Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

S Sağol canım benim
Evet ben 2 öğün yapıyorum,ikinci öğünümü de erken yapıp günü kapatıyorum.Tabiki arada birşeyler yeme isteği oluyor şöyle bir mutfakta dönüyorumm dolap çekmece ne varsa karıştırıyorum sonra bakıyorum ki elim o cıslara gitmiyor :)) anlık bir kriz gibi.. Sonra su , yeşil çay içince daha da aklıma gelmiyor.Maşallah bana :)) Yürüyüşümü de sabah 5 te kalkıp yapabilirim çünkü işe gidiyorum.Akşam yürüyüşüm de 17:00 ile 19:30 arası yapıyorum.
Yediklerime gelince % 80 karatay yapıyorum.Özellikle sabahları 2 yumurta yiyorum tok yutuyor canım.Şeker,un,tuz dan mümkün olduğunca uzak duruyorum :)
birinci ayımda hiçbir şeye yağ koymamaya karar verdim.2 ay a geçince inşallah zeytin yağını azar azar kullanmayı düşünüyorum.

Dikkat et canım bugun kendine
Havalarda bi değişik gidiyor ,hastalıklar çoğaldı bugun ara öğününde c vitamini ağırlıklı meyveler tüket caanım
Dikkat et canım bugun kendine
Havalarda bi değişik gidiyor ,hastalıklar çoğaldı bugun ara öğününde c vitamini ağırlıklı meyveler tüket caanım
Haklısın canım beni.Hava bugünde bir enteresandı. Sabah ılık,rüzgarlı bir ha va vardı .Vitamini olarak Limonun yarısını çaya çıkıyorum yarısını yiyorum.Umarım faydası olur

Canım yürüyüşe başlaman çok iyi olacak.Yürüyüşle enerjin daha da artacak canım.
Menü güzel canım ams akşam salata yoğurtla da doyarsın ana yemeği yemesen daha iyi olur.

Maşallah sana canım...Mükemmelsin azimli arkadaşım 2 Haftada 3 kilo vermişsin daha ne olsun.Ne demiştik azmin elinden hiçbirşey kaçmaz :))

Şimdi ben 2. Son öğünümü yazım:) Okuldan çıkınca 6 tane eti form bisküvi şu sunta gibi olandan
3 adet zeytin.
Eve gelince
Bir kase dolu dolu yoğurt
yanınada bir kırmızı elma yedim(canım çok istemişti)

Kızlar ben bira önce avuc içi kadar kuruyemiş yedim,5 dalda kıvırcık abarttımmı ne ,aslında öğle yemeği yiyemedim oyuzden sanırım
Oğluşum üşütmüş ,kustu hep bugun

Kızlar ben bira önce avuc içi kadar kuruyemiş yedim,5 dalda kıvırcık abarttımmı ne ,aslında öğle yemeği yiyemedim oyuzden sanırım
Öncelikle oğlunaaa çokkk geçmiş olsun. onlar hasta olmasınlar yaaa.
yok abartmamışsın. tabi birazda akşam yemeğini kararında yersen hiç birşey olmaz
Bu kadar katı olmayın
Tamam kaçamak falan olmasın ama oluncada 10 dk ip atla arayı kapat hemde metabolizmaya hız yükle

Canım oğluna çok geçmiş olsun ona hemen bir nane limon kaynat midesine iyi gelir.Oğluma da yaparım çok iyi gelir.
Yediklerinde bir abartı
yok bir kase de çorba veya yoğurt salata yiyebilirsin eğer akşam yemeği yemeyeceksen!

Leylacım bişi sorucam
Meyvenın yanında süt yada yogurt tüketmemin ne gibi bir yararı var
Genelde duydugum bi konuda ,senin bi bilgin varmı,
Canim meyvedeki sekerin kana daha yavas emilmesini sagliyor yogurt birden kan sekeri yukselirse sonradan ani dusmesiyle cok acikma olabiliyor ama meyvenin yaninda cevizde ayni gorevi yapabildigini okumustum
Ben sut icmem pasterize olmamis sut bulamiyorum zaten. Pasterize icindeki butun hazim etmeye yardimci olan butun enzyme olduruyormus ama yogurt yapilirsa az daha olsa o enzimler tekrar elde ediliyormus diger tutlu pasterize olan sutu oglumada icirmemete calisiyoruM. Birde kesinlikle yagsiz sut almiyorum tam yagli olmasi gerekiyor zaten butun kalsium yagin icindeymis. Umarim yardimci olabilmisimdir

Teb
Tebrik ederim canim:)

Tuz kullanmamanin disinda hersey cok iy de ben cok yerim dayananmam herhalde sabahlari kendi pisirdigim tam bugday ekmekten yemeye basladim diger turlu ac karnina ders calisamiyom

Tuz kullanmamanin disinda hersey cok iy de ben cok yerim dayananmam herhalde sabahlari kendi pisirdigim tam bugday ekmekten yemeye basladim diger turlu ac karnina ders calisamiyom
Canım kendi pişirdiğin ekmeğin 1-2 dilimini yersin.Şayet doymazsan özellikle kahvaltıda ekmek yerine ceviz,çiğ badem yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…