- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım bende dukan yapıyorumSabah aç uyandım 1 bardak soğuk süt içtim
Sabah
1,5 kaşık yulaf kepeğinden hazırladığım 2 tane kocaman krep
Peynir dereotu maydonoz
Sütlü şekersiz Türk kahvesi
Biraz halsizlik mevcut , psikolojik mi bilmiyorum ama yenmeye çalışıyorum
Canım metabolizmanın için kahvaltı yapmalısın.En azından sabah kalkınca bir kase yoğurt yiyebilşrsin veya bir bardak süt içebilirsiniz.Ya ben kahvaltı yapamıyorum zayıflamak için falan değil de içim almıyor
Menü süper canım.Bakalım dukan sonucu nasıl olacak merak ettim şimdi :)[/QUOTE][eQUOTE="sinem866, post: 45261261, member: 289765"]bugunku menum
3 lt su ,bol yeşil çay
sabah
1 haşlanmış yumurta
bıraz peynır
öğle
2 küçük pirzola tavuk
yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
tavuk pirzola
ayran
hava bı anda sogudu ,2 gundur yuruyus yapamadım ,hafta bası gunes acar inş
selam canım bende dukan yapıyorum
dün bıraz fazla kacırdım oyuzden telafı yapıcam bugun,2 gun atak ,bol yeşilçay içicem,
kabızlık cekıyorum bı kaç gundur ,sanırım gecıcı bı durum ,sebze gunlerınde bu durum duzelır ınşallah
senın nasıl gıdıyor kaç gun atak ,vermen gereken kg ne kadar
canım ben dıyetteydım sonra dukanı yapmaya karar verdım ,91.2 le basladım 8 hafta olucak 84e düştüm, arada kaçamaklarım oldu,olmasaydı cok fazla gıdıcektı emınım,merhabalar canım, bugün 2. günüm atakta . yeşil çaya geçmedim henüz kilo vermem azalınca başlayacağım .Bende kabız yapmadı bu sefer.Daha önce dukan denedim ama başaramamıştım alerji ve kabızlık yapmıştı yumurtayı fazla kaçırmıştım zannımca bu sefer kendimi hiç aç bırakmadım canım istedikçe bol baharatlı yoğurt, dereotlu maydonozlu lor yedim,süt içtim . yulaf kepeğimi ve suyumu içiyorum sabit. Kabızlık da yapmadı ama olurda yaparsa sinameki bulunduruyorum kenarda 20 dk zorda olsa yürüyorum halsizlik yaptı bende biraz.
bugün tatlandırıcıyla tarif denedim ama olmadı , canım tatlı isterse diye atıştırmalık hazırlamayı düşünüyorum kenarda dursun nolur nolmaz diye
2. günüm ve 2 kilo gitti sanırım. 10-15 kiloya yakın vermem lazım 75 kiloyum şu an.
senin nasıl gidiyor , kaç kilo fazlan var, atıştırmalık tariflerin var mı izinli malzemelerle
canım meerhabaGunaydin herkese,
Sabah zencefilli limonlu suyumu ictim cok sukur.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 4 zeytin, salatalik, mantar, yesil cay.
canım ben dıyetteydım sonra dukanı yapmaya karar verdım ,91.2 le basladım 8 hafta olucak 84e düştüm, arada kaçamaklarım oldu,olmasaydı cok fazla gıdıcektı emınım,
bende dukanella yapmıştım hiç güzel olmamıştı :) ben pek çeşitlendıremıyorum malesef ,eğer denemelerının sonucunda guzel bı tarıf tutturursan benide bılgılendır olurmu :) her regl dönemı tatlı krızlerındeyım :) ,
benım hiç de fena olmaz dedıgım kılodasın :) 84 kg yum suan 70 olmak ıstıyorum,spor hocama göre 62 olmalıymış ama mumkun değil,dukan amca 70 ol yeter dedi :) bakalım teste göre 6 hazıranda ideal kılomdayım ,gün sayımı unuttum,3 .deneyısım dukanı ve son deneyısım bu sefer sonuca varıcam inşallah
senın atak kac gun ve hedef kılon ne olarak cıktı testte
Güne güzel başlamışsın canım.Devamıda güzel olacak buna inanıyorum.Gunaydin herkese,
Sabah zencefilli limonlu suyumu ictim cok sukur.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 4 zeytin, salatalik, mantar, yesil cay.
Allah kolaylık versin canım.Merhaba kızlar dünden beri evi mizi taşıdık çok ama çok yorgunum %70 ini bitirdim çok şükür ama bende öldum yani sağolsunlar eşim kaynanam komşum ablam hep beraber bitirdik yardım ettiler .
Bügün ki menüm sabah bir simit 2 adet krem peynir saat 4 sarma dolma ekmeksiz kahve çay su az içtim ama bugun . Artık kaç kalori yaktım bilmiyorum çatımın bacaklarımın Ağrı'sından duramıyorum
Ay sagol canim iyi gecti cok sukurcanım meerhaba
sınavın nasıl geçti ,sormayı unuttum hep aklımdaydı