• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydın hanımlar
Hepinizi tek tek tanımaktan cok memnun oldum
Bende kısa ve öz
29 yaşında 15 aylık bir oğlu olan 4 yıllık evliliği olan ,bebişimden sonra ev hanımı olan sabırsızlıkla kreş zamanını bekliyorum çalışabılmek için
İşte böyle
Bugunku menüm
3lt su yeşilçay(ben çok faZla içemiyorum çarpıntı yapıyor cünkü kahvaltıda 1 kupa içebiliyorum)
Sabah
Cavdar ekmeği beyaz peynirli tost
3 zeytin
5 dal kıvırcık
Öğlen
Çorba
Yogurt
Ara
1 meyve
Akşam
Salata
Yogurt
Tavuk yada corba(kararsızım)
Menunc cok guzek canm bebisini de Allah bagslasin meslegin ne ? senn yedimlerine baktm da ben cok mu yiyrm acaba ondan mi kilo aldim ki kendmi vrazdaha duzenlemeye calisaym bari napim

Menunc cok guzek canm bebisini de Allah bagslasin meslegin ne ? senn yedimlerine baktm da ben cok mu yiyrm acaba ondan mi kilo aldim ki kendmi vrazdaha duzenlemeye calisaym bari napim
Amin canım cümlemizin bebişlerini allah bağışlasın
Halkla ilişkiler mezunuyum
Canım yediklerim az ama proteın agırlıklı oldugu için tok yutuyor
KabıZlık cekmemek için de sebZe eklemeye çalışıyorum
Bide canım kafana takma rejim yapıyorum modunda olmamaya çalış,oldukça dahada şişiyor insan,birebir bu durumu yaşadım cünkü ,nacizane tavsiyem :)
Demişsin ya bebeğime ve eşime özen gösterdim ama kendime göstemeyede başladım ,işte bende bunu farkettîğim gün rejime başladım,biz mutlu huzurlu sağlıklı olursak,kısaca bi varsak onlarda var,önce biz varız

Amin canım cümlemizin bebişlerini allah bağışlasın
Halkla ilişkiler mezunuyum
Canım yediklerim az ama proteın agırlıklı oldugu için tok yutuyor
KabıZlık cekmemek için de sebZe eklemeye çalışıyorum
Bide canım kafana takma rejim yapıyorum modunda olmamaya çalış,oldukça dahada şişiyor insan,birebir bu durumu yaşadım cünkü ,nacizane tavsiyem :)
Demişsin ya bebeğime ve eşime özen gösterdim ama kendime göstemeyede başladım ,işte bende bunu farkettîğim gün rejime başladım,biz mutlu huzurlu sağlıklı olursak,kısaca bi varsak onlarda var,önce biz varız
Yogurt kuru ise yariyr canim yapmani tavsye ederm bende yapiyrm gobekte incelme oluyr su siralar unutyrm gerci. moda girmemeyi nasil yapacam ki canm

Ara
5 findik
oglen
1 karniyarik(yazin buzluga koymustum) 1 kase yogurt
30 dakika yuruyus 3 bardak su :oops:
Diyette oldugunu değilde sağlıklı beslenme planında oldugunu düşünki Zaten amacımıDa bu ,abur cuburda uzak bir hayat devam ettirebilmek
Bende bi al bi ver derken 1 senede 101 den 90a inebıldim,kaç kere diyete başladım bıraktım ben bile bilmiyorum sayısını

Selam Canlarrr... Bu sabah ki 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım kahvaltım
2yumurta
7-8 dal kıvırcık
4 siyah zeytin
yarım salatalık afiyet olsun bana şifa olsun bana:)

