• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Öğlen yemeğimi yedim:)
Çorba+taze fasulye+3,4 kaşık pilav+2 adet peynir tatlısı
Sade türk kahvemi içiyorum
şuanlık 1,5 lt su içtim günde en az3 lt içiyorum
1 saat sonrada yeşil çayımı içicem:))

Sabah aç uyandım 1 bardak soğuk süt içtim:KK48:
Sabah
1,5 kaşık yulaf kepeğinden hazırladığım 2 tane kocaman krep
Peynir dereotu maydonoz
Sütlü şekersiz Türk kahvesi

Biraz halsizlik mevcut , psikolojik mi bilmiyorum ama yenmeye çalışıyorum :cool:
selam canım bende dukan yapıyorum
dün bıraz fazla kacırdım oyuzden telafı yapıcam bugun,2 gun atak ,bol yeşilçay içicem,
kabızlık cekıyorum bı kaç gundur ,sanırım gecıcı bı durum ,sebze gunlerınde bu durum duzelır ınşallah

senın nasıl gıdıyor kaç gun atak ,vermen gereken kg ne kadar

bugunku menum
3 lt su ,bol yeşil çay
sabah
1 haşlanmış yumurta
bıraz peynır
öğle
2 küçük pirzola tavuk
yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
tavuk pirzola
ayran

hava bı anda sogudu ,2 gundur yuruyus yapamadım ,hafta bası gunes acar inş

[eQUOTE="sinem866, post: 45261261, member: 289765"]bugunku menum
3 lt su ,bol yeşil çay
sabah
1 haşlanmış yumurta
bıraz peynır
öğle
2 küçük pirzola tavuk
yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
tavuk pirzola
ayran

hava bı anda sogudu ,2 gundur yuruyus yapamadım ,hafta bası gunes acar inş[/QUOTE]
Menü süper canım.Bakalım dukan sonucu nasıl olacak merak ettim şimdi :)

Merhaba kızlar dünden beri evi mizi taşıdık çok ama çok yorgunum %70 ini bitirdim çok şükür ama bende öldum yani sağolsunlar eşim kaynanam komşum ablam hep beraber bitirdik yardım ettiler .
Bügün ki menüm sabah bir simit 2 adet krem peynir saat 4 sarma dolma ekmeksiz kahve çay su az içtim ama bugun . Artık kaç kalori yaktım bilmiyorum çatımın bacaklarımın Ağrı'sından duramıyorum

[eQUOTE="sinem866, post: 45261261, member: 289765"]bugunku menum
3 lt su ,bol yeşil çay
sabah
1 haşlanmış yumurta
bıraz peynır
öğle
2 küçük pirzola tavuk
yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
tavuk pirzola
ayran

hava bı anda sogudu ,2 gundur yuruyus yapamadım ,hafta bası gunes acar inş
Menü süper canım.Bakalım dukan sonucu nasıl olacak merak ettim şimdi :)[/QUOTE]
canım benım dıyetım dukan dı ,dun kacırdım bıraz,telafısı 2 gun atakmış, onu yapıyorum sonra kaldıgım yerden seyırden devam edıcem

bugun bıttı cok sukur yarında yapıcam inş,mısafırde var ama bozmadım bugun

selam canım bende dukan yapıyorum
dün bıraz fazla kacırdım oyuzden telafı yapıcam bugun,2 gun atak ,bol yeşilçay içicem,
kabızlık cekıyorum bı kaç gundur ,sanırım gecıcı bı durum ,sebze gunlerınde bu durum duzelır ınşallah

senın nasıl gıdıyor kaç gun atak ,vermen gereken kg ne kadar

merhabalar canım, bugün 2. günüm atakta . yeşil çaya geçmedim henüz kilo vermem azalınca başlayacağım .Bende kabız yapmadı bu sefer.Daha önce dukan denedim ama başaramamıştım alerji ve kabızlık yapmıştı yumurtayı fazla kaçırmıştım zannımca :KK51: bu sefer kendimi hiç aç bırakmadım canım istedikçe bol baharatlı yoğurt, dereotlu maydonozlu lor yedim,süt içtim . yulaf kepeğimi ve suyumu içiyorum sabit. Kabızlık da yapmadı ama olurda yaparsa sinameki bulunduruyorum kenarda :KK22: 20 dk zorda olsa yürüyorum halsizlik yaptı bende biraz.

bugün tatlandırıcıyla tarif denedim ama olmadı , canım tatlı isterse diye atıştırmalık hazırlamayı düşünüyorum kenarda dursun nolur nolmaz diye :kk77:

2. günüm ve 2 kilo gitti sanırım. 10-15 kiloya yakın vermem lazım 75 kiloyum şu an.
senin nasıl gidiyor , kaç kilo fazlan var, atıştırmalık tariflerin var mı izinli malzemelerle :KK48:

