• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

selam hanımlar
,2 gun spor dığer gunler dısarıda tempolu yürüyüş yapıyorum
bugunku menum
3 lt su yeşilçay
sabah
yumurta kıvırcık peynır 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
1 bardak süt
1 küçük meyvelı yogurt
akşam
4 adet tavuk köfte
ayran
dahada bişi yemıcem inşallah :)
yarın spor var cok mutluyum :)
inşallah tartıda guzel bı rakam görürümde dahada moral olur bana :)
Sinemcim çok iyi gidiyorsun.Spor candır gerisi heyecandır :)

canım sınavını basarıyla geç inşallah,sporunuda duzene sokarsın hıc merak etme,send ebu azım olduktan sonra oooooo :):)
Oyle goruyorsan o senin guzel bakisindan kaynaklaniyor Sinemcim. Bende azmi fazla goremiyorum ama insaniz hersey perfect Olamaz. Yikilsakta kalkip devam etmek zorundayiz:)

Kizlaaar nasilsiniz ben aranzdan ayrilmistim ama sanirim haftaya tekarar doncem gebelik haftan 5. Haftada durmus bebek gekismiyr onumuzdeki hafta persembe gunu de gekismemis olur kalbi atmazsa kurtaj olcam :KK42: sinemcin twbrik ederm cok guzelnkilo vermissin fma canim ins sende artik istikrarli birsekilde basla bak bu zamana kadar haftada 500 gram bile verseydin smdiye 3-3.5 kg kadar vermistin byle dusun ben gecmis 1 yilima yaniyrn sok diyetlerle ugrasip alip vercegme keske ayda 1 kilo verseydimde smdi 12 kilo eksik oksaydim sende artik kendine ceki duzen cer sana bir set dyim zaafin abur cubur mu 1 hafta diren yeme birdaha yemiyrsun bak beb bugun mevlutteydin ve birtek ben byle kiloluydum mevlut dye herkes bembeyaz gynmis birtek ben siyahtim sende guzel guyinmeyi hakedyrsun bizim eslerjmizde duzgun fizigi olan esler hakediyr hadi artik silkelen kendine gel bir daha elin cisa giderse brak su ic evde 10 tur at istegn gececk

Canımm bebeğin için çok üzüldüm :( aynı şe geçen sene benim başıma gelmişti bebeğim 10 haftalıktı kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum.Çok zor bir dönemdi..
Allah sana sağlık versin

Kizlaaar nasilsiniz ben aranzdan ayrilmistim ama sanirim haftaya tekarar doncem gebelik haftan 5. Haftada durmus bebek gekismiyr onumuzdeki hafta persembe gunu de gekismemis olur kalbi atmazsa kurtaj olcam :KK42: sinemcin twbrik ederm cok guzelnkilo vermissin fma canim ins sende artik istikrarli birsekilde basla bak bu zamana kadar haftada 500 gram bile verseydin smdiye 3-3.5 kg kadar vermistin byle dusun ben gecmis 1 yilima yaniyrn sok diyetlerle ugrasip alip vercegme keske ayda 1 kilo verseydimde smdi 12 kilo eksik oksaydim sende artik kendine ceki duzen cer sana bir set dyim zaafin abur cubur mu 1 hafta diren yeme birdaha yemiyrsun bak beb bugun mevlutteydin ve birtek ben byle kiloluydum mevlut dye herkes bembeyaz gynmis birtek ben siyahtim sende guzel guyinmeyi hakedyrsun bizim eslerjmizde duzgun fizigi olan esler hakediyr hadi artik silkelen kendine gel bir daha elin cisa giderse brak su ic evde 10 tur at istegn gececk
canım benim. çokkk geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun. ne güzelde anlatmışsın. çok şükür biraz biraz toparladım bende. bugünde hem diyetime hemde sporuma dikkat et. Rabbim yardım eder inşallah. yaz geliyor. inşallahhhh sabreder veririz bu kiloları. Ayşecimmmm maşallahhh sana. bende yürüyüş değil ip atlamıştım 4 sene öncesinde 2 ayda 13 kilo vermiştım. çok iyisin maşallahh. inşallah bizde tekrardan o iradaye ulaşırız

Günaydın sevgili günlüğüm ve sevgili günlük arkadaşlarım
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.1 saat yürüyüşümü yaptım.Canlar sonra tartıya çıktım sonuççç çok şükür.
Aralık 18 : 77 kg
Şubat 18 : 72 kg
fark: 5kg şükürler olsun

