Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

işte çok yürüyüş yapacak yer yok bir de çalışıyoruz dışarlarda olmayı sevmiyorum ben evim güzel evim :) bende de kondisyon bisikleti var tembel olmasam o da yetecekte iştee ahh aahhhh....

mrb arkadaşlar iki gündür yazamıyorum ama mazeretim var ... bir haftalık lahana çorbası diyetımın son ikii gününde grip oldum iki gündür yorgan döşek yatıyordum antibiyotık faalan başladım bugun bıraz daha iyim ... tabi hastalık falan derken tartıda inişe geçmiş 66,6 geldim sabah ve en azından bi işe yaramış hastalık dedim... muhtemelen su kaybıdır ama 2 gündür ağzıma lokma koyamadım su dahi içemedm ama şükür şimdi iyim.... 3 gün kendimi toparlamam için kendime zaman veriyorum... pzt günü işyerinden iki arkadaşla anlastk beraberce 13 günlük isveç diyetine başlayacağız gelişmeleri yazarım burdan... ilk hedef 60 inş... sonrada 55

ayy ne guzel yuruyerek zayifliyorsunuz .bir sorum olacakti koşu bandim yok dişardada yurumeye firsatim yok kucucuk bebegim var evde yurusem olurmu ayni etkiyi edeemi

Canımmm çok geçmiş olsun seni nasıl merak ettim.Direncin düşmüş canım bari içtiğin sulara limon sıkarak iç iyi gelir.
Lahana diyetiyle bayağı kilo verilebilir iyi vermişsin canım. Sen iyileş banada lahana çorbasının tarifini ver canım bende 1 hafta yapmak istiyorum.Sana şifa diliyorum tatlı

Son düzenleme:
ayy ne guzel yuruyerek zayifliyorsunuz .bir sorum olacakti koşu bandim yok dişardada yurumeye firsatim yok kucucuk bebegim var evde yurusem olurmu ayni etkiyi edeemi
Tabi ki yeter ki istikrarlı ve kararlı biçimde her gün en azından 40 dk bile yürüsen faydasını görürsün. İnternette leslie sansone diye bir sporun videoları var evde yaparak zayıflayan çok..

Sağol cnm... bugün biraz daha iyim şükür ilaçlar fayda etti az da olsa ... tüm gün zaten nane limon zencefil ve salatalık koyduğum mataramdan su içiyorum....
lahana diyetini ben tam uygulamama rağmen fayda etti 13 günlük isveç diyetinden sonra bi hafta daha yapabilirim bende... akşama tarif yolda ok :)

Selam canlarrr
hemen bildirimi mi yapayim
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu içtim
1 saat orta tempoda yürüdüm
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
6 tane yeşil zeytin
maydanoz
Öğlen
dışarıdaydım 1 küçük tarçınlı kurabiye(bu olmadı ama size itiraf etmek istedim) sizden gizlim saklım yok :)
eve gelince 10 adet hamsiyi soğanla birlikte buğulama yaptım mükemmel olmuştu
1adet közlemiş kırmızı biber
bir tabak maydanoz,tere
yarım limon.Şükürler olsun doydum..
şifa olsun bana:)

Canım iyi olmana sevindim : ) içtiğin su çok iyi şifa olsun sana.Isveç diyeti ağır bir diyet ama günde 1 kilo verdiriyor diye biliyorum.Başlamadan önce bir kaç gün bağışıklığını güçlendirsen daha kolay üstesinden gelirsin.Şimdiden kolay gelsin :)

selam hanımlar

hepinizi tek tek okudum ama alıntılayamadım
yürümek harıka bişi 3 gündür yürüyorum göbeğimin sıkılaştığını hissediyorum şimdiden
benım bebişim öğle uykusuna yatar yatmaz hemen iş güç bırakıp koşubandına cıkıyorum 1 saat yürüdüm bugun
bugun hareketlı bir gundu parKA gıttık yürüdüm ordadada bol bol
dün akşam bıraz kaçamak yaptım (bulgur pilavı yedim fazlaca )ama bugun istikrarlı devam edıyorum :) ha gayret az kaldı :),sen 2 saat nasıl fırsat buluyorsun yürüyüş için ,bebeğinden fırsat oluyormu,benımkı günde 1 kere uyuyor ancak ozaman yürüyebılıyorum