Bunara boy 1.65 kilo 98 :mad:
Üstesinden gelebilirsin canım. Bizim boyumuz aynı. Geçen sene bu vakit 98 kiloydum. Şubat diyete başlayan kadar 99 oldum. Kendimi gördüm bir an sende..
Kocam bu ne hal aşkım dedi dank etti.
Bu sabah 77.9 kg geldim. Tam 21.1 kilo sonra ve bir aya kadar belki -25 kg olacak ve geçen sene bu vakit +25 kiloya geziyordum (gezemiyordum demek daha dogru olur) diyeceğim. Inaninca oluyor. Çeyiz de aldigim o taytlar var yaa(75 kilo evlendim), giyiyorum şimdi. Çok seviyorum yüksek bel Tayt üstüne tunik evde. Evet ideal kiloya daha 19-20 kilo var ama çoğu gitti azı kaldı. Pazara gitsem tasiyamam 42 kiloyu. Vucuduma o yağı depolayip kemiklerime o eziyeti nasıl cektirdim bilmem.
Inanirsan bitirmiş sayiliyorsun canım. Esimin Yazdan beri gormedigim iki akrabası geldi geçen, sadece incelmemissin yaşın kadar gorunuyorsun, pek güzel geldin gözümüze maşallah dediler. Ayy bir sevindim bi sevindim. Anladim; hiçbir tatlı, abur cubur vs bana bu mutluluğu veremezdi. ..
Pes etmeyin kızlar, yaza çıtır olcazEn Büyük KK

Bende kendimi anlatayim:)
30 yasindayim
8 yasinda bir oglum
Meslek degisikligi yapip hic calismadigim meslegimi burakip yeni meslege pkuyan ogrenciyim nasip olursa diyetisyen olucan ikinci senemdeyim.
9 yasinda asiri zayifdim kemiklerim sayiliyordum sabahta aksama kadar top oynama ip atlama derken hava karardigi icin uzulen biriydim ama ne olduysa ondan sonra oldum yemek yapmaya basladim cok severim lezettli yapilmislara ve tabiki yemeyi de. 12 yasimdan beri diyetlerle ugrasan bir zayiflayip bir kilo veren burisiyim. Artik zayifliktan ziyada saglik acisinda fazla kilolardan kurtulma derdindeyim ve tabi ileride meslegim geregi formda olmam daha iy olucagindan:).
Hehey sayfamızın bir diyettisyeni de var artık...Başımız sıkışınca sana danışırız artık tatlım :)Başaracaksın canım..başaracağız sende fit,sağlıklı bir diyettisyen olup çevrendekilere destek olacaksın.

Üstesinden gelebilirsin canım. Bizim boyumuz aynı. Geçen sene bu vakit 98 kiloydum. Şubat diyete başlayan kadar 99 oldum. Kendimi gördüm bir an sende..
Kocam bu ne hal aşkım dedi dank etti.
Bu sabah 77.9 kg geldim. Tam 21.1 kilo sonra ve bir aya kadar belki -25 kg olacak ve geçen sene bu vakit +25 kiloya geziyordum (gezemiyordum demek daha dogru olur) diyeceğim. Inaninca oluyor. Çeyiz de aldigim o taytlar var yaa(75 kilo evlendim), giyiyorum şimdi. Çok seviyorum yüksek bel Tayt üstüne tunik evde. Evet ideal kiloya daha 19-20 kilo var ama çoğu gitti azı kaldı. Pazara gitsem tasiyamam 42 kiloyu. Vucuduma o yağı depolayip kemiklerime o eziyeti nasıl cektirdim bilmem.
Inanirsan bitirmiş sayiliyorsun canım. Esimin Yazdan beri gormedigim iki akrabası geldi geçen, sadece incelmemissin yaşın kadar gorunuyorsun, pek güzel geldin gözümüze maşallah dediler. Ayy bir sevindim bi sevindim. Anladim; hiçbir tatlı, abur cubur vs bana bu mutluluğu veremezdi. ..
Pes etmeyin kızlar, yaza çıtır olcazEn Büyük KK
Canım süpersin süper..Maşallah sana.Azmin, iradenin yenemeyeceği birşey yok.Bende giyemediğim kazaklarımı giymeye başladım. :)

Canım süpersin süper..Maşallah sana.Azmin, iradenin yenemeyeceği birşey yok.Bende giyemediğim kazaklarımı giymeye başladım. :)
Benim belim inceldi kollarim toparliyor da gogusler olduğu gibi duruyor. Moralim bozulmasın diye Marta kadar giymeyecegim ustlerimi.

