• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

susuz123 susuz123 tatlm basladn mi yogurt kurune yapalm ins ben 10 una kadar goremycem ama 10 unda netim gelyr ins kbakma gec yazdm onun icin
ulasimiz ulasimiz gecmis olsun cnm dikkatvet kendine tatlm bsy cem senin yemeknaralarin coook a ik ya arada acikiyr musun acikinca leptin bozuluyrmus dye ben 3 ogun yapiyrm hatta aksam 9 da tarcinli sut iciyrm yanlisminyapiyrm bilemedm @fma108681 caniiiim cok sevndim yaa ins devami gelir insss

Gizemmmm nerelerdesinn canımmm
İnternet paketin bitti sanırım
Aklın burda kalmıştırrrr
Cıss yapmıyorsun dimi bizden habersiz :)
Caniiim evet paketim bitti valla hep aklimdasiniz cok alismisim sizinle yazsmaya ozledim hepinizi kizlaaarrrr yok tatlm cos yapmiyrm hatta kendime sasiyrm size soz verdim ya onun sorumlulugu var uzerimde sporunu da yapiyrm 3 gundurde kizim ateslebiyr gece sabahliyorum inun icin braz enerjim dustu ama ins bi sefer kararliyim gdecek.bu kilolar sizlerde negi zel devam edyrsunuz Ravbim emeklerimizi bosa cikarmasn 2 gun sonra geliyrm aranza optum hepinizii

Arkadaslar! Son konustugumuzdan sonra defterime yazdigim yediklerimi ve gunumu simdi telefonumun not bolumune yaziyom hergun kopyala yollamasi kolay olmasi icin. Birde yediklerimi kilo gore ayarliyorum ertesi gun kilo vermissem ayni miktarda yiyom vermemissem azaltiyom boylelikle gerekenden az kalori alimini engellemek istiyorum cunki bazi bilimsel arastirmslar gosteriyorki gereginden az kalori bedenin aclik alarmini calistiriyor ve heryedimiz kilo olarak depolanmaya baslayabilirmis. Karatay hocamda demisti az yemeyim doyana kadar ama izin olanlardan. Herkese kolay gelsin bakalim en once kim hedef kilo ulasicam bana bizim masaallah azimli Ayse ogretmen gibi geliyor mu acaba?

08/01/16 Cuma
1 sise su ac karnima
Kahvaltim: 1/2 dilim yumurtayla kizartilmis ekmek, 1 patates kizartilmis(evde yumurta kalmamisti olanlarda mecbur secmek zorunda kaldim)5-6 zeytin, 1 yemek kasigi cokelek turu peynir, 1 tatli kasigi zeytin yag aci pul biber karisimi, 2.5 dilim ekmek, bir kac bardak yesil cay.

9:30-12:30 Spor niyetine araliklsiz yemek pisirdim ve temizligimi yaptim deli dana gibi is yapiyordum:) cook yorulmusum

12:30 sekersiz bool kopuklu kahvem ve 1 tatli kasigi corek otu yagi

3:17 mutfagi dolast yiyemedigim yemekleri biraz kokusunu icime cekip kendime mate cayi yaptim yaninda kitab okumaya koyuldum:) amaa cook aciktim a kolay degil o fazla yedigim yemeklerin acisi kolay cikmaz sabir edicem yada sabir edicem baska yolu yok Leylacim artik hayatimi erteliyememzaten 2 saat sonra aksam yemegimi yiyicem ins dayanbas agrisida var tabi o da gecer ıns.
Aksam: 6:50 bitirdim ne yedim
2 kase az etli kurufasulye, 1 kase yogurt,1 tabak cig lahana havuc salatasi, 3 minicik kuru sogan himalaya tuzla . Aman yarabbim ne kadar yemisim ama enazindan ekmek yok yemedim.

Bu arada ekmeklerimi kendim tam bugday ve eski maya ile yapiyorum daha lezetli ve saglikli oluyor. Rahmetli annaannem yapardi eski maya ile.
Agzimi kapatiyorum sadece yesil cay icerim birde dun aclik krizim gelmisti gece 10:00 kuru incir ve erikle kapattim sabah kilo vermistim etkilemedi. Dayanamassam aynisini yapabilirim haber ederim dayanamassam:)
Buda benim bugunku gunum herkese iy geceler:)

Birde 3 litre su icmisim yatana kadar daha fazla icebilirim susadikca

Birde 1 yemek kasigi chia tohumu 1 sise suda islatim ictim kahvemden yarim saat sonra

Yalniz arkadaslar benim sizinle saat farkimiz var ondan siz benden onde yaziyordun ins bugunden basliyom yediklerime yaz ama biliyormusunuz yazicam diye kahvaltida korka korka yiyom cok yemiyeyim diye:)) kesinlikle benim isime yariyor yazmak nasil devam eder bilmem artik
Birde ara sira kaciriyoz ya sadece kacamak yaptim degilde ne yedik bozdumuzda birde miktarini yazsak acaba daha mi dikkatli oluruz?:) ne diyorsunuz bu fikire?
Electronic tartisi olanlara fotorafini cekipte gonderebiliriz?
Haklısın ne yedik ne kadar yedik yaptıgımız kaçamağı nasıl telafi edebiliriz diyr en azından fikir alabiliriz,bundan sonra yaZıcam ben,inşallah hiç kaçamak yapmamda yaZmama gerek kalmaz :)
Tartı daki kg resmini çekmek iyi fikir canım bildirinleri o şekilde yapabılırız
Tartımın pili bitti cumabya kadar almam lazım

