• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

günaydın herkese
leylacım öncelikle sınavın cok ama cok ıyı geçer inşallah ,emeklerının karsılıgını alırsın canım
detaylı yazdıgın ıcın teşekkur ederım,bende daha önce 24 kg verdıgım zmn 17:00 den sonra bırsey yemıyordum akşam 7 de 1 saat yürüyüş yapıyordum ve cıddı kılo verdım,tekrar bende bu duzene gırıcem inşallah bugunden ıtıbaren

bugun spora gıdıcem ,gıtmedıgım gunlerde dısarıda yürüyüşe gıdıyorum,ama şu var kılom bi ilerı bır gerı neden bılemıyorum,bıraz degısıklık yapmam gerekıyor sanırım
Sagol Sinemcim. Bende dogumdan sonra 96 ya cikmistim suresini tam hatirlamiyorum ama 68 sekize 3-4 veriyor 2 aliyordum sonra tekrar 5 verip 3 aliyordum ama buraktigimda kendimi mutsuz hisederek tekrardan basliyirdum ama ciddi spor salonuna gidiyordum ensonki 10 kiloyuda 21 gunde vermisti. Simdi onu yapamam ama kilolar aksam dan sabaha inanilmaz eriyordu. Ilk 10 gunu sebze sulari iciyordum kendi yapiyor lahana havuc pancar ve 1 yesil elma ondan sonra aksamlari tavuk salata eklemeye baslamistim. 68 dusunce daha cok zayif duruyordum sporun etkisi bir odem yapicak seyleri yemedigim icin. Sonrada duzene dondum ama herseyden fazlasiyla yedim sporuda burakinca 5 sonra simdi ki kiloma 83 dondum.
Dedigim alip versende burakma soyle birseyde var canim bunu da yeni cikan birsey benim kendimi durdurma iradem zor oldugu icin denedim duzenli yapamadim
3 gun tam bugday ekmek, iste diger bugdaylar saglikli olanlardan yiyorsun. Ama buda su anlama gelmiyor hersey den cok asiri yiyilebilir sadece belli miktarlarda.
Sonraki 3 gunde sadece protein ve sebze meyve dahi yok
Boyle butun kilolari verene kadar devam edenlerde var canim.
Bunu yapinca daha cabuk kilo verilebilinecegi yaziliyor. Bazilari gunleri degistiriyor netten bakabilirsin ilgini cekerse. "Carb cycling"
Ama soyle birsey de var canim carbohidrat bagimliligi eger o varsa omur boyu yiyilmesi gerekiyormus bunu okuyunca uzuldum cunki ekmek un butur bagimlilik alkoliklerin bagimliligindan daha zor tedavi ediyormus. Hersey donum dolasim Canan hocanin dediklerine geliyor cunku dunyadan haberleri bilimsem olarak okuyup insanliga sunuyor ne yazikki halk arasinda soylenir dogru soyliyeni dokuz koyden kovarlar:))

Sevgili günlüğüm ikinci öğünüm
1 kase yoğurt
kıydığım haşlanmış karnabaharı 2 yumurta ile omlet şeklinde yaptım çok güzel olmuştu.Şifa olsun bana :)

Günaydın sevgili günlüğüm
1 bardak limonlu ılık su
kahvaltım
2 yumurta
3 zeytin
maydanoz
2 ceviz.Şifa olsun bana
1 saatlik yürüyüşümüde yaptım.

Sevgili günlüğüm ikinci öğünüm
1 kase yoğurt
kıydığım haşlanmış karnabaharı 2 yumurta ile omlet şeklinde yaptım çok güzel olmuştu.Şifa olsun bana :)
canıım afıyet olsun
benımde dolapta karnabahar vardı ,ne yapsamda yesem dıyordum :) bende yumurta kırıcam uzerıne ,tadı guzel olur ınsallah

leylacım aynı seylerı yasamısız desene :) bu sefer bı daha almamak kaydı ile devam edıcez taa ki istedıgımız kıloya ulaşana kadar
dün denedım 5 den sonra bırsey yememeyı :) bıraz zorlandım ama ırademı korudum,2 kasık konfleks dısında birşey yemedım,bugunde aynen oyle devam edıcem,takılan tartım bugun yüzüme güldü :)

