Canım hoşgeldin.Bize katılmakla çok iyi yaptın :) Evet yazmak çok iyi oluyor..Böylelikle yediklerimizi kontrol altına alabiliriz.Bugün yorgun hissetiğim bir gündü ama yine de kendimi zorladım. 50 dk yürüyüşümü yaptım1,5 litre su içtim 2 bardak yeşil çay içtim.
kahvaltı:
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim kızarmış patates
şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle:
2 kase çorba
1 dilim ekmek
ara: 1 mandalina
yarım simit
akşam:
1 kase yoğurt
büyük bir kase yağsız tuzlu limonlu pulbiberli salata
saat: 19:00 dükkan kapandı hiç bir şey yiyip içmiyorum
yazdıkça ne kadar fazla yediğimi farkettim azaltmaya başladım yediklerimi
Canım hoşgeldin.Bize katılmakla çok iyi yaptın :) Evet yazmak çok iyi oluyor..Böylelikle yediklerimizi kontrol altına alabiliriz.
Canom dikkat et. hastalanma bugün ben anca toplanabildim2. Öğünümü
Yani son öğünümü 3 gibi yedim.
2 kase mercimek çorbası
yarım kuru soğan
3-4 dilim turp
saat 4 gibi yeşil çayımı içtim.
1 saatlik akşam yürüyüşümü de yaptım bayağı terledim.Ama galiba hastalanacağım,boğazım ağrıyor çok halsizim.
Şimdi de dökme yeşil çayımı içiyorum.
Ben o soğuk salonda dakikalarca ip atladım ve şifayı kaptım. bak kaç gündür hiç ipimi atlayamıyordum. çok şükür bu akşam yeniden başladım. Aman dikkat etttAynen canım dikkat etmek gerekiyor ama şifayı kapmış gibiyim.. Oğlun nasıl oldu canım?
canım oğlum çok şükür birazdaha iyi :)Ben o soğuk salonda dakikalarca ip atladım ve şifayı kaptım. bak kaç gündür hiç ipimi atlayamıyordum. çok şükür bu akşam yeniden başladım. Aman dikkat ettt
Sevindim canım..canım oğlum çok şükür birazdaha iyi :)
Benim de yürüyüş bandım soğuk odamda , hasta olucam diye korkmuyor değilimBen o soğuk salonda dakikalarca ip atladım ve şifayı kaptım. bak kaç gündür hiç ipimi atlayamıyordum. çok şükür bu akşam yeniden başladım. Aman dikkat ettt
Cok gecmis olsun Ayse ogretmen kendine dikkat et. Yediklerinizi okuyorumda cok az yiyorsunuz aclik cok hisediyormusunuz? Ben de denemek istiyorumda ama 19 da derslerim basliyicak odevlere calisirken cok istahim aciliyorGünaydın canlar
sabah yürüyüşümü yapamadım sanki üstünden tır geçmiş gibi, çok halsizim bademciklerim şişmiş galiba.
Kahvaltım
2 yumurta
4 zeytin
yarım salatalık
doydum çok şükür.
birde uyku duzeniniz nasil? Birinci yuruyusu cok erkenden yapiyorsunuz galiba?Günaydın canlar
sabah yürüyüşümü yapamadım sanki üstünden tır geçmiş gibi, çok halsizim bademciklerim şişmiş galiba.
Kahvaltım
2 yumurta
4 zeytin
yarım salatalık
doydum çok şükür.
Günaydım canımKızzzzzlaarrrrr benn geldimmm
Bugün biraz işlerim vardı dışarda onları hallettim giremedim sayfaya
Dışarda işlerim dolayısıyla bol bol yürüdüm
Diyetime dikkat ettim
Yatana kadar 2 lt su
veeee çok şükür 250 akşam ipimi atladım
Mutluyum
Yarın bana tam 2 hafta olcak 91 kilo ile başamıştım. Dayanamayıp yarı tartılırım. Size burdan yazarım sonuçları
Dikkat et canım bugun kendine2. Öğünümü
Yani son öğünümü 3 gibi yedim.
2 kase mercimek çorbası
yarım kuru soğan
3-4 dilim turp
saat 4 gibi yeşil çayımı içtim.
1 saatlik akşam yürüyüşümü de yaptım bayağı terledim.Ama galiba hastalanacağım,boğazım ağrıyor çok halsizim.
Şimdi de dökme yeşil çayımı içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?