Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Akşam menümde şunlar olacak
Nohut+ bulgur pilavı+ yoğurt
Birde eşim abur cubur yemezse kaçamak yapmazsam süper:)

Gunaydin kizlar:)
Cok sukur bugunde 30 dakika sporumu yaptim:) sabah 1 litre sicak suyun icine 1 limon suyu ekleyerek yarisini ac karnima (bu suyu icmeden once dis fircalamak cok onemliymis toksinleri tekrar bedenimize geri girmemesi icin) yarisinida spordan sonra ictim.

Kahvaltim: az yagla kizartilmis2 yumurta, yagsiz sotelenmis mantar, salatalik, domates, yarim avokado, 10 zeytin, az peynir, yesil cay

Hiç moralini bozma elbet senin bu çağan karşılıksız kalmayacak en azından vücudun sıkılaşıyor grm grm versende dinç bir vücudun olacak
pkos var bende canım bebek için tedavi aşamasındayım 2 aydır adet olamıyorum mesela adet olduğum ay 4 kg veriyorum adet olmadığım aylarda gram oynamıyor ama olsun ben bu yola baş koydumm

Kizlar bezelye cok faydaliymis ozellikle zayiflama doneminde az koliri ve yuksek lif oranindan. Ben buzlu olanlari tercih ediyorum cok az haslayip yanina az tavuk gogsu ile cok guzel bir ogun. Arastirmalara gore hem kendimizi iy hisetmeyi sagliyor hem uzun sure tokluk hissi veriyormus.

pkos var bende canım bebek için tedavi aşamasındayım 2 aydır adet olamıyorum mesela adet olduğum ay 4 kg veriyorum adet olmadığım aylarda gram oynamıyor ama olsun ben bu yola baş koydumm
Kesinlikle canım baş koyduk zayıflayacağız:)
Çok geçmiş olsun canım benim kilo verdikçe daha iyi olacaksın.Dileğim inşallah sağlıklı,dünyalar tatlısı bir evladının olması :)

Kesinlikle canım baş koyduk zayıflayacağız:)
Çok geçmiş olsun canım benim kilo verdikçe daha iyi olacaksın.Dileğim inşallah sağlıklı,dünyalar tatlısı bir evladının olması :)
ay canımm çok sağolinşallah nasip olur bana da bir gün

Tüm gün boyunca neskafe harici kaçamak yapmadım , onu da dahil sanıyodum diyette yokmuş normalde.
Öğlen :fırında kaburga yağsız
Canım bişeyler istedikçe baharatlı yoğurt yedim
Akşam: lor maydonoz dereotu
1,5 litre su içtim
20 dk yürüyüş

Canım diyetin mükemmel,suyu arttırabilirsen on numara olacak.Yürüyüşünüde en az 40 dk yapsan süper olur :)

Ara: iki yesil elma, kuruyemis

Ogle: tavuk, yagsiz sotelenmis yesil fasulye, yogurt

aksam davetteydim ve ipin ucunu az kacirdim cok degil Ama
Davetli sayisi az olunca yemedigim farkedildi ozamanda daha cok israr edildi

Canım diyetin mükemmel,suyu arttırabilirsen on numara olacak.Yürüyüşünüde en az 40 dk yapsan süper olur :)

Dukan diyetinde bu şekilde diyordu yürüyüş konusunda diyetin ilk günü olduğundan kendimi sıkıp yıldırmak istemedim su evet arttırmam lazım en az 2 litre olarak , sporu da kilo vermem yavaşlarsa o zaman arttırmayı planlıyorum

Sabah aç uyandım 1 bardak soğuk süt içtim
Sabah
1,5 kaşık yulaf kepeğinden hazırladığım 2 tane kocaman krep
Peynir dereotu maydonoz
Sütlü şekersiz Türk kahvesi

Biraz halsizlik mevcut , psikolojik mi bilmiyorum ama yenmeye çalışıyorum

Günaydın
sabah bir bardak aç karına su şimdide yeşil çayımı içiyorum öğlen yemeğine artık ne çıkarsa

Afiyet olsun canım:)menün çok güzel.

Ara: iki yesil elma, kuruyemis

Ogle: tavuk, yagsiz sotelenmis yesil fasulye, yogurt

aksam davetteydim ve ipin ucunu az kacirdim cok degil Ama
Davetli sayisi az olunca yemedigim farkedildi ozamanda daha cok israr edildi
Canım günaydınn:)
Menün çok iyi görünüyor.
Davetlerde hayır diyebilmeliyiz kuzum yada en masum örneğin salata gibi sunumlardan tadabiliriz diye düşünüyorum.

Günaydın canlar:)
bir bardak ılık limonlu suyumu içtim.
bir saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
maydanoz
2 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…