3 gunluk mısafırım var yatılı o dönemıde guzel kaçamaksız atlatırsam harıka olucak,bıdahakı hafta gene mısafır olucak ama ben kendıme gore yemek yapıp onlarada bısekılde uydurmaya calısıcam ,proteın agırlıklı yemekler yapıcam

canıım afıyet olsun
benımde dolapta karnabahar vardı ,ne yapsamda yesem dıyordum :) bende yumurta kırıcam uzerıne ,tadı guzel olur ınsallah

leylacım aynı seylerı yasamısız desene :) bu sefer bı daha almamak kaydı ile devam edıcez taa ki istedıgımız kıloya ulaşana kadar
dün denedım 5 den sonra bırsey yememeyı :) bıraz zorlandım ama ırademı korudum,2 kasık konfleks dısında birşey yemedım,bugunde aynen oyle devam edıcem,takılan tartım bugun yüzüme güldü :)

3 gunluk mısafırım var yatılı o dönemıde guzel kaçamaksız atlatırsam harıka olucak,bıdahakı hafta gene mısafır olucak ama ben kendıme gore yemek yapıp onlarada bısekılde uydurmaya calısıcam ,proteın agırlıklı yemekler yapıcam
Canım karnabaharını önce haşla daha sonra suyunu süzdükten sonra küçük küçük doğrayıp 1 tatlı kaşığı yağda otele canım hafif te sotele.2 yumurtanıda sırp ben çok azda tuz ekledim.Sotelediğin karnabaharıda yumurtanın içine atıp bir tatlı kaşığı yağ eklenmiş teflon tavaya dön iki tarafıda pembeleşene kadar pişirirsen süper oluyor.Tadı aynı karnabahar kızartmasına benziyor.Şimdiden afiyet olsun canım :)

Merhabalar bende yaza kadar zayıflamak isteyenlerdenim:((
10 kg vermem lazım çalıştığım için yürüyüş yapamıyorum ve eşim yürüyüş bandı almak istemiyor kullanmassın sen diyor:(
Peki ben neler yapabilirim?

Merhabalar bende yaza kadar zayıflamak isteyenlerdenim:((
10 kg vermem lazım çalıştığım için yürüyüş yapamıyorum ve eşim yürüyüş bandı almak istemiyor kullanmassın sen diyor:(
Peki ben neler yapabilirim?
Merhaba
Öncelikle vereceğiniz kilo çok fazla olmadığı için çok şanslısınız.10 kiloyu yaza kadar kolaylıkla verirsiniz.Fakat yeme düzeninin yanında spor yaparsanız işiniz kolaylaşır.Ne iş yapıyorsunuz,kaçta gidip kaçta geliyorsunuz kısaca biraz kendinizi yaptıklarınızı yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Günaydın sevgili günlüğüm
1 bardak limonlu ılık su
kahvaltım
2 yumurta
3 zeytin
maydanoz
2 ceviz.Şifa olsun bana
1 saatlik yürüyüşümüde yaptım.
Merhaba Can'ım kendinden biraz bahşeder misin kaç kilo ile başladın kaç kilosun yas boy isim . Beslenmeni çok başarılı buldum ben yapamıyorum nümü ya bu aralar

Canım adım Ayşe ,öğretmenim,her sabah 5 te uyanıyorum çünkü yürümem lazım.
84 kg ile başladım karatay diyetini eklemeler,çıkarmalar yaparak devam ediyorum.
Geçen ay 77 kg ile devam ettim.Bu ay ı yarın öğrenip size yazacağım inşallah çekip fotoğrafını ekleyebilirsem tartinin fotoğrafınıda buraya atacağım.Yoğun, yorucu bir yaşamın içinde kendimi unutmuştum .Kendimi bulmanın, eski beni ortaya çıkarmanın vakti geldi diye düşünürken başladım ama etrafımda ki kimseyle paylaşmıyorum bu da iyi oluyor en azından yorumları ile uğraşmıyorum.Bu yaz Allahın izniyle daha sağlıklı ve fit olacağım.Allah hepimizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah.