Günaydın sevgili günlüğüm ve sevgili günlük arkadaşlarım
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.1 saat yürüyüşümü yaptım.Canlar sonra tartıya çıktım sonuççç çok şükür.
Aralık 18 : 77 kg
Şubat 18 : 72 kg
fark: 5kg şükürler olsun
Çok iyisin Can'ım tebrik ederim

günaydın hanımlar

gizemcim çok geçmiş olsun arkadaşım ,allah herşeyın hayırlısını versin inşallah,zor bı süreç allah yardımcın olsun canım benım

fma canım toparlanmana sevındım neresınden dönersek kar dır dıye düşünüyorum,ayda 2 kg bıle kafi bence

ayşecim tebrık ederımm senııııı,senın adına cok mutlu oldummm,emeklerının karsılıını görmek dahada motıve edıyor :)başarılarının devamını dılerım :)

benden de haberler gelsinn :)
gecen hafta nedensız kılo artısım vardı ,bedenın bana oyun oynadı sanırım ama pes etmedım dıyetımı bırakmadım ve devam ettım -400 gram vermısım bu hafta
başlangıc:91.2
gecen hafta:84,8
bu hafta :84,4 (hafta içi 85,2 cıkmıstım kacamak yapmadıgım halde ,dırenc gosterdı vucudum ,bu kıloya uzun zamandır alışık değil :))
giden kg :6.8 kg

bugunku menum
3lt su 2 kupa yeşilçay(dukan dıyetıne göre duraklama yasıyorsak gün içinde içtiğimiz yeşilçay mıktarını arttırmak olmalıymış,tekrar inişe geçiyormuş )
sabah
1 yumurta
3 dal kıvırcık
1 domates
bıraz peynır
1 dilim cavdar ekmeği
öğlen
tavuk köfte
ayran
akşam
balık salata
yada ıspanak yemegı yogurt

2 öğün arasında değişiklik yapabılırım

bugun spora gıdıyorum 1.5 saat spor yapıcam inşallah

hepinizi çok öptüm bol ıradelı bır gun dılıyorum vede bollll eksiliii

Başlangıç: 90.0
Geçen hafta: 90.4
Bugün kilo: 89. 5
20160218_094125.jpg

Merhaba
Öncelikle vereceğiniz kilo çok fazla olmadığı için çok şanslısınız.10 kiloyu yaza kadar kolaylıkla verirsiniz.Fakat yeme düzeninin yanında spor yaparsanız işiniz kolaylaşır.Ne iş yapıyorsunuz,kaçta gidip kaçta geliyorsunuz kısaca biraz kendinizi yaptıklarınızı yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
Yeniden merhaba
Muhasebe personeli olarak çalışıyorum sabah 7:30 evden çıkyorum iş başı 9:00 akşamda eve gidişim 19:00 buluyor 18 aylık bi oğlu var akşamları kesinlikle bensiz durmuyor kucağımdan inmiyor gece 23:30-24:00 uyuyor o yüzden spor yapamıyorum sadce yediklerime dikkat ediyorum
Sabah erken olduğu için kahvaltı etmem 1 fincan yeşil çay sadece
saat 12:00 öğlen yemeği sıfır ekmek çorba yemek çok çok az pilav
Akşam işte kaçamak yapıyorum
çok az yarım dilim ekmek yerim bolca yoğurtlu ve yemek
Ama eşim abur cubur çok yediği için canım çekio:((

hahahahaa cok güldüm kendıme :)
bızım tartı gunumuz yarın mış :) bende bı gazla yazmısım :) neyse 1 gunum daha varmış yaşasın bı kaç yüz gram daha gıder en azından :)

Yeniden merhaba
Muhasebe personeli olarak çalışıyorum sabah 7:30 evden çıkyorum iş başı 9:00 akşamda eve gidişim 19:00 buluyor 18 aylık bi oğlu var akşamları kesinlikle bensiz durmuyor kucağımdan inmiyor gece 23:30-24:00 uyuyor o yüzden spor yapamıyorum sadce yediklerime dikkat ediyorum
Sabah erken olduğu için kahvaltı etmem 1 fincan yeşil çay sadece
saat 12:00 öğlen yemeği sıfır ekmek çorba yemek çok çok az pilav
Akşam işte kaçamak yapıyorum
çok az yarım dilim ekmek yerim bolca yoğurtlu ve yemek
Ama eşim abur cubur çok yediği için canım çekio:KK43:(
merhaba :)
hoşgeldın aramıza
bence akşam uzerı kaçamaklarının sebebı ,sabah kahvaltını yapmamış olmaktan kaynaklanıyor,bende kahvaltıyı es geçtıgım gunler olduğunda gun ıcerısınde gözümün aç oldugunu ve herseyi yemek ıstedıgımı gözlemledım ,
uygulamıs oldugun bu menü ile kılo verebılıyormusun ,sankı az yıyorsun dıye düşünüyorum

