda etkili olur insallah

Son 10 kilo icin cabalayacagim[/QUOTE]
Ay canımmm senin adına çok çok sevindim.Aferin sana yüzmeyede başla canım :)

Diyetin sporun mükemmel..
Yeni programında başarılar diliyorum.

ca Canımm bebeğini emziriyor musun? Menün çok güzel
buraya katılıp bildirimlerini yazarsan daha güzel motive olursun.Birbirimize destek olup birlikte başaracağız.

Canım demir ve kan ilaçlarını mutlaka kullan sonradan değerler daha da düşmesin ve inan ki tedavi sonunda metebolizman daha güzel çalışacak. Ben bu programdan önce bu tedavileri oldum.Kendimi daha iyi hissediyorum.

Canımm çok tatlısınnn :) aynen bende sizlerin çabası,emeği karşısında heveslenip sayfamıza bakıyorum.Hergün daha enerjik başlıyorum.Biz bu sayfada zayıflayacağız ve sağlıklı görünümümüze Allahın izniyle kavuşup tek tek başarı hikayemizi,çabalarımızı yazacağız :)

Hayrli aksamlar kizlar ben kurtak oldum.minnakim beni terketti daha yeni oldugum icin 2 hafta kadar toparlanacam kanimi flan toplayip araniza donecem.ins soyle bir gorunwym dedim nasilsinz neler yapiyrsunzu
Gizemcim cok uzuldum basin sagolsun Canim. Nasil oldugunu tahmin edebiliyorum benzer durumlardan gectigim ve hatta daha da zor detaylara girmek istemem Ama Allaha iman o kadar guzel bir tutunakki Hemen toparlanip kalbinde aci cigerinde sizlama gozunde yas olsada Rabbinin dediginde baska birsey demeden elif gibi yola devam ettirttiriyor iman

Hayrli aksamlar kizlar ben kurtak oldum.minnakim beni terketti daha yeni oldugum icin 2 hafta kadar toparlanacam kanimi flan toplayip araniza donecem.ins soyle bir gorunwym dedim nasilsinz neler yapiyrsunzu
Canımm çok üzüldüm Allah sana sağlık sıhat versin.Aynı süreçlerden bende geçen sene geçmiştim.Sanki yüreğime bir ateş düşmüştü..Seni anlayabiliyorum.Sen kendini toparla ama kendini iyi hissettiğini an seni buraya bekliyoruz.Canım benim sağlıcakla kalp.

canım benim çok çok geçmiş olsun.
aralık 14 te bende bebeğimi kaybettim. 1.5 aylıktı. sen gibi bende kürtaj olmuştum. Herşeyde vardır bi hayır. Buraya takıl biraz kafa dağıtırsın

Diyeyimin 2 Gunu:) 10/03/16
Greypfruit ve yumurta gunu

8:15 Kahvalti:
1 yumurta, yarim grapefruit diger yarimi ile suyla smoothie, kahve

Ara oldugunu unutmusum ceviz yeme dim:)

1:00 Oglen: 1 yumurta, grapefruit kalmamisti bende bol ananas yedim:)

Spor: 55 dakika kostum yurudum

4:30 Ara ve Aksam beraber oldu ceviz listede oldugunu farkedince:):
5 ceviz kadar kuruyemis,1 tatli kasigi corek otu yagi, 1 yumurta, grapefruit yine alamadim yesil elma rendeledim tarcin toz ekleyin afiyetle yedim. Doydum mu cok actim hala ardinda 1 salatalik yiyince cok sukur doydum:)

6:00 gec olmadan bir ara yaptim yine:) tek avuc yessillik ve toz bitkilerimi ekleyip smoothie

Canlar günaydın ilk bildirim benden olsun:)
limonum bitmişti 2 bardak ılık su ile açılış yaptım.Şifa olsun bana:)
1 saatlik yürüyüş yapıldı .Çok şükür
veee tartıldımmm..
Geçen hafta 69.5kg
bu hafta 68.0 kg
fark 1.5 kg çok şükür .

Masallah Aysecim cok sevindim vermeye devam ediyorsun duraksamadan aferim sana ins bende 6 lara inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…