o zamaaaan calsin darbukalar biz geliyrzSelam hanımlar
Gizemcim mezdeke açıp oynayarak birazda yemeği kısarak 15 günde 4 kg vermiştim :) cook zaman önce, benimde aklıma getırdın acıp oynıcam bugun
Kilo vermene cok sevındım ,moralini yerine getırip rejımine daha sıkı sarılırsın şimdi :) :)
Gelelim bana yatılı misafirim var ,malum normalden daha özenli yemek hazırlanıyor, bende ucundan tırtıklayarak yedim ,kızartma yaptım ,etkilermi çok bılmıyorum ama tadımlık yedim ,kahvaltıda kaçamak yapmadım çok şükür :)
Bugun tartılmadım cuma gününe kadarda tartılmayı düşünmüyorum
Bol su ve yeşil çay içerek akşamki ufak kaçamağımı telafi ederim inşallah
Aa iyimiş ozaman ip atlarımsusuz123 canim 1 avuc kadar pattes kizartmasi 80 kalorymis sende 5 dakika ip atlarsan kalori.almams olursun
Canım hayırla git hayırla gel inşallah.Ben sehir disinda olucam sali donucem ins. Takip edemem o zamana kadar simdiden kilomu yaziyorum cuma eklerseniz cizelgeye beni cok sevinirim. Sabah yuruyusumu de erken yapmak daha iymis ip de atladim ama sadece 100 kere
Evet gelelim kiloma 82,8 kilo olmust ama su gecen yaptigim kacamak 83 cikarti simdiki kilom 83.
Ben sehir disinda olucam sali donucem ins. Takip edemem o zamana kadar simdiden kilomu yaziyorum cuma eklerseniz cizelgeye beni cok sevinirim. Sabah yuruyusumu de erken yapmak daha iymis ip de atladim ama sadece 100 kere
Evet gelelim kiloma 82,8 kilo olmust ama su gecen yaptigim kacamak 83 cikarti simdiki kilom 83.
Sanırım ben karatay gibi besleniyorumKARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir
Tatlım bende geçen haftalarda nohut yemeği yapmıştım küçük bir kase sadece tanelerden yemiştim.Çorbanı o şekilde taneli az miktarda yiyebilirsin.Arada nefsimizi köreltmeliyiz :)Sanırım ben karatay gibi besleniyorum
Hemen hemen beslenme düZenim bu şekilde
Ah bugunde nohutlu çorba yapmıştım,yemesemmi acaba
Ayycnm ins sende iatedgn kiloya inersin insallah kurtulalim su fazlaliklardanGizemcim inşallah hiç saklanmaya çalışmadan bol bol gülen yüzünle resimlerini çektirirsin :)
Ayşecim gerçekten mayısta çok organizasyon var ,e mayısada cok var ,kiloları vermek için cokça zamanımız var ,el ele kurtulucaz inşallah
Canım günaydınSzice yediklerim nasil azaltmam geteken birsey var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?