Hanımlar
Yoğurt limon pul biber kürünü deneyen varmı aramızda
Benim göbek bölgem çok geniş :(
Bu arada ben dayanamayıp hergün tartılıyorum
Bugun eksili rakam gordum çok sevdim
Senin adına çok sevindim eksileri görmen doğru yolda olduğunu gösteriyor.Acıya karşı allerjim olmasa bende bu kürü yapmayı çok istiyordum.ama acı vücudumu çok kaşındırıyor bir kaç yıldır acı yiyemiyorum :(

Benim çocuk çok hastaydı okula gitmedi. o okula gitmeyince bende onu bırakıp gidemedim. nasip olursa yarın inşallah.
Katiplik için sınav başvurusu yapcam o yüzden gitcem. Cumaya kadar gitmem lazım. İnşallah nasipse yarın artık
Canım çok geçmiş olsun.Çocuğun ne durumda biraz toparladı mı?

Moralim cok bozuk evet biraz kacamak yaptim ama sporla hemen telafi ettim hadimdiyekim ki kilo vermedim ama alnak neden :mad:98 le vasladim 100 olmisim ven anlamiyrm neyi yanlis yapiyrm 2 yil once 89 kiloyla spor ve dyete baslamstm ama deli gbinspor yapiyrdum cok ski bir de diyet yapiyrdum cok ciddi bir spordu ve diyetle ven 89 dan 95 e cikmistim smdide tamam cok iyi diyet yapamyrm ama spor yapiyrn 2 kilo
aldim biri bana bunu aciklayablr ni bu sacmalik nedir :mad: iste boyle olunca da iyice motvasyonum duauyr birakiyrm
Moralim cok bozuk evet biraz kacamak yaptim ama sporla hemen telafi ettim hadimdiyekim ki kilo vermedim ama alnak neden :mad:98 le vasladim 100 olmisim ven anlamiyrm neyi yanlis yapiyrm 2 yil once 89 kiloyla spor ve dyete baslamstm ama deli gbinspor yapiyrdum cok ski bir de diyet yapiyrdum cok ciddi bir spordu ve diyetle ven 89 dan 95 e cikmistim smdide tamam cok iyi diyet yapamyrm ama spor yapiyrn 2 kilo aldim biri bana bunu aciklayablr ni bu sacmalik nedir :mad: iste boyle olunca da iyice motvasyonum duauyr birakiyrm
Canım inan ki kaçamaklar çok masum değil bak sana bir örnek vereyim.Bir paket jelibonu eritmek için bir futbol sahasını yürümek gerekiyormuş.. Ötesini artık tahmin et.

herkes kendini tanıtmış ben de tanıtayım . 25 yaşındayım 1.63 boyunda ve 76.3 kilodayım şu an. 6.5 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum var. Çalışmıyorum ev hanımıyım. Kpss ye hazırlanıyorum zabıt katipliği için. kilolarla hep başım dertteydi doğuma 81 ile girdim hala eski kiloma dönemedim hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Hamilelik ve doğum döneminde ailemden uzak olduğumdan duygusal açlık yaşıyordum aynı problemim devam ediyor. Yoksa dikkat etsem ve spor yapsam kilo verdiğimi görebiliyorum. 2016 da artık bu probleme son vermek istiyorum :KK22: ilk hedefim 70 kilo sonra 65 ve 60 olarak devam ediyor.. bugünkü menümü akşam yemeğinden sonra yazıcam..

dün 53 dk tempolu yürüyüşümü yaptım sauna eşortmanımla
dünkü menüm:

kahvaltı:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça beyaz peynir
1 parça tel peyniri
1 parça un helvası
3 adet zeytin
Şekersiz çay

spordan sonra :
2 bardak yeşil çay,
1 elma

öğlen:
yarım tabak yoğurt
1 kase mercimek çorbası
yarım simit
1 haşlanmış but

ikindi:
1 avuç çerez
3 mandalin
1 elma

akşam:
salata
yoğurt
şekersiz çay

o değil de benim menülerim çok kalabalık sizinkilere bakınca ya o_O

Allah bagslasin canim kac yasinda oglun. Ah su sinavlar ims gonlune gore verr Allah canim puanin iyi ama atanrsin ins bende calsmayi cok istyrn ama esinden izin cikmiyr kizimin anne hasretyle buyunesini istenyrnus puaninda cok iyiydi harcancak malesef ama Uff yne cnm skldi bu konuya neyse oyle iste

evet meslegin geregi zayflaman sart cnm gecen tv de bir dizide bahsibgecti hatta diyetisyene gdyrm disyetsyen benden kilolu ben nasil kilo vercem dyeagliyrdu kadin :KK70: ins formda bir dyetsyen olursun oglunu Rabbim bagslasin
Ya evet ne yazzikki o bur i
Hehey sayfamızın bir diyettisyeni de var artık...Başımız sıkışınca sana danışırız artık tatlım :)Başaracaksın canım..başaracağız sende fit,sağlıklı bir diyettisyen olup çevrendekilere destek olacaksın.
Okuyorum ama daha genel dersleri aliyorum daglikla beslenmeyle ilgili derslere daha cok var canim. Ama saglikli beslenme kitaplarini okumayi seviyorum en cok begendigim dogrulari yazdigi icin Karatay hocam Allah uzun saglikli omur versin kendisine ins.

