Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydınnn
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyum
1 saatlik yürüyüşüm.Çok şükür
Kahvaltım
2 yumurta
tere,maydanoz
2 ceviz.Afiyet olsun bana:)

kahvaltı :
krep
çay
ayran
domates
roka

öğlen:
karnabahar kısırı(hazırlarken ön yargılıydım ama çok beğendim oturmaya giderken hazırlanıp yanında götürülebilir)
süt
ben yine sabah 9 dan 12 ye kadar dışarılardaydım

Dunyumu yazayim unutmusum yazmayi:) oglen grapefruit ve 4 cilekle smoithie yattim
Aksamda tavuk, kabak,brokolli, fistik ezmesi,yesil Elma.

Kilo vermem durdu kizlar diyetimde ax degisiklik yapmam gerekiyor bu cuma 77 gomekistiyorum:)

Kahvalti: bugun istah acilmali oldu bende esime yaptigim gozlemeden dolayi olabilir ama kendi kahvaltimla doymayim birde yulaf sutle pisirip yedim

Kahvaltim: 2 yumurta, biber, salatalik, kabak, zeytin 10 tane,sutlu yulaf ama buyuk kase malesef bugun dengelenmem gerekiyor:)

Selam canlar bugünkü menüm
1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür.
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
tere,maydanoz.Şifa olsun bana:)
2.öğünüm
250 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
tere,maydanoz
2 ceviz
1 kase yoğurt.
Iyi geceler sizlere benim gözler kapanıyor :) Allah rahatlık versin.

Kizlar internetten okurken yabanci bir website 28 gunluk bir diyet buldum 10-17 arasi kilo veriliyormus bu diyette. Diyeti tutanlarin yazilarini da az okudum bakalim yarin basiliyorum yoksa kilo verme durdu hemde bugun cok fenayim biraz abarttim yememi

Selam canim nasil bi diyetmis ,paylasirsan sevinirim,sok diyet degil dimi

Gunaydin hanimlar
Haftasonu giremedim bi turlu,bisiklete bindik saatlerce keyifli gecti hemde spor oldu
Kacamak yaptim belkide onun utancindan giremedim,dun kendimi toparladim ,dunde saatlerce yurudum alisveris yaptim,istedigim kiyafetten buldum ☺yakistida ama gobek kisminaa korse gerekicek
,reglide oldum hic istemesemde spora gidicem
Tartida arti gorunuyor umarim regli sonunda eksiler olur bi turlu kurtulamadim 8 li rakamdan

Leylacim paylasmissin nasil kg verdigini saol canim,bana biraz meşakatli geldi ☺,zaman ayirip bu icecejleri hazirlayamam sanirim ☺ etkili bi diyet oldugu kesin

Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun..Sağlıkla Sevdiklerimizle

bugün kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
çay
lor

öğle:
dukan ekmek
2 bardak süt

Selam arkadaşlar hemen menümü yazayım :)
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
tere,roka
1 fincan 9 lu çay
2. Öğünüm
200 gr tavuk göğsü
1 tabak dolu pırasa yemeği.Çok şükür doydum mu doydum :) şifa olsun bana
1 fincan 9 lu çay
bol bol su

Selam canim nasil bi diyetmis ,paylasirsan sevinirim,sok diyet degil dimi
Sinemcim cok sok birseye benzemiyor ama kendin karar ver istersen yalniz diyet inglizce yazili tercume etmeye vaktim yok ama elektronic tercume kullanip aticam tabi onlarda biraz komik oluyor anlami kaybolabiliyor en azindan fikir verir diyet hakkindan yapmak istersen Ben 3 gunluk sekilde yazabilirim beni arkadan takib edebilirsin

http://www.lossuweight.com/2013/12/lose-37-pound-in-28-days.html?m=1
Yukarida yazdigimi copyalayim googledan bakabilirsin:)

İLK GÜN
kahvaltı
- 1/2 Portakal veya Greyfurt
- 1 veya 2 Haşlanmış Yumurta
2. Öğle yemeği: Eğer gibi aşağıdaki meyvelerini görmeye bir meyve lapa olarak yemeye çalışın.
- Portakal , Çilek, Armut , Elma, Erik, kavun , karpuz
3. Akşam yemeği - sadece tamamen yağsız , Kes veya Toprak Izgara et
* Koyun eti veya kuzu izin verilmez

2. GÜN
1. Kahvaltı
- 1/2 Portakal veya Greyfurt
- 1 veya 2 Haşlanmış Yumurta
2. Öğle yemeği - Izgara veya sadece tavuk haşlanmış . * Cildi çıkarın.
3. Akşam yemeği - 2 haşlanmış yumurta, yeşil salata , tost ya da pide Bir dilim ve bir portakal ya da greyfurt

gün 3
1. Kahvaltı
1/2 Portakal veya Greyfurt
1 ya da 2 Haşlanmış Yumurta
2. Öğle yemeği:
- Yağsız krem peynir bir çorba kaşığı domates tost ile bir dilim .
3. Akşam yemeği:
- Izgara et ( kesilmiş veya öğütülmüş ) , yeşil salata ( marul, domates, yeşil biber , havuç , salatalık

Bunun benzer diger gunleride Sinemcim ama ben bugun basladim tam uyamadim ama devam ediyorum

Son gunlerde sasirdim yine kizlar bu hafta kilo verme degil almasan kar sayicam son iki gunum kaldi ondan sonra tekrar hizla devam insallah:)
Dun bugun cok kotu beslendim stresime yardim eder dusuncesiyle ama yanildigimi anlayinca kendi spor salonuna attim 1 saat kostum yurudum cok sukur:) bahsettigim diyetide daha tam baslamadim emin degilim yapicagimdan:)

sabah
2 yumurta
lor
salatalık
domates

60 dakika yürüyüş
öğlen
haşlanmış tavuk
patlıcan salatası
salatalık
dukan ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…