Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Aysecim merak ediyorum eger bir mahsuru yok ise kac kiloya kadar zayiflamayi dusunuyorsun?
Canımm çok sağoll.Seni motive ettiysem ne mutlu bana.Sana tavsiyem 18 martta kadar ağzına kalorili hiç birşey sürmemen,bol su ve yeşil çay içmen.Sınav döneminde olduğun için ara öğün yapabilirsin o da kontrollü olsun senin bu ay en az 4 kg vereceğine inanıyorum.Canım ben boy konusunda dezavantajlıyım:) 1.57 olduğu için şimdi ki hedefim 55 kg sonra biraz daha inebilirim hayırlısıyla :)

Merhaba kızlar
Sabah ; tava da yumurta zeytin ekmek
Ara : 2 kupa yeşil çay
Öğlen : okuldan bir adet lahmacun boyutunda biberlim ekmek yine mercimek çorba tekrrlek tatlı
Saat 4 . Bir adet patatesli köfte
Saat 6, domatesli bulgur pilavı turşu Syran 2 lt su kapanış. Sabah ve aksam aç karnına çörek otu. Okuldan eve yürüyüş toplam da 6300 adım . Merdivenleri arttık koşarak çıkıyorum asönsör kullanmıyorum 40 dk bir merdiven çıkıp iniyorum . Havalar düzeliyor artık çocuklarla voleybol da oynamaya başlarım

Ahh canımm hoşgeldin :) Sağol canım.
Evet hergün yürüdüm.Ayağım su toplandığında ara ara yürüyemedim.Onun dışında günde 2 saat yürüdüm fakat sabah akşam diye ayırdım. Sabah işe gitmeden 04:55 te uyanıp 05:15 gibi yürüyüşe başlayıp 06:15 gibi yürüyüş bandımı kapattım :) akşamda yine 5 ile 6 arası yürüdüm böylelikle dinlenerek yaptığım için beni çok yormadı hatta vücut o saatlere alıştığı için yürümeyi özlüyordum garip bir duygu :) canım biraz detaylı oldu ama...
Iki öğün beslendim,karatay diyetine uygun beslenmeye çalıştım.Yumurta yediğim sabah peynir yemedi peynir yediğim gün yumurta yemedim:) gün gün yeşilçay,beyaz çay ve 7 otlu çay içtim.Her sabah uyanır uyanmaz dişimi fırçalayıp 1 bardak ılık suya yarım limon sıkıp içtim bu çok iyi oluyor hem toksinleri atıyor hem ödem söküyor.Kahvaltıda mutlaka 3-4 zeytin yedim maydanoz,tere,roka yedim böyle böyle kiloların inişe geçti canım :)

Canım süperdi,diyetin ve hareketin çok iyi sadece o tekerlek tatlısı yemeseydin daha iyi olurdu.Tatlıdan uzak durmaya çalış canım.

Canim haklisin su kesinki bana yemek odulu olmamasi lazim zayiflama doneminde ardindan frenim tutmuyor:) denemis oldun bir kere insallah daha dikkatliyim bu sefer

Oglen : az parca tavuk gogsu, az haslanmis bezelye

Aksam: kucuk kase mercimek corbasi, et, salata, meyve, yesil cay

cok sukur gunumu bu sekilde kapattim kizlar

Canlar günaydın
1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
bol lor peyniri
bir küçük greyfurt
2 ceviz Şifa oldun bana :)

Canlar günaydın
1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
bol lor peyniri
bir küçük greyfurt
2 ceviz Şifa oldun bana :)

güna
Günaydın
Ben 56 ile evlendim 64 ile halile kaldım 82 ile doğum yaptım oğlum 18 aylık ben 64 kiloyum Allaha şükür doğumdan kilom kalmadı ama 56-64 arasındaki fark duruo doğum sonrası kilolarımıda bu şekilde verdim:)

uzun bir aradan sonra günaydınlar .
bugün cuma değil mi kilom 75.8
dukana başladım an itibari ile 3 gün atak yapacağım
kahvaltım :
2 yumurta bol baharatlı
beyaz peynir
şekersiz çay
yulaf kepekli krep
kilomun fotosunu da sayfama ekleyeceğim telefonumdaki problem halloldu şükür

süpersin canım yaaaben 2 öğün beslenemiyorum bir onu gözüm kesmiyor insülin kullandığım için mecburen 3 öğün yemeliyim..2 saat yürüyüşü bende denicem sabah akşama ayırıp inş yapabilirim

Sağol şekerim.Iki öğüne dayanamasan da iki saat yürürsün sen. Yanlış hatırlamıyorsam 22 bin adım atmış birisin :) Hepimiz hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşalım,yaz ı hafif,enerjik geçirelim inşallah :)

Canım hoşgeldin
hergün katılım yaparsan,daha iyi motive olursun seni hergün bekliyoruz.

Evet gülüm 25 te yapmistim bir ara...ya öyle istiyorum ki anlatamam elbiselerin hayalini kuruyorumevet 2 saat yuruyebilirim ani misafir gelmezse

[QUOTEah="asya_01, post: 45244876, member: 687778"]Evet gülüm 25 te yapmistim bir ara...ya öyle istiyorum ki anlatamam elbiselerin hayalini kuruyorumevet 2 saat yuruyebilirim ani misafir gelmezse[/QUOTE]
Maşallah sana 25 bin büyük emek..Emeklerinin karşılığını al inşallah..Geçen alışveriş mağazasında Mangoya uğradım çok tatlı kıyafetler vardı şimdiden gözüme kestirdiklerim var.Allahın izniyle 63_60 civarı olunca oraya uğrayacağım :)

Evet gülüm 25 te yapmistim bir ara...ya öyle istiyorum ki anlatamam elbiselerin hayalini kuruyorumevet 2 saat yuruyebilirim ani misafir gelmezse
Maşallah sana 25 bin büyük emek..Emeklerinin karşılığını al inşallah..Geçen alışveriş mağazasında Mangoya uğradım çok tatlı kıyafetler vardı şimdiden gözüme kestirdiklerim var.Allahın izniyle 63_60 civarı olunca oraya uğrayacağım :)

Öğlen yemeğim yedim çorba -yoğurt-3-4 kaşık makarna-muz şimdi yeşil çayımı içiyorrum

Ama çok ağır kilo veriyorum gülüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…