- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
öylemi diyosun canım benim. inşaallahh dediğin gibi olurEvet canim
Harika vermissin ne guzel kilo
88 in bacagini kirdin sonunda devami durmaksizin gelir artik☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylemi diyosun canım benim. inşaallahh dediğin gibi olurEvet canim
Harika vermissin ne guzel kilo
88 in bacagini kirdin sonunda devami durmaksizin gelir artik☺
birazdan eve greyfurt depolayacagim ☺minnakim uyansin marketin yolunu tutuxam ☺ inaniyorumki işe yariyacak ☺Vermissin Sinemcim bu haftada cok guzel toplamda da 10 kg ben daha sadece 5 vermis tim toplamda
Olucak insallah canim,takili kaliyor bi donem kg sonra pat pat gidiyor.suan bende takildim.biliyorum inatla savasiyorum kilocuklarimla amaaa ben galip gelicem sonunda haberi yokk ☺öylemi diyosun canım benim. inşaallahh dediğin gibi olur
Çok güzel canım artık 42 beden giyebiliyorsun.Inanıyorum ki bir iki haftaya o elbiseye daha rahat gireceksin.Bugun magazalari gezdim,elbise denedim 42 bedenin icine girdim,biraz bol dursa iyiydi ama yinede girdim ya daha gam yemem ☺ tabi daha yolum uzun ama yardimci olan calisanlar 42 olur bunu deneyin dediklerinde mutluluktan uctum ☺
Daha once bedeninize uygun malesef yok cumlesini duyup cikiyordum magazadan,ah kilo sen ne beter seysin ya
Mantarida unutma Sinemcim:)B
birazdan eve greyfurt depolayacagim ☺minnakim uyansin marketin yolunu tutuxam ☺ inaniyorumki işe yariyacak ☺
Canlarrr:) hepiniz mukemmelsiniz!!! Tekrardan tebrikler ve yolumuza devam:)
Bugun benimde 3 gunun dun gece acimdan yatakta o yana bu yana 1 dogru ancak uyuyabildim birde aksamki yesil cayin etkiside. Aksamlari yesil cay iptal:)
Kizlar bugun beden yag oranini olctturttum keske diyetten once yapsaydim ama olsun:)
Bedenimdeki yag orani 38.82% kas orani 61.18% simdi gorucez bakalim Seydanin diyetinde yagdanmi kastanmi verildigini??:))
Birde kizlar gram gramina uymuyorum tabi diyete akleme ve olandan cogaltmalar yapiyor ama tavsiye edilmiyor yapmak hic yapmamaktan daha iydir misali kendime uyduruyorum bakalim:) mesela bugun kahvaltisi 120 gr mantar benim okuldan tatil haftam bugun evimi bir Guzel derinden temizlik yapicam 120gr mantar yolda burakir beni:)) 235gr yaptim bende
Canımm ne zaman istersen kullanabilirsin :)) Canlarrrrr :)Aysecim izninle canlarr sozunu kullaniyorum cok guzel :)
Şekerimm menün çok güzel.Afiyet olsun :)kahvaltı :
2 yumurta (zorla yedim yoksa gün içinde çok acıkıyorum)
öğlen:misafirler vardı annem tavuk haşladı bana birsürü,
haşlanmış tavuk
yoğurt
d. ekmek
salatalık
turşu
akşam:bir şey yemeği düşünmüyorum ayran içerim ya da yoğurt yerim heralde
yazmayı unuttum dün kendime limon kabuklu puding yaptım oğluş çok sevdi elimden aldı gerçi ama nefis körlemek için lezzetli bir tatlı oldu bir de 2-3 tane rocco şeker attım ağzıma
Canımm ne zaman istersen kullanabilirsin :)) Canlarrrrr :)
Şekerimm menün çok güzel.Afiyet olsun :)
Canim mantari pazara cikip alicamMantarida unutma Sinemcim:)
Mantarlari yikayim dogruyorum istedigim buyuklukte yapismatan bir tavada soteliyorum kendi suyunu cekene kadar sonra tuz ekleyip ocaktan aliyorum tabiki sonrada afiyetli yiyorum:) bu kadar kolayCanim mantari pazara cikip alicam
Nasil tuketmeliyim sen nasil tuketiyorsun banada anlatirmisin
Mantar tok tutuyor Fatmacin( insallah isminide dogru hatirliyor:) greypfruit da zayiflamaya yardimci oluyor bende cok sevmiyorum ama mecburkızlar bende mantarı çok severim. tok tutuyor diyemi yemeye çalışıyorsunuz
birde greyfurt diyorsunuz ya ben hiç sevmiyorum. kilo vermeye yardımcıysa bende günde 1 tane yemeye çalışayım
Masallah sana Canim:) cok guzel devam ediyorsun farkindaysan bende programimin 3 gunumdeyim sende:) senin 30 gundu programim bende arka arkaya seydanin diyetlerini deniyicem 30 gun boyunca aralarda iki uc gun koruma gunleri yaparak. El ele devam:))Yine güzel bir gün geçirdim ve bunu gururla yazıyorum
1000 ip atlama
1 saat yürüyüş
spor prog. 3. gün
2 lt su
güzel bir diyet
Elhamdülilah bu günüde atlattım
hadi inşallah 30a tamamlayalım beraberMasallah sana Canim:) cok guzel devam ediyorsun farkindaysan bende programimin 3 gunumdeyim sende:) senin 30 gundu programim bende arka arkaya seydanin diyetlerini deniyicem 30 gun boyunca aralarda iki uc gun koruma gunleri yaparak. El ele devam:))