canım benim. çokkk geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun. ne güzelde anlatmışsın. çok şükür biraz biraz toparladım bende. bugünde hem diyetime hemde sporuma dikkat et. Rabbim yardım eder inşallah. yaz geliyor. inşallahhhh sabreder veririz bu kiloları. Ayşecimmmm maşallahhh sana. bende yürüyüş değil ip atlamıştım 4 sene öncesinde 2 ayda 13 kilo vermiştım. çok iyisin maşallahh. inşallah bizde tekrardan o iradaye ulaşırız
Çok iyisin Can'ım tebrik ederim
günaydın hanımlar

gizemcim çok geçmiş olsun arkadaşım ,allah herşeyın hayırlısını versin inşallah,zor bı süreç allah yardımcın olsun canım benım

fma canım toparlanmana sevındım neresınden dönersek kar dır dıye düşünüyorum,ayda 2 kg bıle kafi bence

ayşecim tebrık ederımm senııııı,senın adına cok mutlu oldummm,emeklerının karsılıını görmek dahada motıve edıyor :)başarılarının devamını dılerım :)
Canlar hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlerin bana verdiği enerjiyle ve destekle birşeyler yapmaya çalışıyorum :)
Evet hepimiz uzun bir sürecin içindeyiz ama biz sabırla,azimle bu süreci kendi lehimize çevirebiliriz bu bizim elimizde ve görüyorum ki hepimiz çabalıyoruz..Sağlığımız için,kendimiz için..
Birlikte başaracağız ve hepimiz tek tek buraya başarımızı burdan başkalarına örnek olsun diye paylaşacağız.Allahın izniyle :)

Arkadaşlar bu sabah kahvaltım
bir kase yoğurda 1 yk ruşeym,1 yk yulaf ezmesi ekledim
10 dal kadar maydanoz
2 ceviz yedim şifa olsun bana :)
2. Öğünüm biraz ödüllü geçti, 5 kilonun hatrına :) ama zararlı birşey yemedim.Özlediğim ev yemeklerinden yedim :)

Kizlar herkese merhaba:) ben yokken nekadar yazilmis:)
Aysecim tebrik ederim cok cok sevindim kilo verdigine. Masallah diyeyim nazarim degmesin cok iy gidiyorsun beni de motive ediyor senin azmin:)
Diger butun kilo vermis arkadaslarida tebrik ederim birde kendimide tebrik ediyoruuum hemde rekor kirdim kizlar kilo aldiiim:( :( :) amma uzulmuyorum 18 martta benim tartimin da 76 gostericegine eminim artik. Bu sabah basladim tekradan.

Onceki kilomda 81.9kg idi bir bucuk hafta once:)
Simdiki kilom:( :( :( ama uzulmuyorum cunki 3 ayim daha var bu 3 ayda fazla pis kilolardan beraber kurtulucaz insallah. Bizi hasta yorgun eden kilolardan:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 42
image.jpeg
30 dakika spor yakilan kalori:)

Kahvaltim: 2 yumurta, mantar, salatalik, yarim avokado, yesil cay

Ara: 2 elma, kuruyemis. ( her nekadar ara ogunun yenilmemesini iy olduguna inaniyorsamda simdi ara yiyicem cunki sinavlarla bu kadar yapabiliyorum. Ders calisirken birsey yeme ihtiyacim daha cok oluyor)

Aksamida aksam yazarim insallah

Arkadaşlar bu sabah kahvaltım
bir kase yoğurda 1 yk ruşeym,1 yk yulaf ezmesi ekledim
10 dal kadar maydanoz
2 ceviz yedim şifa olsun bana :)
2. Öğünüm biraz ödüllü geçti, 5 kilonun hatrına :) ama zararlı birşey yemedim.Özlediğim ev yemeklerinden yedim :)
canımcım merhaba bizim günlüğe uğramıştın bende seni ziyarete geldimm:-)çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim anlaşılan günde 2 saat yürümüşsün gülüm nasıl zaman ayırdın peki neler yaptın :KK76:

kizlar yazmayi jnuttum sabah ac karnima 1 limon suyunu 500ml iliktan biraz sicak suyla karistirip ictim. Migde problemi olmayanlara tavsiye ederim. Limon su yaygin bilinir ama sadece bir kac damla degil tum limon suyu fark ediyor!:)

Back