Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydıııın günlüğüm günlük.. Sayfamız hatunları nerde böyle???
Sabah limonlu suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.

Kahvaltım
sotelediğim 1kırmızı biber,iki yumurta ve kk nun 4/1 kadar yağlı peynirle omlet.
4 zeytin
kahvaltım süperdi çok şükür.

ne diyett ne sporrrr ben ayvayı yedim
Ben napıyorum böyleeee
Allahım bana yardım ettt
Kızlarrrr beni bu çıkmazdan kurtarınnn

Ben napıyorum böyleeee
Allahım bana yardım ettt
Ben napıyorum böyleeee
Allahım bana yardım ettt
Canım lütfen kendini toparla!! Bu senin elinde bak önce sporunu eğlenceli hale getir.Zıplayarak yani ip atlayarak vermek istiyorsan trombolin alabilirsin hem ayakların,ayak bileğin ağrımaz fiyatı da çok uygun bol bol zıplarsın,terde attırıyor.Arkadaşım almıştı 90 tl di çocuklarda zıplıyor demişti.Burda da sayfası var bir araştır istersen.Belki farklılık sana iyi gelir.
Ama hemen buraya dön artık.. zaman geçiyor canım.

Canlar 2. Öğünümü de yaptım.
Çok kötü üşütmüştüm daha doğrusu ailece hastayız.Benim güçlü olmam lazım dedim yoksa evdekiler perişan olur.Çaylar çorbalar yapıp duruyorum fenayız yani..
1 kase tarhana çorbası
1 yumurta kadar tavuk göğsü
1 tabak dün kalan pırasa yemeği doydum mu doydum.Şifa olsun bana.

Günaydın sevgili günlüğüm evet bugün tartı günümü ve tartıldım çok şükür emeğimin karşılığını aldım.Çok çok mutluyummmm Maşallah bana 18 aralıkta başladım ve 1 ay motivasyonumuzu düşmesin diye tartılmadim hiçte merak etmedim açıkçası..çünkü bir kere karar vermiştim..Şimdi geldiğim kiloyu yazayim umarım çok kişiye örnek olur,zayıflamak isteyenlere motivasyon olur,azim olur,umut olur.
Başlangıç tarihi_ 18Aralık
Tartı tarhi _ 18 Ocak
Başlangıç kilo : 84kg
Güncel kilo : 77kg
Fark : 7 kg Maşallah maşallah maşallah

Hic vaktim olmamasina ragmen sirf kilon icin grdim aysecim ve seni coooooookkk tebrik ediyrm cok.guzel.bir kilo bu haftada 2 kiloya yakin vermissin masallah sana cok sevndm.ve bana umut oldun demkki dikkat edince veriliyrmuss sen gbi bir program uygularsam kizimn dogum gunune kadar 30 kilo vermis olurum ve bu harika birsey bende basliyrm sennle sabha aksam yuumeye ins bebisimi de ayarlarsan

Sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
3 közlenmiş kırmızı biber
bolca lor peyniri
2 ceviz
maydanoz.

Gunaydiiiin kahvaltiminyazaym yuruyus yaoacam ins
sabah 1 bardak yesil cay 1 bardak sirlkeli limou ilik su
kahvalti
2 haslanmisnyunurta
Kiy peyniri
3 zeytin 1 ince belli cay batdagi kabuklu fimdik
aralarda findik cevz ayran yogurtla acligimi bastrio 6 da yemegini yycem ins ben acliga cok dayanamiyrm daaa

7 kilo mu? Way maşallah. Çook tebrik ederim canım. Herkese gaz verir bu sonuç :)

vuhuuu 1 ayda 7 kg nasıl verdin ya üstelik 1 ay hiç tartılmmamışsın nasıl sabrettin bravoo
ama lütfen önerilerine ihtiyacım var neler yaptın

günaydın hanımlarr
ayşecim çok tebrik ederim senii,cok mutluu oldummm ,devamı gelsin inşallah ,harıkasınnnnn :) azmin daim olsun inşallah
vallahi gaza geldim dahada darısı hepimizin başına inşallah,doğru yolda oldugumuzun göstergesi ,senı cok tebrık ederım ,cok öptüm
çokta geçmiş olsun ,içtiğiniz çorbalar şifa olsun inşallah ailene ,sana

gizemcim nasılsın ,aysenın kılo bıldırımı bizi nasılda motıve etti dimi :) fena gaza geldim ben :) ,bugun dahada sıkı sarılıcam spora ,ayşe sporla başardı cunku

gelelim bana :)
haftasonu malum giremedim kk ya ,yürüdüm cok faal geçti h.sonum ,diyetımı sobete edıcek hiç birşey olmadı :) maşallah
bide şu var midem küçüldü sanırım ,cok fazla birşey yiyemıyorum aksıne bişey yemek istemıyor canım,az az sık sık yemeye başladım,ister istemez bu düzene girdim :)
vucudum sıkılaştı löp löp hallerımden eser yok şuan buda benı cok motıve edıyor,etrafıma aileme bebeğime eşime daha ılımlı daha pozitifim ,bu kilo ne kötü birşeymiş nasılda mutsuz negatıf yapıyormuş beni
şimdi cok cok mutluyum,bu halde olmamın sebebıde sizlersiniz iyiki bu sayfada ve sizlerleyim,içimi suan oıldugunu gıbı dökebıldıgım ,döktugumde benı tek anlayabılecek destek verıcek arkadaslarımın oldugunu bılmek benı dahada motıve ediyor,iyiki varsınız :) hepinizi çok sevıyorum ,görmesem duymasam bile :)
hedefımıze hep bırlıkte ulaşıcaz, bunadaha cok inanıyorum artık
hepimize irade sabır istikrar sağlık diliyorum .

bugunku menum
3 lt su yeşilçay
sabah
1 yumurta
peynır
kıvırcık yarım domates
2 zeytın
öğlen
çorba
akşam
tavuk
salata
arada meyve yada sahlep içebilirim

Iyiyn cabn bnm sen nasilsin. Sorma valla bende fena halde gaza geldim aabah aksam yuruyelm biz de canim nenguzel bak demkki.bu kilolar verilebikiyrmus kader degilmis

Canm bnm bizdr seni cok swvyrz emin ol evetbkilo cok kotu birsey enerjini aliyr nefes vile alamiyrsun bu halmden daha zayfken sabh 6 da klkrdm oglebe butun islerminbtrrdi aksama kadar da enerji dolu okurdum simdiyse mutsuz elini kaldrmaya dermani olmayan tembel oldum kizimla oyun oynayamiyorum nefes nefese kaliyrm esimin yannda surekli gobegm icine cekiyrm birsey yerken utanyrm ozguven sifirin altnda dun gorumcme gittik kucagnda yastikla otrdum kilomu gzlemeye calstm ezik hssettim kndimi insallah bizde verecez cnm bnm ins yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…