öğlen: yumurta ve yoğurtla 2 krep
lor peyniri
ayran

akşam: 2 parça yağsız tost makinasında tavuk köftesi
1-2 kaşık yoğurt
yürüyüşümü sabahtan yaptım 20 dk
2 litre su içtim
akşam tatlı deneyeyim dedim atak dönemi izinli malzemelerle olmadı hatta iğrenç oldu tatlıdan soğudum :cry:
denemeye devam yarın da kurabiye denicem :KK59: atıştırmalıklar benim için çok başka :21:

merhabalar canım, bugün 2. günüm atakta . yeşil çaya geçmedim henüz kilo vermem azalınca başlayacağım .Bende kabız yapmadı bu sefer.Daha önce dukan denedim ama başaramamıştım alerji ve kabızlık yapmıştı yumurtayı fazla kaçırmıştım zannımca :KK51: bu sefer kendimi hiç aç bırakmadım canım istedikçe bol baharatlı yoğurt, dereotlu maydonozlu lor yedim,süt içtim . yulaf kepeğimi ve suyumu içiyorum sabit. Kabızlık da yapmadı ama olurda yaparsa sinameki bulunduruyorum kenarda :KK22: 20 dk zorda olsa yürüyorum halsizlik yaptı bende biraz.

bugün tatlandırıcıyla tarif denedim ama olmadı , canım tatlı isterse diye atıştırmalık hazırlamayı düşünüyorum kenarda dursun nolur nolmaz diye :kk77:

2. günüm ve 2 kilo gitti sanırım. 10-15 kiloya yakın vermem lazım 75 kiloyum şu an.
senin nasıl gidiyor , kaç kilo fazlan var, atıştırmalık tariflerin var mı izinli malzemelerle :KK48:
canım ben dıyetteydım sonra dukanı yapmaya karar verdım ,91.2 le basladım 8 hafta olucak 84e düştüm, arada kaçamaklarım oldu,olmasaydı cok fazla gıdıcektı emınım,
bende dukanella yapmıştım hiç güzel olmamıştı :) ben pek çeşitlendıremıyorum malesef ,eğer denemelerının sonucunda guzel bı tarıf tutturursan benide bılgılendır olurmu :) her regl dönemı tatlı krızlerındeyım :) ,

benım hiç de fena olmaz dedıgım kılodasın :) 84 kg yum suan 70 olmak ıstıyorum,spor hocama göre 62 olmalıymış ama mumkun değil,dukan amca 70 ol yeter dedi :) bakalım teste göre 6 hazıranda ideal kılomdayım ,gün sayımı unuttum,3 .deneyısım dukanı ve son deneyısım bu sefer sonuca varıcam inşallah

senın atak kac gun ve hedef kılon ne olarak cıktı testte

canım ben dıyetteydım sonra dukanı yapmaya karar verdım ,91.2 le basladım 8 hafta olucak 84e düştüm, arada kaçamaklarım oldu,olmasaydı cok fazla gıdıcektı emınım,
bende dukanella yapmıştım hiç güzel olmamıştı :) ben pek çeşitlendıremıyorum malesef ,eğer denemelerının sonucunda guzel bı tarıf tutturursan benide bılgılendır olurmu :) her regl dönemı tatlı krızlerındeyım :) ,

benım hiç de fena olmaz dedıgım kılodasın :) 84 kg yum suan 70 olmak ıstıyorum,spor hocama göre 62 olmalıymış ama mumkun değil,dukan amca 70 ol yeter dedi :) bakalım teste göre 6 hazıranda ideal kılomdayım ,gün sayımı unuttum,3 .deneyısım dukanı ve son deneyısım bu sefer sonuca varıcam inşallah

senın atak kac gun ve hedef kılon ne olarak cıktı testte

atak 6 gün çıktı ama çok sıkılırsam seyire geçebilirim 3. 4. günlerde tamamen bırakmaktansa.hedef kilom 61 kilo çıktı . 65-67 olunca pek bir mutlu olucam gözüm yok 60 ta ama bu kadar sabredip emek verdikten sonra tamamen kiloları vermek en mantıklısı tabi :KK76: bakalım ne kadar dayanabileceğiz. seyir dönemine geçsem iyi olcak gene haşlanmış sebzeleri seviyorum. Şimdi seçenek az tek problem o..

Canlar
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
2. Öğünüm
2 yumurta ile karnabharlı omlet yaptım mükemmel olmuştu.Şifa olsun bana :)
2 fincan beyaz çay ve bol bol suu ..

Merhaba kızlar dünden beri evi mizi taşıdık çok ama çok yorgunum %70 ini bitirdim çok şükür ama bende öldum yani sağolsunlar eşim kaynanam komşum ablam hep beraber bitirdik yardım ettiler .
Bügün ki menüm sabah bir simit 2 adet krem peynir saat 4 sarma dolma ekmeksiz kahve çay su az içtim ama bugun . Artık kaç kalori yaktım bilmiyorum çatımın bacaklarımın Ağrı'sından duramıyorum
Allah kolaylık versin canım.
Bu kadar enerji harcamasına maşallah iyi dayanmışsın aşırıya kaçmamışsın.

kahvaltı öncesi 1 bardak süt yine aç uyandım çünkü kahvaltı hazır olana kadar susturuyor midemi :KK47:
2 yumurta
dereotlu maydonozlu lor

öğlen: yulaf kepeğinden krakerler yaptım( tarifini sayfamda yayınlayacağım)
1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi

1 tane de vitamin aldım supradin, halsizlik var çünkü göz kararması da olmaya başladı :KK57: bugün bol mineralli soda bulup onu da içicem takviye olarak..

Günaydın kızlar sabah gene bir adet poğaça patatesli domates zeytin çay ya aceleden böyle yiyorum hala temizlik filan yapıyorum ama yarın herseye sıfır dan başlıyorum inş spor sağlıklı beslenme herşey güzel olacak ... Diğer kızlar hiç cevap ver

Back