• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Selam hanımlar
Gizemcim mezdeke açıp oynayarak birazda yemeği kısarak 15 günde 4 kg vermiştim :) cook zaman önce, benimde aklıma getırdın acıp oynıcam bugun
Kilo vermene cok sevındım ,moralini yerine getırip rejımine daha sıkı sarılırsın şimdi :) :)

Gelelim bana yatılı misafirim var ,malum normalden daha özenli yemek hazırlanıyor, bende ucundan tırtıklayarak yedim ,kızartma yaptım ,etkilermi çok bılmıyorum ama tadımlık yedim ,kahvaltıda kaçamak yapmadım çok şükür :)
Bugun tartılmadım cuma gününe kadarda tartılmayı düşünmüyorum
Bol su ve yeşil çay içerek akşamki ufak kaçamağımı telafi ederim inşallah

Selam hanımlar
Gizemcim mezdeke açıp oynayarak birazda yemeği kısarak 15 günde 4 kg vermiştim :) cook zaman önce, benimde aklıma getırdın acıp oynıcam bugun
Kilo vermene cok sevındım ,moralini yerine getırip rejımine daha sıkı sarılırsın şimdi :) :)

Gelelim bana yatılı misafirim var ,malum normalden daha özenli yemek hazırlanıyor, bende ucundan tırtıklayarak yedim ,kızartma yaptım ,etkilermi çok bılmıyorum ama tadımlık yedim ,kahvaltıda kaçamak yapmadım çok şükür :)
Bugun tartılmadım cuma gününe kadarda tartılmayı düşünmüyorum
Bol su ve yeşil çay içerek akşamki ufak kaçamağımı telafi ederim inşallah
o zamaaaan calsin darbukalar biz geliyrz :KK48:
Ins bende 30 dakika oynayacam hergun tatlm 5 dakika da ip atlayacam 30 dakika da yuruyus ins gidecek bunkilolar smdilik hedefim 11 mayista 80 kilo olmak 17 kilom var verebilirim ins :KK50:
buraz once kizima mantarli plav yedirirken agzima kaciverdi:KK35: 1 kasik yemis bulundum 48 kaloriymis hemen cezami kesiyrm 5 dakika ip atlama 86 kalori verdiriyrmus pilavi erityrn ins :63:

susuz123 susuz123 canim 1 avuc kadar pattes kizartmasi 80 kalorymis sende 5 dakika ip atlarsan kalori.almams olursun
Aa iyimiş ozaman ip atlarım
Bende oğluşumdan topunu kaptım evde duvarla voleybol oynuyorum ,hareket harekettir diyorum :) :)
Pilav 3 kaşık kadar yenebılır bence,tabi yanında ekmek ve çorba içmemen gerekıyor,ben bu şekilde dengeliyorum hiç yemediğimde dahada krize girip abartıya kaçabılıyorum ,aklımda kalmamış hemde abartmamış oluyorum

Mayısın 11 inde ne var canım :) özel bi günmü senin için
Benimde mayısa kadar 18 kg vermem lazım 70kg olabılmek için evlilik yıldönümümüz çünkü ,mayıs olmasa bile hazitan başına kadar vermem şart,ramazan var önümüzde en az 2 kg geri gelir diye düşünüyorum çünkü
Allahım bize irade sabır istikrar ver Amin

susuz123 susuz123 11 mayis dogum gunum canim dogum gunumde resim cekinmek istyrm kilimnyuzunden hic resmim yokta benm :KK42:bu yil dogum gunumde esimle kizimla kocaman gulerek resim cekinmek istyrm 30 mayis da kizimin dogum gunu o zamn da 75 flan olsam harika olur:KK71: ailecek gorustgumuz arkadas grubuyla dogum gunu kutlamasi yapiyrz ve onlarin arasnda en kilolusu benm o.gun de gogsumu gere gere resmler cekinmek istyrm

susuz123 susuz123 ayyy ins yildonumunuze kadar incecik olursun da guzel bir kutlama yaparsiniz canm ben 2. Evlilik yildonumunde kizim kucagmda 3 aylikken gekinligime grmistim ve sacimi yaptrio esime guzel bir surpriz hazrlmistm o zmn 85 kiloya kadar dusmustum tabi gelnlik dar gelmisti azcikama Allahtan arkasi ipliydi de sigmistim :-D :-D :-D

Canlar umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz.Bu mayısta ne kadar çok şey varmış benim de çok sevdiğim arkadaşımın nikahı.İnşallah bende o gün şık ve fit olmak istiyorum. :)

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir

Ben sehir disinda olucam sali donucem ins. Takip edemem o zamana kadar simdiden kilomu yaziyorum cuma eklerseniz cizelgeye beni cok sevinirim. Sabah yuruyusumu de erken yapmak daha iymis ip de atladim ama sadece 100 kere
Evet gelelim kiloma 82,8 kilo olmust ama su gecen yaptigim kacamak 83 cikarti simdiki kilom 83.

Ben sehir disinda olucam sali donucem ins. Takip edemem o zamana kadar simdiden kilomu yaziyorum cuma eklerseniz cizelgeye beni cok sevinirim. Sabah yuruyusumu de erken yapmak daha iymis ip de atladim ama sadece 100 kere
Evet gelelim kiloma 82,8 kilo olmust ama su gecen yaptigim kacamak 83 cikarti simdiki kilom 83.
Canım hayırla git hayırla gel inşallah.
Çok güzel spor yapmışsın gittiğin yerde de dikkat et emeğin boşa gitmesin.Kilo bildirimini ilk mesajıma ekledim herkes ordan görsün diye. :)

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir
Sanırım ben karatay gibi besleniyorum
Hemen hemen beslenme düZenim bu şekilde
Ah bugunde nohutlu çorba yapmıştım,yemesemmi acaba

Sanırım ben karatay gibi besleniyorum
Hemen hemen beslenme düZenim bu şekilde
Ah bugunde nohutlu çorba yapmıştım,yemesemmi acaba
Tatlım bende geçen haftalarda nohut yemeği yapmıştım küçük bir kase sadece tanelerden yemiştim.Çorbanı o şekilde taneli az miktarda yiyebilirsin.Arada nefsimizi köreltmeliyiz :)

Gizemcim inşallah hiç saklanmaya çalışmadan bol bol gülen yüzünle resimlerini çektirirsin :)
Ayşecim gerçekten mayısta çok organizasyon var ,e mayısada cok var ,kiloları vermek için cokça zamanımız var ,el ele kurtulucaz inşallah
Ayycnm ins sende iatedgn kiloya inersin insallah kurtulalim su fazlaliklardan

Kahvaltı
1 bardajtan biraz az portakal suyu avuc icikadar kasarli tost 2 zeytin
Ara ogun yarim ayva yarim kase yogurt
oglen 4 kasik pilav ve mantarli kiymali birseyler yapmistim ondan yedim 1 bardakta ayran ictim ohh cok doydum
aksam 7 gbi 2 portakal yedim
biraz snra da tarcinli sut icecem ins
aa birde 1 tane piko yedim :-(

Gunaydin kizlaaaaar bir ben mi varim buralarda @fma108681 nerelerdesin canm hicbgirnuyrz seni burakarda begenip kacyrsun diyet ne durunda ?
Kahvalti da azcik ekmegi kacrdim taze taze citr citrdi yidim valla :-(

Back