- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Sagol Sinemcim. Bende dogumdan sonra 96 ya cikmistim suresini tam hatirlamiyorum ama 68 sekize 3-4 veriyor 2 aliyordum sonra tekrar 5 verip 3 aliyordum ama buraktigimda kendimi mutsuz hisederek tekrardan basliyirdum ama ciddi spor salonuna gidiyordum ensonki 10 kiloyuda 21 gunde vermisti. Simdi onu yapamam ama kilolar aksam dan sabaha inanilmaz eriyordu. Ilk 10 gunu sebze sulari iciyordum kendi yapiyor lahana havuc pancar ve 1 yesil elma ondan sonra aksamlari tavuk salata eklemeye baslamistim. 68 dusunce daha cok zayif duruyordum sporun etkisi bir odem yapicak seyleri yemedigim icin. Sonrada duzene dondum ama herseyden fazlasiyla yedim sporuda burakinca 5 sonra simdi ki kiloma 83 dondum.günaydın herkese
leylacım öncelikle sınavın cok ama cok ıyı geçer inşallah ,emeklerının karsılıgını alırsın canım
detaylı yazdıgın ıcın teşekkur ederım,bende daha önce 24 kg verdıgım zmn 17:00 den sonra bırsey yemıyordum akşam 7 de 1 saat yürüyüş yapıyordum ve cıddı kılo verdım,tekrar bende bu duzene gırıcem inşallah bugunden ıtıbaren
bugun spora gıdıcem ,gıtmedıgım gunlerde dısarıda yürüyüşe gıdıyorum,ama şu var kılom bi ilerı bır gerı neden bılemıyorum,bıraz degısıklık yapmam gerekıyor sanırım
Dedigim alip versende burakma soyle birseyde var canim bunu da yeni cikan birsey benim kendimi durdurma iradem zor oldugu icin denedim duzenli yapamadim
3 gun tam bugday ekmek, iste diger bugdaylar saglikli olanlardan yiyorsun. Ama buda su anlama gelmiyor hersey den cok asiri yiyilebilir sadece belli miktarlarda.
Sonraki 3 gunde sadece protein ve sebze meyve dahi yok
Boyle butun kilolari verene kadar devam edenlerde var canim.
Bunu yapinca daha cabuk kilo verilebilinecegi yaziliyor. Bazilari gunleri degistiriyor netten bakabilirsin ilgini cekerse. "Carb cycling"
Ama soyle birsey de var canim carbohidrat bagimliligi eger o varsa omur boyu yiyilmesi gerekiyormus bunu okuyunca uzuldum cunki ekmek un butur bagimlilik alkoliklerin bagimliligindan daha zor tedavi ediyormus. Hersey donum dolasim Canan hocanin dediklerine geliyor cunku dunyadan haberleri bilimsem olarak okuyup insanliga sunuyor ne yazikki halk arasinda soylenir dogru soyliyeni dokuz koyden kovarlar:))