neeğğyyy günde 2 saat mi abboo süper maşallah....
Sağol şekerimm :) yürüyùş bandı elinin altında olunca tabi yürümek biraz daha kolay oluyor.ama yürümek isteyenide kimse tutamaz an yürüyebilır insan benim bir komşum var yaz kış,yağmur,kar dinlemeden sabah 5 6 gibi çıkar mutlaka yürüyüşünü yapar gelir ve yaşına göre çok fit bende tembel olduğum için birde çalıştığım için yürüyüş bandı aldım .
ılık suyu ablamda içerdi bak hatırladım şimdi... o da 65 ten 55 e düştüiydü....
sonunda bana da aldırcaksınız şu yürüyüş zımbırtısından aaaa kıskandım haa....
Canımmm çok geçmiş olsun seni nasıl merak ettim.Direncin düşmüş canım bari içtiğin sulara limon sıkarak iç iyi gelir.mrb arkadaşlar iki gündür yazamıyorum ama mazeretim var... bir haftalık lahana çorbası diyetımın son ikii gününde grip oldum iki gündür yorgan döşek yatıyordum antibiyotık faalan başladım bugun bıraz daha iyim ... tabi hastalık falan derken tartıda inişe geçmiş 66,6 geldim sabah ve en azından bi işe yaramış hastalık dedim... muhtemelen su kaybıdır ama 2 gündür ağzıma lokma koyamadım su dahi içemedm ama şükür şimdi iyim.... 3 gün kendimi toparlamam için kendime zaman veriyorum ... pzt günü işyerinden iki arkadaşla anlastk beraberce 13 günlük isveç diyetine başlayacağız gelişmeleri yazarım burdan... ilk hedef 60 inş... sonrada 55
Tabi ki yeter ki istikrarlı ve kararlı biçimde her gün en azından 40 dk bile yürüsen faydasını görürsün. İnternette leslie sansone diye bir sporun videoları var evde yaparak zayıflayan çok..ayy ne guzel yuruyerek zayifliyorsunuz .bir sorum olacakti koşu bandim yok dişardada yurumeye firsatim yok kucucuk bebegim var evde yurusem olurmu ayni etkiyi edeemi
Canımmm çok geçmiş olsun seni nasıl merak ettim.Direncin düşmüş canım bari içtiğin sulara limon sıkarak iç iyi gelir.
Lahana diyetiyle bayağı kilo verilebilir iyi vermişsin canım. Sen iyileş banada lahana çorbasının tarifini ver canım bende 1 hafta yapmak istiyorum.Sana şifa diliyorum tatlı
Canım iyi olmana sevindim : ) içtiğin su çok iyi şifa olsun sana.Isveç diyeti ağır bir diyet ama günde 1 kilo verdiriyor diye biliyorum.Başlamadan önce bir kaç gün bağışıklığını güçlendirsen daha kolay üstesinden gelirsin.Şimdiden kolay gelsin :)Sağol cnm... bugün biraz daha iyim şükür ilaçlar fayda etti az da olsa ... tüm gün zaten nane limon zencefil ve salatalık koyduğum mataramdan su içiyorum....
lahana diyetini ben tam uygulamama rağmen fayda etti 13 günlük isveç diyetinden sonra bi hafta daha yapabilirim bende... akşama tarif yolda ok :)
Aynen cnm iki gündür herşeyden yemeye çalışıyorum artıkCanım iyi olmana sevindim : ) içtiğin su çok iyi şifa olsun sana.Isveç diyeti ağır bir diyet ama günde 1 kilo verdiriyor diye biliyorum.Başlamadan önce bir kaç gün bağışıklığını güçlendirsen daha kolay üstesinden gelirsin.Şimdiden kolay gelsin :)
Betüş harbiden senin günlüğünü okumak çok eğlenceli. Ben seni cok önceden de okurdum. Uzun bir ara vermişsin ama bu sefer olacak gibi. Bisikleti kullanmaya da başlamışızişte çok yürüyüş yapacak yer yok bir de çalışıyoruz dışarlarda olmayı sevmiyorum ben evim güzel evim :) bende de kondisyon bisikleti var tembel olmasam o da yetecekte iştee ahh aahhhh....
Betüş harbiden senin günlüğünü okumak çok eğlenceli. Ben seni cok önceden de okurdum. Uzun bir ara vermişsin ama bu sefer olacak gibi. Bisikleti kullanmaya da başlamışız
Not: burdan yazdım çünkü tarifler-marifler vardı. Kaliteli paylaşım silsilesini bozmayayım dedim.
Canım hoşgeldin aramıza:) sanada kolaylıklar diliyorum bebeğini emziriyor musun? Bu arada kaç kilosun hedef kilon kaç canım?selam hanımlar
hepinizi tek tek okudum ama alıntılayamadım
yürümek harıka bişi 3 gündür yürüyorum göbeğimin sıkılaştığını hissediyorum şimdiden
benım bebişim öğle uykusuna yatar yatmaz hemen iş güç bırakıp koşubandına cıkıyorum 1 saat yürüdüm bugun
bugun hareketlı bir gundu parKA gıttık yürüdüm ordadada bol bol
dün akşam bıraz kaçamak yaptım (bulgur pilavı yedim fazlaca )ama bugun istikrarlı devam edıyorum :) ha gayret az kaldı :),sen 2 saat nasıl fırsat buluyorsun yürüyüş için ,bebeğinden fırsat oluyormu,benımkı günde 1 kere uyuyor ancak ozaman yürüyebılıyorum
betül canım bence almalısın koşubandı,bende çalışırken almıştım gelir gelmez yürümeye başlıyordum ,bebiş olunca işide bıraktım mecburen ,bisiklette iyidir, hareket harekettir sonucta :) .senın gunlugunede bakıyorum fırsat buldukça :)
lahana çorbası yapan arkadasımız geçmiş olsun ,tek besın dıyetlerı bedenı bıtkın düşürebılıyor,bence sağlıklı beslenerek de kilo verebılırsın ,bende elma dıyetı yapmıştım kısa sürede verdım kılo ama sonra hop geldi geri ,hemde kastan verdırıyor,bu tur şok dıyetlerı kılo vermemız durdugunda yaptıgımızda vucudu şaşırtmak adına daha etkili olucağını düşünüyorum
Haha aranızdayım ztnCanım hoşgeldin aramıza:) sanada kolaylıklar diliyorum bebeğini emziriyor musun? Bu arada kaç kilosun hedef kilon kaç canım?
Ah canım ya hatırladım kusura bakma lütfen evet biz seninle benziyorduk ya zayıflayacağız ya zayıflayacağız demiştik:) Gerçekten çok yorulmuşum yaHaha aranızdayım ztn
Birbirimize benziyoru demiştik :)
Bugun yorgunsun gerçekten:) unuttun beni demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?