betül canım bence almalısın koşubandı,bende çalışırken almıştım gelir gelmez yürümeye başlıyordum ,bebiş olunca işide bıraktım mecburen ,bisiklette iyidir, hareket harekettir sonucta :) .senın gunlugunede bakıyorum fırsat buldukça :)
lahana çorbası yapan arkadasımız geçmiş olsun ,tek besın dıyetlerı bedenı bıtkın düşürebılıyor,bence sağlıklı beslenerek de kilo verebılırsın ,bende elma dıyetı yapmıştım kısa sürede verdım kılo ama sonra hop geldi geri ,hemde kastan verdırıyor,bu tur şok dıyetlerı kılo vermemız durdugunda yaptıgımızda vucudu şaşırtmak adına daha etkili olucağını düşünüyorum

bugunku menüm
3 lt su ,yarısı limon suyuyla
1 saat koşubandı
2 saat parkta dolaşmaca :)
2 kupa yeşilçay
sabah
2 adet çavdarlı ekmek beyaz peynırlı tost
salatalık
zeytın
öğlen
1 avuç beyaz leblebi
ara
2 hurma
akşam
tavuk
salata

Aynen cnm iki gündür herşeyden yemeye çalışıyorum artık fazlaya kaçmadan bolca proteinsel besleniyorum ki depo olsun... pzt ye kadar hem toparlarım kendimi hemde depo bile yaparım bence ...
burdan gelişmeleri yazarm cnm 13 günde bakalım bana ne kadar yarayacak...
inşallah yolumu yarılatır bana

işte çok yürüyüş yapacak yer yok bir de çalışıyoruz dışarlarda olmayı sevmiyorum ben evim güzel evim :) bende de kondisyon bisikleti var tembel olmasam o da yetecekte iştee ahh aahhhh....
Betüş harbiden senin günlüğünü okumak çok eğlenceli. Ben seni cok önceden de okurdum. Uzun bir ara vermişsin ama bu sefer olacak gibi. Bisikleti kullanmaya da başlamışız
Not: burdan yazdım çünkü tarifler-marifler vardı. Kaliteli paylaşım silsilesini bozmayayım dedim.

:)) baya uzun ara oldu evet inşallah yaaaa olsun artık yıllar akıp gidiyor....

Merhaba canlar sonunda geldim :)
çoook yorgunum ama gücümü toplamalıyım malum spor için enerji lazım :)
hepinizi tek tek okudum mükemmelsiniz.Leylaewin dediğin gibi önce direncini güçlendir canım protein candır can..Sinemcim bana mı yazdın bilemiyorum evet ben iki saat yürüyorum benim bebeğim yok oğlum 10 yaşında:)

Şimdi sıra bugün yaptıklarıma geldim.
Sabah yine erken uyandım 1 saat yürüdüm maşallah diyim kendime:)
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
8 siyah ve yeşil karışık zeytin
maydanoz
2 ceviz afiyet olsun şifa olsun bana :)
Öğlen
Koca bir tabak haşlanmış brokoli
üzerine 3 kaşık yoğurt. Şifa olsun bana :)

Canım hoşgeldin aramıza:) sanada kolaylıklar diliyorum bebeğini emziriyor musun? Bu arada kaç kilosun hedef kilon kaç canım?

Haha aranızdayım ztn
Birbirimize benziyoru demiştik :)

Bugun yorgunsun gerçekten:) unuttun beni demek :)
Ah canım ya hatırladım kusura bakma lütfen evet biz seninle benziyorduk ya zayıflayacağız ya zayıflayacağız demiştik:) Gerçekten çok yorulmuşum ya

Bugün bayağı yorulduk gerçekten :)
Yürüyüşü de ihmal etmedik.
Yalnız mantı canım istedi. Biraz haşlanmış patatese sıcakken ince ince maydonoz doğradım, baharatladım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt pul biber. Bu şekilde nefsimizi körledik yani :)
Kilo veriyor gibiyim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…