• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydın sevgili günlüğüm evet bugün tartı günümü ve tartıldım çok şükür emeğimin karşılığını aldım.Çok çok mutluyummmm Maşallah bana 18 aralıkta başladım ve 1 ay motivasyonumuzu düşmesin diye tartılmadim hiçte merak etmedim açıkçası..çünkü bir kere karar vermiştim..Şimdi geldiğim kiloyu yazayim umarım çok kişiye örnek olur,zayıflamak isteyenlere motivasyon olur,azim olur,umut olur.
Başlangıç tarihi_ 18Aralık
Tartı tarhi _ 18 Ocak
Başlangıç kilo : 84kg
Güncel kilo : 77kg
Fark : 7 kg Maşallah maşallah maşallah
süper süper süper
azmin istikrarın sonucu buuuuuu
maşallah sana inşallah bu ayda bir yedi kilo gider

Kızlar biraz işlerim var halledim geleceğim,hepinize tek tek yazacağım:))

Hic vaktim olmamasina ragmen sirf kilon icin grdim aysecim ve seni coooooookkk tebrik ediyrm cok.guzel.bir kilo bu haftada 2 kiloya yakin vermissin masallah sana cok sevndm.ve bana umut oldun demkki dikkat edince veriliyrmuss sen gbi bir program uygularsam kizimn dogum gunune kadar 30 kilo vermis olurum ve bu harika birsey bende basliyrm sennle sabha aksam yuumeye ins bebisimi de ayarlarsan
Çoook sağol canım benim.Inan ki bu programla hiç acıkmadım iki öğün bana iyi geliyor tabi seni bebeğini emziriyorsan kendine göre yumuşatabilirsin ama yürüyüşünü sabah akşam mutlaka yap.Alışınca vücut o saatte kalkıp spor yapası geliyor :)))

Wuhuuuu :KK73::KK9::KK73::KK9::confused::KK9::KK73:

Günaydın sevgili günlüğüm evet bugün tartı günümü ve tartıldım çok şükür emeğimin karşılığını aldım.Çok çok mutluyummmm Maşallah bana 18 aralıkta başladım ve 1 ay motivasyonumuzu düşmesin diye tartılmadim hiçte merak etmedim açıkçası..çünkü bir kere karar vermiştim..Şimdi geldiğim kiloyu yazayim umarım çok kişiye örnek olur,zayıflamak isteyenlere motivasyon olur,azim olur,umut olur.
Başlangıç tarihi_ 18Aralık
Tartı tarhi _ 18 Ocak
Başlangıç kilo : 84kg
Güncel kilo : 77kg
Fark : 7 kg Maşallah maşallah maşallah

vuhuuu 1 ayda 7 kg nasıl verdin ya üstelik 1 ay hiç tartılmmamışsın nasıl sabrettin bravoo
ama lütfen önerilerine ihtiyacım var neler yaptın
Canım karatay diyetini biraz kendime uyarladım ve Sabah akşam 1 er saat yürüdüm.İki öğün dışında birşey yemedim bir de yeşil çay içtim canım.

günaydın hanımlarr
ayşecim çok tebrik ederim senii,cok mutluu oldummm ,devamı gelsin inşallah ,harıkasınnnnn :) azmin daim olsun inşallah
vallahi gaza geldim dahada darısı hepimizin başına inşallah,doğru yolda oldugumuzun göstergesi ,senı cok tebrık ederım ,cok öptüm
çokta geçmiş olsun ,içtiğiniz çorbalar şifa olsun inşallah ailene ,sana

gizemcim nasılsın ,aysenın kılo bıldırımı bizi nasılda motıve etti dimi :) fena gaza geldim ben :) ,bugun dahada sıkı sarılıcam spora ,ayşe sporla başardı cunku
Sinemcim
çok sağol darısı başınıza :) inanıyorum ki hepimiz hedefimize kavuşacağız yeterki kafada bitirelim.Bu zamana kadar yedik,herşeyin tadına baktık eee şimdi biraz iradeli olup kendimize çeki düzen vermeliyiz..Hayat akıp gidiyor arkasından mı bakalım tadını mı çıkaralım ?? Bu Allahın izniyle bizim elimizde ve inanıyorum ki biz bu ekiple başaracağız ve bu sayfaya tek tek başarı hikayelerimizi yazacağız.

Çok sağol şekerimm.Umarım arkadaşlara da bir faydası olur.Sen neler yapıyorsun? ne zamandır yoksun.
Mucizenin yürüyüş yapmakta olduğunu zaten biliyoruz ama şartı şu: düzenli yapmak. Sen bunu başarıyorsun. Tatil günü bile yapmadın sanırım :)
Yoksa evinde yuruyuş bandı olup da üşenen arkadaşlar çok. İstemek önemli.

3 kilo verdim ama önce grip sonra faranjit geçirince yürüyüşü aksattım iki hafta boyunca. Ben ev için basit adımlama aleti alıcam önümüzdeki ay.

A
Mucizenin yürüyüş yapmakta olduğunu zaten biliyoruz ama şartı şu: düzenli yapmak. Sen bunu başarıyorsun. Tatil günü bile yapmadın sanırım :)
Yoksa evinde yuruyuş bandı olup da üşenen arkadaşlar çok. İstemek önemli.
Çok doğru yere parmak bastın tatlım:) Aynen istikrar ve düzenli bir program şartta.