image.png Sabah çörek otu su sabah kahvaltısı yok saat 11 de 3 adet biberli ekmek (küçük lahmacun boyutunda ) 2 çatal pasta bir sigara böreği okulda öğrenciler getirmişti. Parti gibi birşeyler yaptık saat5 te bir adet domates .yediklerimi eritebildim mi bilmiyorum ama yürüyüş yaptım dışarı da 9000 adım bir saat yürüyüş yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorum

Eki Görüntüle 1775949 Sabah çörek otu su sabah kahvaltısı yok saat 11 de 3 adet biberli ekmek (küçük lahmacun boyutunda ) 2 çatal pasta bir sigara böreği okulda öğrenciler getirmişti. Parti gibi birşeyler yaptık saat5 te bir adet domates .yediklerimi eritebildim mi bilmiyorum ama yürüyüş yaptım dışarı da 9000 adım bir saat yürüyüş yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorum
Canım afiyet olsun.Sende sınıf öğretmenisin galiba :) yürüyüşünde süper olmuş.

canıım afıyet olsun

Sinemcim cok sevindim tartinin yuzune gulmesine:). mate cayini denemeni tavsiye ederim inanilmaz istah kesiyor vede bagirsaklari calistiriyor bir aralar baya arastirmistim ama hersey en sonunda irademizi kullanmaya bagli son gunlerde bende cok zayifladi:(. 5 ten sonra yemeyince az uykuyla doyuluyor sabah enerjik gune baslaniliyor:) bu aralar sinavlar derken duzenim bozuldu:( bugunki sinavlarimi gecirince ins ardindan spora gidicem.
Aysecim cok az kaldi sen eksiye gitmissindir benim yarin uzulucegim kesin kilo almis olabilirim oyle hisediyorum:( :( yarindan start verip sonriki tartilmaya odaklanirim insallah:)

Sinemcim cok sevindim tartinin yuzune gulmesine:). mate cayini denemeni tavsiye ederim inanilmaz istah kesiyor vede bagirsaklari calistiriyor bir aralar baya arastirmistim ama hersey en sonunda irademizi kullanmaya bagli son gunlerde bende cok zayifladi:KK43:. 5 ten sonra yemeyince az uykuyla doyuluyor sabah enerjik gune baslaniliyor:) bu aralar sinavlar derken duzenim bozuldu:KK43: bugunki sinavlarimi gecirince ins ardindan spora gidicem.
Aysecim cok az kaldi sen eksiye gitmissindir benim yarin uzulucegim kesin kilo almis olabilirim oyle hisediyorum:KK43: :KK43: yarindan start verip sonriki tartilmaya odaklanirim insallah:)
canım sınavını basarıyla geç inşallah,sporunuda duzene sokarsın hıc merak etme,send ebu azım olduktan sonra oooooo :):)

selam hanımlar
,2 gun spor dığer gunler dısarıda tempolu yürüyüş yapıyorum
bugunku menum
3 lt su yeşilçay
sabah
yumurta kıvırcık peynır 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
1 bardak süt
1 küçük meyvelı yogurt
akşam
4 adet tavuk köfte
ayran
dahada bişi yemıcem inşallah :)
yarın spor var cok mutluyum :)
inşallah tartıda guzel bı rakam görürümde dahada moral olur bana :)

Sinemcim cok sevindim tartinin yuzune gulmesine:). mate cayini denemeni tavsiye ederim inanilmaz istah kesiyor vede bagirsaklari calistiriyor bir aralar baya arastirmistim ama hersey en sonunda irademizi kullanmaya bagli son gunlerde bende cok zayifladi:(. 5 ten sonra yemeyince az uykuyla doyuluyor sabah enerjik gune baslaniliyor:) bu aralar sinavlar derken duzenim bozuldu:( bugunki sinavlarimi gecirince ins ardindan spora gidicem.
Aysecim cok az kaldi sen eksiye gitmissindir benim yarin uzulucegim kesin kilo almis olabilirim oyle hisediyorum:( :( yarindan start verip sonriki tartilmaya odaklanirim insallah:)
Canım moralini bozma lütfen.Hayırlısıyla sınavlarından geç.Mart 18 de senin iraden ve sonuçların çok iyi olacak.

Back