- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Canım dönem dönem hepimiz yaşıyoruz ve yaşıyacağız.Hep böyle bırakmadık mı ipin ucunu? Önemli olan tam bu dönemde asılmak lazım.Mesela spor için haftada 1 gün kendine mola verebilirsin bulamamak için ve bu durumu rutinleştirmelisin, spor senin yaşam felsefen olsun ve normalleştir.O zaman kendini mecbur hissetmezsin.kızlar benim motivasyon yerlerde
biraz yüz bulsam inanınki diyeti miyeti bırakcam
Spor adına kılımı kıpırdatmıyorum
Çok şükür iyileştimde. hiç canım çekmiyor spor yapmayı
Ayy neden böyle oldum bilmiyorum
Veeeee böyle olduğum için çokkk mutsuzum
Canım bi başlasan emin ol devamı gelicektir ve ertesigün yapmadığımda vicdanen rahatsız olup spora yaparken bulucaksın kendini ,istemeye istemeye koşubandına çık sonrasında inmek istemiceğine eminim ben :)kızlar benim motivasyon yerlerde
biraz yüz bulsam inanınki diyeti miyeti bırakcam
Spor adına kılımı kıpırdatmıyorum
Çok şükür iyileştimde. hiç canım çekmiyor spor yapmayı
Ayy neden böyle oldum bilmiyorum
Veeeee böyle olduğum için çokkk mutsuzum
Canım oğluşunla aranın düzelmesine çok sevindim.Maşallah size.Gelelim bana
Selam hanımlarr
Bugun güne iyi başladım ,oğluşumla aramız iyi :) ,yemek yeme sorunu vardı oda şükür 2gündür iyi içim çok rahatladı
Sabah tartıldım 100 gram eksilerdeyim artık yavaş yavaş gidiyo eski hızı yok ama olsun buna şükür ,akşam yürüyüşümüdr yapıcam ,
Şunu farkettim kilo vermesek bile koşu bandını düzenli kullanıldığında inanılmaz vücudumuz şekilleniyor ,daralıyor bedenimiz
Ve şuda var arkadaşlar yaz kapı günler ufak ufak uzamaya başladı,ezan saatlerinden farkettim bugun ,oyuzden haydii pes etmek yok ne olursa olsun yola devam,bugun havada güzel enerji dolsun içimiz ,
Bugunkü menüm
3 lt su yeşilçay
Sabah
Konfleks 1 bardak sütle
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 meyve yada karışık kuruyemiş
Akşam
Salata
Çorba
Seninde menülerin harıka ,tartı sonucunu cok merak ediyorum açıkcası :)Canlar sabah 5 te uyandım ve 1 saatlik yürüyüşümü yaptım maşallahh bana :)
kahvaltım
2 yumurta
4 zeytin
2 ceviz
Sağol canımSeninde menülerin harıka ,tartı sonucunu cok merak ediyorum açıkcası :)
Azmimiz daim olsun inşallah hepimizin
Yok canm su icin skntm yok ins icmeye calisacagm destegnbicin cok tsk edermCok sevindim devam edicegine suyu 3 litreye cikar gozlerine inanamiyicaksin eger tabi saglik problemin yoksa asiri su alma yasagin yani
Ims cnm bnm bakalm suyu artraym Yedikkerimi de paylasaym bugun aksama kadar cokniyiydi aksam.braz bozdum ben birden adapte olamiyrm da ins 2 3 gune kendimi alistrmaya calosacagm ben aslnda baslarda guzel gdyrdum snra karataya grcmeye calistim orda ipler kopyu keske hic bozmasaydim duzenimi.dun sabah kahvaltsni.duzenledim.bugun oglen yemegini ins ysrnda aksami halledecemCanım su içimimi arttırmaya calıs ve yeşil çayını ihmal etme
Menü paylaşırsan belki daha iyi yardımcı olabılırız ,doğrular yanlışları değerlendırebılırız diye düşünüyorum
Benım yAkın arkadasım dıyet yaptıgı zamanlarda ilk 15 gün hiç kg veremiyor,sonrasında tıkır tıkır eksilere geçiyor, senınde bünyen bu sekilde olabılır
Dogum kılolarıda zor gıdıyo malesef , 1.5 yıldır 13 kg zor verdım
Canım su içimimi arttırmaya calıs ve yeşil çayını ihmal etme
Menü paylaşırsan belki daha iyi yardımcı olabılırız ,doğrular yanlışları değerlendırebılırız diye düşünüyorum
Benım yAkın arkadasım dıyet yaptıgı zamanlarda ilk 15 gün hiç kg veremiyor,sonrasında tıkır tıkır eksilere geçiyor, senınde bünyen bu sekilde olabılır
Dogum kılolarıda zor gıdıyo malesef , 1.5 yıldır 13 kg zor verdım
Canım toparlarsın. Sadece bu durumu çok düşünme normalleştir bak o zaman kendini göre.Ims cnm bnm bakalm suyu artraym Yedikkerimi de paylasaym bugun aksama kadar cokniyiydi aksam.braz bozdum ben birden adapte olamiyrm da ins 2 3 gune kendimi alistrmaya calosacagm ben aslnda baslarda guzel gdyrdum snra karataya grcmeye calistim orda ipler kopyu keske hic bozmasaydim duzenimi.dun sabah kahvaltsni.duzenledim.bugun oglen yemegini ins ysrnda aksami halledecem
:-D :-D
Poset iciyrm canm sabah limonlu sirkeli su ve 1 bardak poset form cayi iciyrm 2 bardak su iciyrm ve 10 dakika snra kahvakti yapiyrmCanım toparlarsın. Sadece bu durumu çok düşünme normalleştir bak o zaman kendini göre.
Birde canım benim yeşil çayı dökme kullanıyorsan çok açık demle o zaman tadı güzelleşiyor hemde bağırsakları iyi çalıştırıyor.Kalp doktoru Mehmet
Öz bir programda yeşil çaya bir kaç damla limon damlatıldığında antioksidan etkisinin 2 kat artacağını söylemişti.
Canım günaydın.Ben akşam saat 9:30 ile 10 gibi uyuyorum saati 5 e kuruyorum 1 saat yürüyüş bandınd.a yürüyorum.Belki size çok erken gelebilir ama artık kendime vakıt ayırmaliyım.Iş güç,çoluk çocuk derken kendimi unutmuştum.Bugun hic yazamadim ama aklimdaydiniz
Kahvaltim: ayni sadece az patates fazla vardi
Oglen: nohut ve mas salatasi
Aksam: neolduysa aksam oldu ve borek evde kalmisti misafirlerden birde sutlu tatli aksam yemegimi bekliyemeden goturdum yuzum yoktu yazmaya ama yazmasamda dogru olmazdi(
Ayse hanım sız sabah 5 yuruyuse kalkiyorsunuz yazmissiniz. Gece kacta yatiyorsunuz ki 5 kalka Biliyorsunuz eger sakincasi yoksa diyebilirmisiniz lutfen? O spguk havada kalksamda erken yurumeye ikna edemedim kendimi( ne yapmam gerekiyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?