Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydın hanımlar
Bugun 1 saat kadar çarşı pazar gezdim
Sabah
1 haşlama yumurta
Biraz peynir
Kıvırcık

3lt su yeşilçay
Öğlen
1 meyve
Akşam
Mantar sote
Yogurt

Ricao
Canım günaydın
Menün güZel ,fakat meyveyi çok tüketmişsin,sıkma portakal sadece şeker bilmeni isterim
Meyve sadece 1 porsiyon olmalı
Anladm cnm olmazsa elma ve ayvaya agrlik vereym bende skmalik portakallar normallerden kucuk dye iki tane yedim

Günaydın hanımlar
Sabah
1 haşlama yumurta
Biraz peynir
Kıvırcık

3lt su yeşilçay
Öğlen
1 meyve
Akşam
Mantar sote
Yogurt
Cok guzel gidiyrsuncanim yarin neller cikacak bakalm tartida ben 400 gram verebildim sadece ama tabi gecen hafta aldgm 2 kiloyu da hesaba katarsak 2.400 verdim :-D

Ee öğlen oldu ama benden de bir günaydııınnnnñ...
Çok yorgunum eve doğru yol alıyorum.
Kızlar öğlene doğru acıkmamak için kahvaltıda 2 yumurta ve ceviz yiyebilirsiniz tavsiye ederim.Ekmek tüketmek zorunda kalmazsınız.
Kilolar azalana da kadar meyve de tüketmeseniz iyi olur.Insülin ani çıkış ve düşüş yaşadığında acıkırız sürekli ve böylelikle diyetimiz sekteye uğrar.

Ya ben cok cabuk acikiyrn acaba icmde kurt mu var Karatay yaparkende cok acikiyrdum onun icin karatayi biraktm zaten nirnal beslenmeye gectm ins mryve yerine yogurt sut flab tauketeym ozmn napimm
zaten biraz once sadece yogurt yedim neyve yemedim ara ogunde belki byle byle karataya donus yapablrm guzel kilo verdryr gecen yik martta 2 haftada 3 kilo vermistim aahh aptal kafam keske devam etseydim smdi 30 kilodan fazla vernistim

Size bir sorun var simdi kararayda iki ogun yedik tamam onun haricinde acikinca sut ayran yogurt flan tuketebikiyr muyuz acaba ? Dun nesela 2 ogun yedin acijtikca da tarcinli sut ictim ayran yogurt tukettim meyve de yedim de karataya uyarsam yemem mesela
bugun kahvaktida haslanmisbyunurta sut peynir zeytin yedin bide ekmek yedinde diyeln ki yenedin braz once 1 kase yogurt yedim acikinca 1 bardak sut icecem aksam 4 gbi yemeknyiycem ispanak ve mercinekli yogurt corbasi yiyxem salata yogurt var tabi bide aksam acikinca da yogurt sut flan tuketecem bubseklde yiyince karatay oluyr mu ? Yoksa arakarda agzimiza hicbirsey surmyecek miyiz ulasimiz mesela sen aralarda hicbirsey yiyip icmiyrsun su ve yesilcaydan baska bana bir akil verr misin

Canım yoğurt,ayran,süt tüketebilirsin illa karatay uysun diye değil.Yoğurt özelliklede kendi mayaladığın yoğurt faydalıdır.Ben mesela kahvaltıda arada bir bir kade yoğurda ruşeym(buğdayın en faydalı, vitaminli yeri) ve yulaf ezmesi koyuyorum yürüyüşüm bitince yiyorum hem de çok doyurucu, acıktırmıyor.

Canım inan ki benimde canım birşeyler yiyip içmek istiyor ama tutuyorum kendimi.Birde şuna dikkat ettim gün içinde bol su,yeşil çay içersem canım birşey çekmiyor ama özellikle suyu ihmal edersem mutfakta dört dönüyorum,ağzıma birşeyler atmak istiyorum .Acıktığımdan değil ama..

Canım iki öğün arası her çıktığında birşeyler yemeye çalışma yoğurt,süt de olsalar yapmamaya çalış çok açılırsa belki bir tarçınlı süt olabilir.Midem küçüldükçe kendini iyi hissedersin.ama midenin küçülmesine müsade et örneğin suyu bile içerken yudum yudum al midem aniden şişmesin. Bu senin elinde canım

Sevgili günlüğüm ve arkadaşlarım:)
Sabah limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Kahvaltım
4 zeytin
2 haş. Yumurta
biraz maydanoz

Öğle
Haşlanmış tavuk göğsü
4yk kuru fasulye (sadece taneleri)Çok şükür doydum.

QUOTE="sinem866, post: 44633522, member: 289765"]Günaydın hanımlar
Süper gidiyorsun tatlım.
Sabah
1 haşlama yumurta
Biraz peynir
Kıvırcık

3lt su yeşilçay
Öğlen
1 meyve
Akşam
Mantar sote
Yogurt[/QUOTE]

Sevgili günlüğüm ve arkadaşlarım
1 saatlik akşam yürüyüşümü de yaptım.Çok ter attım iyi geldi.Maşallah bana:)

Kahvaltidan sonrq 2 kere yogurt yedim 7 saat sonra 1 tabak sarimsakli yogurtlu ispanak 2 3 kasik corba salata yedm ne oldysa aksam oldu kmsuyagttm 300 kalori aldm 250 sini dporla yakmaya calstm komsularimda bana soz verdi bundan snra biskuvi flan yemeyecz

Gunaydin herkese ben iNinizle diyete baslangcimi gecen hafa cuma olarak almakistyrm cunku oncesinde dywt yapmamistim 1 haftadr dyet yapiyrm
Yas 26
Baslangic 8.01.2016
Baslangic kilom 98.2
Simdiki kilom 97.6
Verilen kilo 0.6
Hedef85/75/66

Başlangıç kilo: 90
Şimdiki kilo: 88.500
Hedef: 68
Boy: 1.70
Kızlarrrr ne spor yapıyorum nede diyet ben 5 gündür iyice saldım kafayı yiyecemmm yaaaa

Tebrik ederm canm.bnm cok.guzel gtmis kilolarin
Saol tatlım başarıyoruz doğru yoldayız demek oluyor bu :)
Senınde bir haftada giden gram harıka ,zaten yavas yavas ama kalıcı gitsin.
Canım bi süre komşu ziyaretlerini aZaltmaya calış,bu hafta alışma sürecin olarak düşünelim,lütfen sıkı sarıl rejimine günlet çabuk geçiyor ve bizim vermemiz gereken kilo çok fazla , hadi canım bu hafta 1 kg vermiş olmalıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…