• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

ikinci bildirim de benden gelsin o zaman
geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 71.6
bugün: 69.6 :rolleyes: an itibariyle evde halay çekiyorum :21:

sıradaki hedefim 65 :KK28:
Supersin Fatmacim dukanin ise yaradigi kesin azimle devam et canim:) yokmu daha bildirimi olan?:))) kizlarrr
Ben bu 10 gunluk diyetimin sonunda tartilicam insallah:)

Canlar günaydın ilk bildirim benden olsun:)
limonum bitmişti 2 bardak ılık su ile açılış yaptım.Şifa olsun bana:)
1 saatlik yürüyüş yapıldı .Çok şükür
veee tartıldımmm..
Geçen hafta 69.5kg
bu hafta 68.0 kg
fark 1.5 kg çok şükür .
Aysevim inad ettim sana yetisicem sonra beraber yarisiriz:)))

Aysevim inad ettim sana yetisicem sonra beraber yarisiriz:)))
Aysecigime yetisene kadar Seydanin diyetlerinde kalicagim kesin oldu baska turlu inkansizz:(:(:(:( hosumada gitmeye basladi o kadar az menulerki zaten doymuyacam yesem ne olur yemesem ne olur diyerek yemeklerden umidimi kestim:( yoluma hizla devam insallah:)

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum. valla çok güzel gidiyoruz. 2 ay daha dişimizi sıkarsak inşallahh verecez tüm kiloları.

eeee sıra bana geldi.
Ben diyete başlayalı tam 18 gün oldu kızlar

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Bu Hafta Kilo: 87.2

Bunada şükür 18 günde 4.2 kilo vermişim. inşallah ay sonuna kada 8 kilo vermiş olurum

Betulcum harikasinn seni kutluyorum canim ☺

Aysecim sana diyecek inan bi cumle bulamiyorum ☺☺ masallah suphanallah ☺

Leylacim seninde sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm ,bende menulerime greyfurtu eklicem bugun itibari ile,daha once etkisini gormustum bende ☺

Gizemcim allah sabir versin insallah ,cok gecmis olsun ,kendini toparla destek icin biz burda seni bekliyor olacagiz insallah

Yok kizlar ben bi turlu kurtulamiyorum bu 8 lerden niye anlamadim ,ne zaman gidicek bilmiyorum ,degisik bisiler yapmam gerekiyor sanirim ama nee? Sizinde moralinizi bozmim daha fazla gorusuruz

Kızlarhepinizi tebrik ediyorum. valla çok güzel gidiyoruz. 2 ay daha dişimizi sıkarsak inşallahh verecez tüm kiloları.

eeee sıra bana geldi.
Ben diyete başlayalı tam 18 gün oldu kızlar

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Bu Hafta Kilo: 87.2

Bunada şükür 18 günde 4.2 kilo vermişim. inşallah ay sonuna kada 8 kilo vermiş olurum

Gizemcim cok uzuldum basin sagolsun Canim. Nasil oldugunu tahmin edebiliyorum benzer durumlardan gectigim ve hatta daha da zor detaylara girmek istemem Ama Allaha iman o kadar guzel bir tutunakki Hemen toparlanip kalbinde aci cigerinde sizlama gozunde yas olsada Rabbinin dediginde baska birsey demeden elif gibi yola devam ettirttiriyor iman

Canımm çok üzüldüm :KK43: Allah sana sağlık sıhat versin.Aynı süreçlerden bende geçen sene geçmiştim.Sanki yüreğime bir ateş düşmüştü..Seni anlayabiliyorum.Sen kendini toparla ama kendini iyi hissettiğini an seni buraya bekliyoruz.Canım benim sağlıcakla kalp.

canım benim çok çok geçmiş olsun.
aralık 14 te bende bebeğimi kaybettim. 1.5 aylıktı. sen gibi bende kürtaj olmuştum. Herşeyde vardır bi hayır. Buraya takıl biraz kafa dağıtırsın

Betulcum harikasinn seni kutluyorum canim ☺

Aysecim sana diyecek inan bi cumle bulamiyorum ☺☺ masallah suphanallah ☺

Leylacim seninde sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm ,bende menulerime greyfurtu eklicem bugun itibari ile,daha once etkisini gormustum bende ☺

Gizemcim allah sabir versin insallah ,cok gecmis olsun ,kendini toparla destek icin biz burda seni bekliyor olacagiz insallah
coook sagolun kizlar basindan beri bebegin gelismedigini bildgim ve alincagina hazrladgm icin kendimicabuk toparladim birde hastanede oyle seyler gordum ki halim icin Allaha sukreder oldum vrren Allah alan Allah ins kilo isini halledip tekrardan bir bebis istyrm ama kilo gtmeli kiloluyken hamilelik cokcok zor masallaj hepiniz adina cok sevndimcok guzel kilolar vermissinz ins bende smdilik yediklerime dikkat edecem abur cubur kesecem ama yemekten kesemeyecem vucudum toparlaninca da dyetle sporla araniza katilacagim kilo bildirimlerini gordugum iyi oldu bana da isik oldunuz ins gorusuruz kizalr hepinizi cok cok opuyrmmm

Back