- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Aynen yazicam gunluk bir atlatayim bugunu gunun sonunda ekliyicem herguncanım günlük ne yaptıgını ve ne yiyip içtiğini yazarsan bizede fikir olur
Aynen yazicam gunluk bir atlatayim bugunu gunun sonunda ekliyicem hergun
Cok Guzel program hazirlamissin bunlari yaparsan varyaa super sekilli zayiflarsin ayni hizda devam Canim benim 2.5 ayim kaldi hedefe ulasmam sart hep beraber kizlar! Kiz Ayse nasil gaz verdiysen sabah hala catir catir dokuluyor planlar:)) senin takib edicekleri cogaldi buranin annesi gibisin optum seni ve buranin sakinlerini burda yasar olduk cabucak verelimde hayata devam edelim:))kızlarrrrr size haberim varrr
yeni bir spor programına başlıyorum
Biliyosunuz ben ip atlayarak kilo vermeye çalışıyorum.
Buna ek olarak yeni bir spor programı oluşturdum veeeee ilk günümüde yaptım :)))
Büyükkk Kocamannn Desteklerinizi bekliyorum :)))Eki Görüntüle 1792132
Canim senin ismini ogrenebilirmiyim:) arada kacirdim okumayi galibakızlar diyetimi ve sporumu yaptığım için çok mutluyum. Allahım bu mutluluğumu daim eder inşallah. İnşallah pes etmeden devam ederiz hep beraber
Fatma:)Canim senin ismini ogrenebilirmiyim:) arada kacirdim okumayi galiba
Taze zencefil cay gunluk 1 litre demeyim gunde 3-4 bardak isersen zayiflamayi ikiye katliyor haberin olsun Ama aci bir cay ben icine limon suyu ekleyerek iciyorum kaynatirken kabuklarini soyma ama:)
Canım hiç vakit kaybetmeden katılabilirsin.Kendini tanıtirsan çok seviniriz.
Merhaba
Aramiza hosgeldin
Seni taniyabilirmiyiz ☺
Canim ya cok sevindim ,benimde olmayan pantolonlarimin icine girebiliyorum
Pek fazla kucuk beden kiyafetim yok oyuzden yeni bisi almadim bende
Ama 2 ay sonunda insallah alicam M beden olanlarindan
Bu sira biraz inisli cikisli kg durumum ama allahtan cuma gunu bildirimde arti olmuyorum sukur,leyla beni gecti valla kostu gitti 7 li rakamlara bende pesinden kosucam artik ne yapim ☺ yetisirim umarim
Betulll dukana devam dimi canim,ben sıkıldim sanki biraz,meyvesiz yapamiyorum ben ,bundan snr yine protein agirlikli ama 1 adet meyve ekleyip devam edicem insallah
Canin ya cok iyi gidiyorsun en kisa zamanda 60 gorursun bu azimle insallah.devamminiminnacık bile kaçamak yapmadım. çikolata bulaşan parmağımı bile yalamadım hiç hiç hiç
emeğimin karşılığını da alıyorum gün gün gidiyor kilocuklar hiç duraksamadan. 70 e çok çok çok az kaldı ve benim tok kaldığım tek diyet olması itibariyle şimdilik gayet iyi gidiyor diyet. 65 kiloyu görürsem sonrasında daha az kurallı bir diyet uygulayabilirim belki. ama yine de tıka basa yiyip de kilo verdiğim tek diyet
ölmez sağ kalırda görürsem 60 kiloya kadar zorlarım innşallah
Cok memnun oldum Canim isminide ogrenebilirmiyiz? Bu kadar yogunlugun arasinda birinin dikkatedebilmesi motive edici cok geldi bana. Bende okuyorum ama calismiyorum ev isleri oglum esim okulum derken cok aciyordum kendime diyette zorlanirim diye demekki istemek onemli herzamanki gibi basarilar Canim:)Selam teşekkürler :)
Ben 13 aylık anneyim :) zayıf hamile kalmadım hamileliğimde çok kilo almadım ama hiç veremedim de, kansızlık ve d vitamini eksikliği oldu doğumdan sonra ilaçlarımıda kullanmadım henüz buda ayrı bir konu da :) o da engelmiş kilo vermeye araştırmalarım sonucu hatta burada bi yerlerde de okudum ,neyse çok dağılmadan :)
Çalışan bir anneyim aynı zamanda huysuz bi paşam ve işim var çalışıyorum, aynı zaman da ikinci öğretim okuyorum eve bazen geç geliyorum hatta çoğu zaman denebilir ...
Bugün olan menümü yazayım: Sabah: Yarım simit, yağsız beyaz peynir, şekersiz çay, yarım domates, yarım salatalık biraz dere otu
Öğlen : Tavuk çorbası
Ara : 1 elma, 1 muz
Akşam (17:30'da bitiyorum genelde yemeği okuldan sonra geç oluyor) Ton balıklı salata, kepek ekmek uno ların varya ufak kepekleri ondan
Ara (21:00 civarı) Pul biberli, limonlu yoğurt zayıflama kürü olarak kullanıyorum. ayrıca vitamin içtim ama şimdi demir destekli beslenmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?