Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canım sen kendini kontrol altında tutuyorsan sorun yok.ama bir hatırlatma yapim yaz yaklaştı bir ayımız daha bitiyor şu kaçamakları bırakıp kendimizi toparlamalıyız.

[anQUOTE="fma108681, post: 45531589, member: 725782"]Dün spor için kendime dinlenme günü yaptım kızlar. o yüzden bildirim yapmadım.
Bugün bomba gibi yeni günde güzel sporlar yapalım inşallah[/QUOTE]
Canım diyetin ne durumda bugün neler yedin?

Bugun yurudum disarida ,hic halim olmasada ,regliyken yapilan spor daha cok kalori harcamamiza sebepmis ,bende bunu degerlendirmeye calistim
Menum
3 jlt su hibiskuslu cay,yesilcay
Sabah
1 domates peynir
Oglen
Tavuk but haslama
Ayran
Aksam
Yesil salata
Tavuk
1 greyfurt 1 parca muz

[anQUOTE="fma108681, post: 45531589, member: 725782"]Dün spor için kendime dinlenme günü yaptım kızlar. o yüzden bildirim yapmadım.
Bugün bomba gibi yeni günde güzel sporlar yapalım inşallah
Canım diyetin ne durumda bugün neler yedin?[/QUOTE]
Ayşecim bugün ne yedim ve yiyeceğim anlatayım hemen.
Sabahtan bu saate kadar 2 lt suyumu içtim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak süt
1 elma
Birazdanda bol salata ve 1 büyük kase çorbamı içicem.
Suyumuda 3 lt ye tamamlicam.
Bu arada 30 dk yürüyüşümü vede 1000 tane ipimi atladım.
Yatana kadar 300 tane daha ip atlayabilirsem ne mutlu bana.
Vedee kızlarrr p90 ve insanty max 30 diye spor programları var akşam onlardan birine başlamayı düşünüyorum. inşaalhhh başlarım

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak süt
1 elma
Vedee kızlarrr p90 ve insanty max 30 diye spor programları var akşam onlardan birine başlamayı düşünüyorum. inşaalhhh başlarım[/QUOTE]
Insanity cok basari hikayelerini okumustun yabancilardan insanity max daha iydir sanirim. Ben kos ve yuruyusten baska spora yapmak Canim istemiyor:)

[fQUOTE="fma108681, post: 45537023, member: 725782"]Canım diyetin ne durumda bugün neler yedin?[/QUOTE]
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak süt
1 elma
Vedee kızlarrr p90 ve insanty max 30 diye spor programları var akşam onlardan birine başlamayı düşünüyorum. inşaalhhh başlarım[/QUOTE]
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak süt
1 elma
Canım Afiyet olsun menün,sporun mükemmel.Yeni sporları dene bakalım.Faydasını gördükçe bize yaz belki deneriz :)

Süpersin canım.Aynen regliyken yapılan spor ve sağlıklı beslenme şişliği alır ve eksiye doğru götürür :)

Selam hanimlar
Leylacim canim benim linke bakicam birazdan,3 gunluk program guzelmis uygulanabilir canim
Ayse sen nasilsin insanlar fark ediyormu zayifladigini iltifatlar geliyomu ☺
Uzun süre görmeyenler tabiki farkediyor.En önemlisi bedenim küçülüyor ve giyemediğim kıyafetlerim olmaya başladı.Daha yeni birşeyler almaya başlamadım.ama o günleri sabırsızlıkla bekliyorum:) sizlerde durumlar nasıl ?

Canim ya cok sevindim ,benimde olmayan pantolonlarimin icine girebiliyorum
Pek fazla kucuk beden kiyafetim yok oyuzden yeni bisi almadim bende
Ama 2 ay sonunda insallah alicam M beden olanlarindan

Bu sira biraz inisli cikisli kg durumum ama allahtan cuma gunu bildirimde arti olmuyorum sukur,leyla beni gecti valla kostu gitti 7 li rakamlara bende pesinden kosucam artik ne yapim ☺ yetisirim umarim

Betulll dukana devam dimi canim,ben sıkıldim sanki biraz,meyvesiz yapamiyorum ben ,bundan snr yine protein agirlikli ama 1 adet meyve ekleyip devam edicem insallah

Bende incelme var kilo kaybi cok olmasada spordan sklastim beni kucuk beden kiyafetlerim var yeni hic giyemedigim:) deniyorum arasira motive ediyor:)
Sinemcim ins en kisa vakitte inersin 7 lere
Bende Ayseye yetismeye calisiyorum:) artik ara cok buyuk Ama:)
Aramiza katilan yeni arkadasa hosgeldin diyorum umarim bizleri daha da motive edersin azminle Ay Ayse gercekten cok az kaldi yaz gunlerine

Kizlarrr yeni diyete basladim 10 gunluk Seydanin Coskunun. 19 da biticek sabir edebilirsem:) Gun gun yazicam vede 10 gun bitirene kadar tartilmayacagim soz veriyorum!!!Ayse yaz sorarsin bana sozumde durmassam.
10 gunde 8 kilo diyor ama su profilimde yazdigim gibi 76 inersemde mart 18 cok mutlu olucak:)
Hade bakalim Sinemcim bana katilmak istersen sevinirim:)
Birde Ayse senin gibi bir deniyeyim vakit bulursam yurumeyi aksamlarida
Sabah kosumu yaptim cok sukur tam 60 dakikada 7.4km:) cok iy geldi dunku yediklerim erirdi sanirim insallah:) herkese kolaygelsin vazgecmek yok!!!

canım 10 günde 8 kilo nasıl verilir bilmiyorum
bence o diyeti denemeden önce bir daha düşün
sağlığını riske atma
biraz riskli buldum

8 kilo vericegimi dusunmuyorum ama yapan arkadaslarim var 6 kilo vermisler aslinda sagliklsiz degil yag ve gunluk 1 saat spor satiyla 10 gunde 6 kilo sok birsey degil bence 14 gunde aralarda herseyden yiyerek 5.2kg gitmisti:) denemek istiyorum:)

kızlarrrrr size haberim varrr
yeni bir spor programına başlıyorum
Biliyosunuz ben ip atlayarak kilo vermeye çalışıyorum.
Buna ek olarak yeni bir spor programı oluşturdum veeeee ilk günümüde yaptım :)))
Büyükkk Kocamannn Desteklerinizi bekliyorum :)))

8 kilo vericegimi dusunmuyorum ama yapan arkadaslarim var 6 kilo vermisler aslinda sagliklsiz degil yag ve gunluk 1 saat spor satiyla 10 gunde 6 kilo sok birsey degil bence 14 gunde aralarda herseyden yiyerek 5.2kg gitmisti:) denemek istiyorum:)
canım günlük ne yaptıgını ve ne yiyip içtiğini yazarsan bizede fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…