Canım sen kendini kontrol altında tutuyorsan sorun yok.ama bir hatırlatma yapim yaz yaklaştı bir ayımız daha bitiyor şu kaçamakları bırakıp kendimizi toparlamalıyız.Son gunlerde sasirdim yine kizlar bu hafta kilo verme degil almasan kar sayicam son iki gunum kaldi ondan sonra tekrar hizla devam insallah:)
Dun bugun cok kotu beslendim stresime yardim eder dusuncesiyle ama yanildigimi anlayinca kendi spor salonuna attim 1 saat kostum yurudum cok sukur:) bahsettigim diyetide daha tam baslamadim emin degilim yapicagimdan:)
Menün,sporun çok iyi tebriklersabah
2 yumurta
lor
salatalık
domates
60 dakika yürüyüş
öğlen
haşlanmış tavuk
patlıcan salatası
salatalık
dukan ekmek
Canım diyetin ne durumda bugün neler yedin?[/QUOTE][anQUOTE="fma108681, post: 45531589, member: 725782"]Dün spor için kendime dinlenme günü yaptım kızlar. o yüzden bildirim yapmadım.
Bugün bomba gibi yeni günde güzel sporlar yapalım inşallah
Ayşecim bugün ne yedim ve yiyeceğim anlatayım hemen.Canım diyetin ne durumda bugün neler yedin?
Ayşecim bugün ne yedim ve yiyeceğim anlatayım hemen.Canım diyetin ne durumda bugün neler yedin?
Canım hiç vakit kaybetmeden katılabilirsin.Kendini tanıtirsan çok seviniriz.selam arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza ? Bir türlü aktif ve güzel enerjili grup bulamadım siz aktifsiniz ve okudum güzel bir yardımlaşmanızda var...
Süpersin canım.Aynen regliyken yapılan spor ve sağlıklı beslenme şişliği alır ve eksiye doğru götürür :)Bugun yurudum disarida ,hic halim olmasada ,regliyken yapilan spor daha cok kalori harcamamiza sebepmis ,bende bunu degerlendirmeye calistim
Menum
3 jlt su hibiskuslu cay,yesilcay
Sabah
1 domates peynir
Oglen
Tavuk but haslama
Ayran
Aksam
Yesil salata
Tavuk
1 greyfurt 1 parca muz
Uzun süre görmeyenler tabiki farkediyor.En önemlisi bedenim küçülüyor ve giyemediğim kıyafetlerim olmaya başladı.Daha yeni birşeyler almaya başlamadım.ama o günleri sabırsızlıkla bekliyorum:) sizlerde durumlar nasıl ?Selam hanimlar
Leylacim canim benim linke bakicam birazdan,3 gunluk program guzelmis uygulanabilir canim
Ayse sen nasilsin insanlar fark ediyormu zayifladigini iltifatlar geliyomu ☺
Merhabaselam arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza ? Bir türlü aktif ve güzel enerjili grup bulamadım siz aktifsiniz ve okudum güzel bir yardımlaşmanızda var...
Canim ya cok sevindim ,benimde olmayan pantolonlarimin icine girebiliyorumUzun süre görmeyenler tabiki farkediyor.En önemlisi bedenim küçülüyor ve giyemediğim kıyafetlerim olmaya başladı.Daha yeni birşeyler almaya başlamadım.ama o günleri sabırsızlıkla bekliyorum:) sizlerde durumlar nasıl ?
Bende incelme var kilo kaybi cok olmasada spordan sklastim beni kucuk beden kiyafetlerim var yeni hic giyemedigim:) deniyorum arasira motive ediyor:)Canim ya cok sevindim ,benimde olmayan pantolonlarimin icine girebiliyorum
Pek fazla kucuk beden kiyafetim yok oyuzden yeni bisi almadim bende
Ama 2 ay sonunda insallah alicam M beden olanlarindan
Bu sira biraz inisli cikisli kg durumum ama allahtan cuma gunu bildirimde arti olmuyorum sukur,leyla beni gecti valla kostu gitti 7 li rakamlara bende pesinden kosucam artik ne yapim ☺ yetisirim umarim
Betulll dukana devam dimi canim,ben sıkıldim sanki biraz,meyvesiz yapamiyorum ben ,bundan snr yine protein agirlikli ama 1 adet meyve ekleyip devam edicem insallah
canım 10 günde 8 kilo nasıl verilir bilmiyorumKizlarrr yeni diyete basladim 10 gunluk Seydanin Coskunun. 19 da biticek sabir edebilirsem:) Gun gun yazicam vede 10 gun bitirene kadar tartilmayacagim soz veriyorum!!!Ayse yaz sorarsin bana sozumde durmassam.
10 gunde 8 kilo diyor ama su profilimde yazdigim gibi 76 inersemde mart 18 cok mutlu olucak:)
Hade bakalim Sinemcim bana katilmak istersen sevinirim:)
Birde Ayse senin gibi bir deniyeyim vakit bulursam yurumeyi aksamlarida
Sabah kosumu yaptim cok sukur tam 60 dakikada 7.4km:) cok iy geldi dunku yediklerim erirdi sanirim insallah:) herkese kolaygelsin vazgecmek yok!!!
canım günlük ne yaptıgını ve ne yiyip içtiğini yazarsan bizede fikir olur8 kilo vericegimi dusunmuyorum ama yapan arkadaslarim var 6 kilo vermisler aslinda sagliklsiz degil yag ve gunluk 1 saat spor satiyla 10 gunde 6 kilo sok birsey degil bence 14 gunde aralarda herseyden yiyerek 5.2kg gitmisti:) denemek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?