Caniiim evet paketim bitti valla hep aklimdasiniz cok alismisim sizinle yazsmaya ozledim hepinizi kizlaaarrrr yok tatlm cos yapmiyrm hatta kendime sasiyrm size soz verdim ya onun sorumlulugu var uzerimde sporunu da yapiyrm 3 gundurde kizim ateslebiyr gece sabahliyorum inun icin braz enerjim dustu ama ins bi sefer kararliyim gdecek.bu kilolar sizlerde negi zel devam edyrsunuz Ravbim emeklerimizi bosa cikarmasn 2 gun sonra geliyrm aranza optum hepinizii
Minnakına cok geçmiş olsun canım
İyileşir inş hemen ,salgın var benın oğluşun hala burnu akıyor, off bebişlerimiz hiç hasta olmadın yarabbim:(
Amin canım azmimizin sonucunu görmeliyizki dahada motive olalım,inşallah yaza fit hatunlar oluca eminim bu :)

Günaydın hanımlar
Eşim h.sonu mesaisinde havada cok güzel sahilde yürüyüş yaparız diye düşünmüştüm ama kısmet değilmiş

Dün kendimi zayıflamış deri pantolon üstüne kısa bir gömlek giyindiğimi hayal ettim ,inşallah gelicek o günlerde
Malum regli oldum pazartesi yürüyüşüme kesin ve net başlıyorum,çok ihmal ettim biliyorum :( bahane üretmeden başlıyorum
Bugunkü menüm
3lt su yeşilçay
Sabah
Yumurtalı menemen
Peynır
1 küçük cavdar ekmeği
Öğlen
Tarhana çorba
Ara
Meyve
Akşam
Salata
Sebze yemeği

Kopegimle sabah aksam 40 ar dakika yürüyorum tempolu, doguma hazırlık ve kilo almamak icin cok fazla
MerhabA
Normal doğum yapmış biri olarak ,yürüyüşün gerçekten cok işe yaradığını söyletebilirim, son anına kadar yürüdüm bol bol
Kilo almamı pek engellemedi ama doğumum cok kolay oldu
Allah bi avazda kucagına almayı nasip etsin

MerhabA
Normal doğum yapmış biri olarak ,yürüyüşün gerçekten cok işe yaradığını söyletebilirim, son anına kadar yürüdüm bol bol
Kilo almamı pek engellemedi ama doğumum cok kolay oldu
Allah bi avazda kucagına almayı nasip etsin
Aminn teşekkür ederim, bunu duyduğuma cok sevindim, bende normal dogum istiyorum o yüzden yürüyorum birde sadece erken dogum yaparim diye korkuyorum leep olmustum ben yanı rahim ağzım alinmisti bir parçası, oyle bir ihtimal var, yürüyüş ne kadar faydalı olur ilerleyen donemde bilmiyorum.

Dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar...Yürüyüş yapamadım ama yediklerime dikkat ediyorum ve yediklerimle fazlasıyla doyuyorum.Midem küçülüyor galiba.. arada yeme atakları yaşıyorum ama bununda sebebi acıktığımdan değil alışkanlık...Bu zamana kadar ağzımı hiç boş bırakmamışım ki :)) bu kiloyu öğünlerimi düzenli yiyerek almadım ki açgözlülüğüm ve duygusal açlık yüzünden aldımm.Üzüldüm yedim,mutlu oldum yedim,yoruldum yedim.Düşünün artık kendime ne kadar kötü davranmışımm. :

Dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar...Yürüyüş yapamadım ama yediklerime dikkat ediyorum ve yediklerimle fazlasıyla doyuyorum.Midem küçülüyor galiba.. arada yeme atakları yaşıyorum ama bununda sebebi acıktığımdan değil alışkanlık...Bu zamana kadar ağzımı hiç boş bırakmamışım ki :)) bu kiloyu öğünlerimi düzenli yiyerek almadım ki açgözlülüğüm ve duygusal açlık yüzünden aldımm.Üzüldüm yedim,mutlu oldum yedim,yoruldum yedim.Düşünün artık kendime ne kadar kötü davranmışımm. :
Bu mesajında kendimi gördüm sanki :)
Ama bu sefer çözdük biz ,ya vericez ya vericez bu kiloları

Aminn teşekkür ederim, bunu duyduğuma cok sevindim, bende normal dogum istiyorum o yüzden yürüyorum birde sadece erken dogum yaparim diye korkuyorum leep olmustum ben yanı rahim ağzım alinmisti bir parçası, oyle bir ihtimal var, yürüyüş ne kadar faydalı olur ilerleyen donemde bilmiyorum.
Özel durumun oldugu için bir yorum yapamıcam ama doktorun en iyi şekilde yçnlendirecektir seni
Sen ve bebeğin sağlıklı olsunda kilo alman falan önemli değil
Ama seni çok takdir ettim ,ben hamileyim diye yedim durdum ,sonuc ortada vermek için irademle savaşıyorum:)

Özel durumun oldugu için bir yorum yapamıcam ama doktorun en iyi şekilde yçnlendirecektir seni
Sen ve bebeğin sağlıklı olsunda kilo alman falan önemli değil
Ama seni çok takdir ettim ,ben hamileyim diye yedim durdum ,sonuc ortada vermek için irademle savaşıyorum:)
Can'ım ah bende yicem de verememek var, almam gerekenden fazla almayım diye dikkat ediyorum, yeterli besleniyorum ama fazlasını engelliyorum maalesef :) sonrası var iste tatlı tatlı yemenin :)

Back