Sinemcim çok iyi gidiyorsun.Spor candır gerisi heyecandır :)selam hanımlar
,2 gun spor dığer gunler dısarıda tempolu yürüyüş yapıyorum
bugunku menum
3 lt su yeşilçay
sabah
yumurta kıvırcık peynır 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
1 bardak süt
1 küçük meyvelı yogurt
akşam
4 adet tavuk köfte
ayran
dahada bişi yemıcem inşallah :)
yarın spor var cok mutluyum :)
inşallah tartıda guzel bı rakam görürümde dahada moral olur bana :)
Oyle goruyorsan o senin guzel bakisindan kaynaklaniyor Sinemcim. Bende azmi fazla goremiyorum ama insaniz hersey perfect Olamaz. Yikilsakta kalkip devam etmek zorundayiz:)canım sınavını basarıyla geç inşallah,sporunuda duzene sokarsın hıc merak etme,send ebu azım olduktan sonra oooooo :):)
canım benim. çokkk geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun. ne güzelde anlatmışsın. çok şükür biraz biraz toparladım bende. bugünde hem diyetime hemde sporuma dikkat et. Rabbim yardım eder inşallah. yaz geliyor. inşallahhhh sabreder veririz bu kiloları. Ayşecimmmm maşallahhh sana. bende yürüyüş değil ip atlamıştım 4 sene öncesinde 2 ayda 13 kilo vermiştım. çok iyisin maşallahh. inşallah bizde tekrardan o iradaye ulaşırızKizlaaar nasilsiniz ben aranzdan ayrilmistim ama sanirim haftaya tekarar doncem gebelik haftan 5. Haftada durmus bebek gekismiyr onumuzdeki hafta persembe gunu de gekismemis olur kalbi atmazsa kurtaj olcamsinemcin twbrik ederm cok guzelnkilo vermissin fma canim ins sende artik istikrarli birsekilde basla bak bu zamana kadar haftada 500 gram bile verseydin smdiye 3-3.5 kg kadar vermistin byle dusun ben gecmis 1 yilima yaniyrn sok diyetlerle ugrasip alip vercegme keske ayda 1 kilo verseydimde smdi 12 kilo eksik oksaydim sende artik kendine ceki duzen cer sana bir set dyim zaafin abur cubur mu 1 hafta diren yeme birdaha yemiyrsun bak beb bugun mevlutteydin ve birtek ben byle kiloluydum mevlut dye herkes bembeyaz gynmis birtek ben siyahtim sende guzel guyinmeyi hakedyrsun bizim eslerjmizde duzgun fizigi olan esler hakediyr hadi artik silkelen kendine gel bir daha elin cisa giderse brak su ic evde 10 tur at istegn gececk
Çok iyisin Can'ım tebrik ederimGünaydın sevgili günlüğüm ve sevgili günlük arkadaşlarım
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.1 saat yürüyüşümü yaptım.Canlar sonra tartıya çıktım sonuççç çok şükür.
Aralık 18 : 77 kg
Şubat 18 : 72 kg
fark: 5kg şükürler olsun
Yeniden merhabaMerhaba
Öncelikle vereceğiniz kilo çok fazla olmadığı için çok şanslısınız.10 kiloyu yaza kadar kolaylıkla verirsiniz.Fakat yeme düzeninin yanında spor yaparsanız işiniz kolaylaşır.Ne iş yapıyorsunuz,kaçta gidip kaçta geliyorsunuz kısaca biraz kendinizi yaptıklarınızı yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
merhaba :)Yeniden merhaba
Muhasebe personeli olarak çalışıyorum sabah 7:30 evden çıkyorum iş başı 9:00 akşamda eve gidişim 19:00 buluyor 18 aylık bi oğlu var akşamları kesinlikle bensiz durmuyor kucağımdan inmiyor gece 23:30-24:00 uyuyor o yüzden spor yapamıyorum sadce yediklerime dikkat ediyorum
Sabah erken olduğu için kahvaltı etmem 1 fincan yeşil çay sadece
saat 12:00 öğlen yemeği sıfır ekmek çorba yemek çok çok az pilav
Akşam işte kaçamak yapıyorum
çok az yarım dilim ekmek yerim bolca yoğurtlu ve yemek
Ama eşim abur cubur çok yediği için canım çekio(
canım benim. çokkk geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun. ne güzelde anlatmışsın. çok şükür biraz biraz toparladım bende. bugünde hem diyetime hemde sporuma dikkat et. Rabbim yardım eder inşallah. yaz geliyor. inşallahhhh sabreder veririz bu kiloları. Ayşecimmmm maşallahhh sana. bende yürüyüş değil ip atlamıştım 4 sene öncesinde 2 ayda 13 kilo vermiştım. çok iyisin maşallahh. inşallah bizde tekrardan o iradaye ulaşırız
Çok iyisin Can'ım tebrik ederim
Canlar hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlerin bana verdiği enerjiyle ve destekle birşeyler yapmaya çalışıyorum :)günaydın hanımlar
gizemcim çok geçmiş olsun arkadaşım ,allah herşeyın hayırlısını versin inşallah,zor bı süreç allah yardımcın olsun canım benım
fma canım toparlanmana sevındım neresınden dönersek kar dır dıye düşünüyorum,ayda 2 kg bıle kafi bence
ayşecim tebrık ederımm senııııı,senın adına cok mutlu oldummm,emeklerının karsılıını görmek dahada motıve edıyor :)başarılarının devamını dılerım :)
canımcım merhaba bizim günlüğe uğramıştın bende seni ziyarete geldimmArkadaşlar bu sabah kahvaltım
bir kase yoğurda 1 yk ruşeym,1 yk yulaf ezmesi ekledim
10 dal kadar maydanoz
2 ceviz yedim şifa olsun bana :)
2. Öğünüm biraz ödüllü geçti, 5 kilonun hatrına :) ama zararlı birşey yemedim.Özlediğim ev yemeklerinden yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?