canım bugün verilen kilolar liste halinde tablo yapılmıyacakmıy dıSevgili günlüğüm ve arkadaşlarım
Sabah ki 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
1 bardak limonlu suyumu içtim
Kahvaltım
bol lor peyniri
4 zeytin
maydanoz
öğle
bir kase limonlu yalancı paça çorbası.Şifa olsun bana
teşekkürler canım. çizelgeli falan yapıyorlarya öyle olsaydı daha motiveli olurdu ama yine eline sağlık. ben yapabilsm uğraşıdım ama beceremiyorum malesefSelam canlar
Uygulayacağım program karatay diyeti ile günde 2 saat 1 saati sabah 1 saati akşam olarak yürü yaparak önce fazla kiloları vermek sonra forma girmek.Motivasyonum düşmesin diye ayda sadece 1 kere tartılmak istiyorum dileyen azimli bayanlar bana katılabilirler.Gelin birlikte başarıya imza atalım.
Hedef58 başlangıç kg 3 ocak
85kg.
geldiği kg---13ocak
83 kg.
10 günde 2 kg verilmiş tebrikler :))
sinem866
B.K -90.4kg.
Ş.K -87.8kg.
fark-2.6kg.
Tebrikler
gizemli_1105
B.K-98.2kg.
Ş.K-97.6kg.
Fark-0.600gr.Tebrikler
fma108681
B.K-90kg
Ş.K-88.5kg
fark-1.5kg.Tebrikler
Ims canm zaten bu.haftabdaha iyiydim oncekine gore iste yillarim aliskanligini.birden degstiremedim yavas yabas sindire sindire degstryum :-DSaol tatlım başarıyoruz doğru yoldayız demek oluyor bu :)
Senınde bir haftada giden gram harıka ,zaten yavas yavas ama kalıcı gitsin.
Canım bi süre komşu ziyaretlerini aZaltmaya calış,bu hafta alışma sürecin olarak düşünelim,lütfen sıkı sarıl rejimine günlet çabuk geçiyor ve bizim vermemiz gereken kilo çok fazla , hadi canım bu hafta 1 kg vermiş olmalıyız :)
Toparlarsin canm neden saldin biliyr musun sen buraya hic gelmiyrsun balburda gercektwn guzel.motive oluyr insan ben bisey yiycegm zaman kizlara gesabini veremezsem kizarlarsa dye cekiniote birakiyrm cogu zamn onsanda bir aorumluluk okustiriyr burasi ve desteklerde cabasi gel buraya sknsk.cnm.biz seni.desteklerizYaş: 29
Başlangıç kilo: 90
Şimdiki kilo: 88.500
Hedef: 68
Boy: 1.70
Kızlarrrr ne spor yapıyorum nede diyet ben 5 gündür iyice saldım kafayı yiyecemmm yaaaa
Tskler cnm destegin icin ins haftaya cuma en az 1vermis olcam gorceksiniz bu sefer olcak.bunis ben bi sefer zayflayacam ins daha once kadnlar kulubunde cok zayflama grbuna katldim 1 2 gun dolaniyrdm grupta grmiyrxum.br daha ama bu sefer oyle dgl size karsi sorumluumusum gbi.hissedyr. ve kendimi frenliyrm ins otrmaya basladi iyice canmCanlar yeni oturdum ve hemen sayfayı açtım.Sizi merak ettim.sinem866 süpersin istikrarınla gerçekten benziyoruz. gizemli_ 1105 sende iyisin bak o kadar kaçamağa rağmen 600 gr da çok iyi ama lütfen artık toparla kendini.Diyet yaptığını unut çıkar aklından uyguladığın programı rutin birşeymiş gibi uygula ve çok hareket et,kahvaltını mutlaka iyi yap duymadan kalkma ama sağlıklı yiyeceklerle... fma108681 sende 1.5 kilo vermişsin bak sende lütfen kendini topla ve eski haline dön belki yaptığın spordan sıkılıdın,kendine ip atlayarak yüklenme internetten evde yürüme sporları ile bir sürü video var onları izleyerek yürü inan ki ne canın yanacak ne de sıkılacaksın seni hemen aramıza bekliyoruzzz...
Mükemmelsin canım ben sizleri bırakmayacağım.Birlikten kuvvet doğar başaracağız.Aynen bende kendimi sorumlu hissediyorum,sizleri merak ediyorum.Firsat buldukça yazmaya çalışıyorum.Bol bol buraya katılım sağlamalıyız.K
Tskler cnm destegin icin ins haftaya cuma en az 1vermis olcam gorceksiniz bu sefer olcak.bunis ben bi sefer zayflayacam ins daha once kadnlar kulubunde cok zayflama grbuna katldim 1 2 gun dolaniyrdm grupta grmiyrxum.br daha ama bu sefer oyle dgl size karsi sorumluumusum gbi.hissedyr. ve kendimi frenliyrm ins otrmaya basladi iyice canm
Canım hoşgeldin.Çok geçmiş olsun oğluşa.Merak etmiştim seni bıraktın diye düşündüm iyi ki aramızdasın full motivasyon artık..Başlangıç kilonla geldiğin kiloyu tekrar yazar misin? Başta ki mesaja ekleyim seni.merhabalar arkadaşlar , telefonum bozuk bir de oğluş 40 derece ateşle cebelleşince annemgilde kaldık hiç giremedim internete. Bugün tartıldım 75.4 üm . 2 gündür spor yapamıyorum yediklerime de dikkat edemedim annemde kaldığımız için.bugün yürüyeceğim inşallah.
kahvaltı:2 tane krep
5 zeytin
marul
1 bardak yeşil çay
Canım hoşgeldin.Çok geçmiş olsun oğluşa.Merak etmiştim seni bıraktın diye düşündüm iyi ki aramızdasın full motivasyon artık..Başlangıç kilonla geldiğin kiloyu tekrar yazar misin? Başta ki mesaja ekleyim seni.
Gecmis olsun cnm kacls baslamstn senbmerhabalar arkadaşlar , telefonum bozuk bir de oğluş 40 derece ateşle cebelleşince annemgilde kaldık hiç giremedim internete. Bugün tartıldım 75.4 üm . 2 gündür spor yapamıyorum yediklerime de dikkat edemedim annemde kaldığımız için.bugün yürüyeceğim inşallah.
kahvaltı:2 tane krep
5 zeytin
marul
1 bardak yeşil çay
Sabah resm atmaya calstmbama atamadm 7 dev40 dakikaliknyuruyusnyaptm annem geldi kahvaktiya ekmden geldgnce dikkay etmeye cakstm ama malum anneler !! Annem cok zayflamissin dedi demekki sklasmisim hadi bakalm insMükemmelsin canım ben sizleri bırakmayacağım.Birlikten kuvvet doğar başaracağız.Aynen bende kendimi sorumlu hissediyorum,sizleri merak ediyorum.Firsat buldukça yazmaya çalışıyorum.Bol bol buraya katılım sağlamalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?