3 kilo verdim ama önce grip sonra faranjit geçirince yürüyüşü aksattım iki hafta boyunca. Ben ev için basit adımlama aleti alıcam önümüzdeki ay.
Iyi vermişsin canım benim.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et tekrarlamasın.Adımlara aleti adim sayan aletten mi yoksa farklı bir spor aleti mi

süper süper süper
azmin istikrarın sonucu buuuuuu
maşallah sana inşallah bu ayda bir yedi kilo gider
Sağol canım benimm.Sen nerelerdesin bakim.Artık aramıza gel bak yarın sabah yeni bir güne uyan ve eski yeme düzenine devam et .

Sağol canım benimm.Sen nerelerdesin bakim.Artık aramıza gel bak yarın sabah yeni bir güne uyan ve eski yeme düzenine devam et .
canım o kadar mutsuzum ki
elim yüzüm şişti
tekrar aldım galiba verdiğim kiloları
o halde bile görsen sanki kıtlıktan çıktım mide fesatı geçircem ölürcesine yiyorum yaaa
yarın inşallah başlamak istiyorum çooookkkk üzülüyorum gerçekten cokkk mutsuzum
neden böyle oldum halbuki çok gayretli başlamıştım olacak bu iş artık beynimde bitti gözüyle bakarken nasıl bu hale geldim
sabah bi kalkıyorum her yerim şiş kendimden nefret ediyorum
yine hareketlerim kısıtlandı
valllaaa çok kötüyüm kızlar ben napıyorum böyle anlamıyorum offfff

Iyi vermişsin canım benim.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et tekrarlamasın.Adımlara aleti adim sayan aletten mi yoksa farklı bir spor aleti mi
Stepper almak istiyorum. Hani şu iki ayatan oluşan küçük alet:) dışarıda yürümeye de devam edicem tabiki.

Arkadaslar ozledim sizleri:) yazamayali cok oldu cok sevindim Aysecim gozunuz aydin gitmis 7 kilonuz ins boyle devam eder tebrik ederim. Diger arkadaslar hepinizin verdigi kilolarda cok guzel az verdik diye uzulmeyelim almasak bile iy. Ama ins daha istikrarli devam edelim benden yarindan tekrar basliyom bugun dondum evime disarida diyet yapmak olmuyor misafir ne konursa yer:)) birde iy seyler olunca cok kisitlamak istemedim acikcasi ama cok kilo olarak donmez ins yarin sabah belli olur simdi gece burda:)).
Hesabladim onumde 20 haftam var bu fazla kilolardan kurtulmak icin hafta 1.5 versem bile super olur hedefime yetismis olucam ins. Ama gercekten hersey beynimizde bitiyor eger beynizmiz gercekten hazir degilse kolay bozuluyor bu sefer herkes gayret etsin lutfen birbirimizi motive etmis oluruz.

Yarin jns bir cizelge hazirliyicam kilolarimiz icin birde beden olculerimide alicam olculerimizi ayda bir olmemiz gerekir haftalik belli olmaz. olculerinizi de eklememi istiyen arkadaslar lutfen
Bel, basen ve gogus bolgelerini olcup yazarsaniz eklerim ins. Herkese kolay gelsin tekrar Ayse hnm sagolun dizin azminiz bizede devam etmemizi kolaylastiriyor:)

Kizlaaqar suan yurutus bandndayk 1 saat yurtmycm ins 5 dk si gtti 55 dakikasi kaldi hadi bakaln kaldirin totolari yuruyemiyrsanz kivitin gobek atin olmadinip atlaynn oda olmadi yerinizde kosuyrmus gbi yapin hadi hadi hadi kalkiyoriuuuuuuuuzzzzzz

merhaba kızlar,
bol eksili tartı günleriniz olsun inşallah:)
bende eylül ekim ayında düzenli olmasa da koşu bandında yürüyüş yaptım, tam uyamadan da karatay beslenme düzenini uyguladım. sonuç giden 5kg... ve basende 5 cmlik incelme. bu benim için harika bir şeydi. fakat havaların soğumasıyla bıraktım ve kilo almaya çok meyilli bir vücudum var. bacaklarımdaki selülitler geri döndü:( basenim kalınlaşmaya başladı.

55 dakika 5km/sa hiLa yuruyus 350 kalori +15 dakika oryantal 150 kalori+5 dakija (ara vere vere) ip atlama +1 litre su :KK71::KK73::KK61:
Kahvalti
1yumurtadan peynirli omlet
2 zeytin 2lokma tahin helva:oops:
ara
1kase sut
oglen
5 kasik fasulye 1 kase corba salata
Ara
1 bardak tarcinli sut
aksam 1 kase corba yigurt salata
1.5 litre daha su icmeye calisacagm ins :KK71:
Spor suresince aynada kendimi izledm ne kadar kotu gorundugume baktm ve bu kadar kotu gorunmeme sebep olab yiycekleri yemyce. Dye kendime tekrarladm bundan snra birsey yeneden once aynaya bakacam iyi gorunmek herkesin hakki:mad:

Back