Canım sporda yapıyorsun yağlar kasamo dönüştü acaba
Leyla arkadasımız bunu sanırım bize ayrıntılı anlatacaktır
Dedigim gibi ben diyetisyen degilim daha hicbir zaman da bir diyetisyene basvurmadim ama okuduklarima dayanara( TUrkce sadece karatay ve maranki kitablarini okudum diger okuduklarim yabanci kitablari yurddisinda oturuyorum cunku) kendim o durumda olsaydim
- yediklerimi gozden geciririmdim kendim her sabah tartiliyorum bir onceki gun yediklerimi ya cogaltmak yada azaltmak icin bir bilgi Veriyor.
- en az 2.5 litre su ictigime emin olurdum metabolizmanin yavaslamasi suyla cok alakali kendim 3 litreden daha fazla iciyorum ictikce icecegim geliyor:) yeme istegimi azaltiyor
- uyku saatleri cok onemli 11-12 arasi yatmamiz ve sabah ta erken kalkmamiz gerekiyor 6-8 saat arasi uyumamiz bunun azida coguda kilo vermemizi yavaslata biliyormus.
- balik yagi kullanirim vede corek otu yagi
- birde beden streste olunca kilo verme duruyor beynimizde zayiflamak gerektigini karakomizi kesin verilmesse diyetteyim az yiyorum insan strese sokabilir. Kendime soyle diyorum simdi butun fazla yaglarimdan kurtulunca herseyden saglikli olanlardan tabi yiyicem o zaman nefsim beklemeye geciyor:)
Tabi bu butun yazdiklarimin cok esiri yok sadece kilolarimdan kurtulunca ins olur:)

Dedigim gibi ben diyetisyen degilim daha hicbir zaman da bir diyetisyene basvurmadim ama okuduklarima dayanara( TUrkce sadece karatay ve maranki kitablarini okudum diger okuduklarim yabanci kitablari yurddisinda oturuyorum cunku) kendim o durumda olsaydim
- yediklerimi gozden geciririmdim kendim her sabah tartiliyorum bir onceki gun yediklerimi ya cogaltmak yada azaltmak icin bir bilgi Veriyor.
- en az 2.5 litre su ictigime emin olurdum metabolizmanin yavaslamasi suyla cok alakali kendim 3 litreden daha fazla iciyorum ictikce icecegim geliyor:) yeme istegimi azaltiyor
- uyku saatleri cok onemli 11-12 arasi yatmamiz ve sabah ta erken kalkmamiz gerekiyor 6-8 saat arasi uyumamiz bunun azida coguda kilo vermemizi yavaslata biliyormus.
- balik yagi kullanirim vede corek otu yagi
- birde beden streste olunca kilo verme duruyor beynimizde zayiflamak gerektigini karakomizi kesin verilmesse diyetteyim az yiyorum insan strese sokabilir. Kendime soyle diyorum simdi butun fazla yaglarimdan kurtulunca herseyden saglikli olanlardan tabi yiyicem o zaman nefsim beklemeye geciyor:)
Tabi bu butun yazdiklarimin cok esiri yok sadece kilolarimdan kurtulunca ins olur:)
Harika anlatmışsın canım
Çok teşekkürler

Senin adına çok sevindim eksileri görmen doğru yolda olduğunu gösteriyor.Acıya karşı allerjim olmasa bende bu kürü yapmayı çok istiyordum.ama acı vücudumu çok kaşındırıyor bir kaç yıldır acı yiyemiyorum :KK43:
Saol canım inş ayın 18 indr sende eksili rakamlar görüceksin :)
Denicem ama yiyebılırmıyım bılmıyorum :)
15 gün aralıksız yapmak gerekıyor sanırım

Back