Canim bildigim kadariyla cok buyuk olmayan orta buyuklukteki tabagin dortte bir bolumu kadar yani asagi yukari 3-5 yemek kasigi kadar. Umarim yardimci olabilmisimdir:)Bir de bulgur pilavı ne kadar yiyebilirim acaba?
pkos var bende canım bebek için tedavi aşamasındayım 2 aydır adet olamıyorum mesela adet olduğum ay 4 kg veriyorum adet olmadığım aylarda gram oynamıyor ama olsun ben bu yola baş koydummHiç moralini bozma elbet senin bu çağan karşılıksız kalmayacak en azından vücudun sıkılaşıyor grm grm versende dinç bir vücudun olacak
Kesinlikle canım baş koyduk zayıflayacağız:)pkos var bende canım bebek için tedavi aşamasındayım 2 aydır adet olamıyorum mesela adet olduğum ay 4 kg veriyorum adet olmadığım aylarda gram oynamıyor ama olsun ben bu yola baş koydumm
Kesinlikle canım baş koyduk zayıflayacağız:)
Çok geçmiş olsun canım benim kilo verdikçe daha iyi olacaksın.Dileğim inşallah sağlıklı,dünyalar tatlısı bir evladının olması :)
Canım diyetin mükemmel,suyu arttırabilirsen on numara olacak.Yürüyüşünüde en az 40 dk yapsan süper olur :)Tüm gün boyunca neskafe harici kaçamak yapmadım , onu da dahil sanıyodum diyette yokmuş normalde.
Öğlen :fırında kaburga yağsız
Canım bişeyler istedikçe baharatlı yoğurt yedim
Akşam: lor maydonoz dereotu
1,5 litre su içtim
20 dk yürüyüş
Canım diyetin mükemmel,suyu arttırabilirsen on numara olacak.Yürüyüşünüde en az 40 dk yapsan süper olur :)
Canım günaydın:)Günaydın
sabah bir bardak aç karına su şimdide yeşil çayımı içiyorum öğlen yemeğine artık ne çıkarsa
Afiyet olsun canım:)menün çok güzel.Sabah aç uyandım 1 bardak soğuk süt içtim
Sabah
1,5 kaşık yulaf kepeğinden hazırladığım 2 tane kocaman krep
Peynir dereotu maydonoz
Sütlü şekersiz Türk kahvesi
Biraz halsizlik mevcut , psikolojik mi bilmiyorum ama yenmeye çalışıyorum
Canım günaydınn:)Ara: iki yesil elma, kuruyemis
Ogle: tavuk, yagsiz sotelenmis yesil fasulye, yogurt
aksam davetteydim ve ipin ucunu az kacirdimcok degil Ama
Davetli sayisi az olunca yemedigim farkedildi ozamanda daha cok israr edildi
Ya ben kahvaltı yapamıyorum zayıflamak için falan değil de içim almıyorCanım günaydın:)
kahvaltı yapmayacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?