- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arada olur böyle şeyler.Sen zaten hemen dengelemişsin.Bu arada ailene de örnek olman çok çok iyi ne güzel sağlıklı beslenerek onlarda daha sağlıklı olacaklar.Bu arada eşinde biraz seni örnek alsın :)günaydınlar
dün hiç yürüyüş yapamadım halsizliğimin dibindeydim bugün de aynı şekildeyim tansiyonum da düşük gibi (genelde normalden düşüktür zaten) ama bugün göz kararması mevcut
dün açlık krizim de vardı izinli ne varsa yedim içtim
akşam kayınvalidemgilde çok yadırgansa da hiç bişey yemedim. her zamanki gibi 5-6 çeşit yemek yapmış zorlanmadım desem yalan olur yanımda götürdüğüm haşlanmış tavuk yanına bol pulbiberli yoğurtla tükettim bir de çay içtim 2 bardak .
2 litreye yakın su tükettim
bugün sabah :sebze+protein
dukan ekmek
lor peyniri
bol domates yağsız tuzsuz
Annem babam da diyete girdi hep destek tam destek hepimiz diyet yapıyoruz bu güzel bir motive oldu benim için. koccinin yemesi arttı ben yemeyince yemekler abur cuburlar ona kaldı göbek yaptı
Evet canım bende arada takip ediyorum.Çok iyi geliyor.O ters motivasyon yazısını herkes okumalı.ayşecim spor ve sağlık için motivasyon sayfasının sahibi leithia yı takip etmeni tavsiye ederim.
tabi diğer arkadaşlar sizde sayfaya bi göz atın.
Canım arada olur böyle şeyler.Sen zaten hemen dengelemişsin.Bu arada ailene de örnek olman çok çok iyi ne güzel sağlıklı beslenerek onlarda daha sağlıklı olacaklar.Bu arada eşinde biraz seni örnek alsın :)
Öğlen:
Brokoli haşlanmış
Yoğurt
1 bardak kola zero
Akşam:
Yumurtalı ıspanak
Ciğer
Ayran
Dukan ekmek
1,5 litre su
2 bardak bitki çayı
Bir saat çarşı gezmesi (kendimi zorladım tansiyonum tüm gün düşüktü ve hep üşüdüm )
Sanırım vitamin almaya başlamam gerek yeniden
Kocamın kilo problemi yok 1 haftada 10 kilo veriyo geçiyo kenara gıcık
Aysecim karnabahari bende cok severim hatta az suda hasladigimda ekmek yerini cok iyi bastiriyor:)Selam arkadaşlar bugünkü menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım
1 greyfurt
1 kase yoğurda 1 er kaşık ruşeym ve yulaf ezmesi ekledim.Afiyet olsun bana :)
2. Öğünüm
1 tabak 2 yumurtayla karnabaharlı omlet ( bu omlete bayılıyorum:)
kizlar sporumu bugun yapabildim cok sukur 6km 48 dakikada kostum:)
Kahvaltim: 2 haslanmis yumurta, 1 yesil kabak ve mantar yagsiz sotelenmis, yarim salatalik, yesil elma, yesil cay.
Aslinda bugun sadece smoothie gunumdu ama bu haftam testlerle dolu halsizlikten korktugum icin protein sebze gunu yapiyorum:)
Cok merak ediyorum acaba 18 Marta 76 hedeflediyim kiloma ulasirmiyim:)
Sinemcim kayboldun nerelerdesin?
Aysecim senin su az biseyler yiyip sabr etmene hayranim:)
Originate super devam ediyorsun bisey nacizane ornek vericektim ne kadar cok pazarda gezsekten ayriyeten spor yerini alamiyor kendim denedigim icin diyorum en azindan bende oyle oluyor 20 dakika en durmadan yurumek bile metabolizma hizlandiriyor zaten 20 dakikadan sonra durmak istemiyor insan:) tabi imkanin var o kadar caba veriyorsun gunluk duzeli spor sonuclari ikiye katlama potansiyeli de var:) kolay gelsin Canim:)