- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim ,sabah yaZmıştım kesin 88 kg düşmüşsündür diyeBeni hiçç kutlayan tebrik eden olmamışşşş
Cok gecmis olsun Ayse ogretmen kendine dikkat et. Yediklerinizi okuyorumda cok az yiyorsunuz aclik cok hisediyormusunuz? Ben de denemek istiyorumda ama 19 da derslerim basliyicak odevlere calisirken cok istahim aciliyor(. Neler yasak tan ziyade neler yiyebiliyorsunuz? Kendinizi iy hisettiginizde yazarsaniz sevinirim:) masallah haytayken bile diyeti bozmuyorsunuz
Sağol canım benimCok gecmis olsun Ayse ogretmen kendine dikkat et. Yediklerinizi okuyorumda cok az yiyorsunuz aclik cok hisediyormusunuz? Ben de denemek istiyorumda ama 19 da derslerim basliyicak odevlere calisirken cok istahim aciliyor(. Neler yasak tan ziyade neler yiyebiliyorsunuz? Kendinizi iy hisettiginizde yazarsaniz sevinirim:) masallah haytayken bile diyeti bozmuyorsunuz
Dikkat et canım bugun kendine
Havalarda bi değişik gidiyor ,hastalıklar çoğaldı bugun ara öğününde c vitamini ağırlıklı meyveler tüket caanım
Haklısın canım beni.Hava bugünde bir enteresandı. Sabah ılık,rüzgarlı bir ha va vardı .Vitamini olarak Limonun yarısını çaya çıkıyorum yarısını yiyorum.Umarım faydası olurDikkat et canım bugun kendine
Havalarda bi değişik gidiyor ,hastalıklar çoğaldı bugun ara öğününde c vitamini ağırlıklı meyveler tüket caanım
Canım yürüyüşe başlaman çok iyi olacak.Yürüyüşle enerjin daha da artacak canım.Günaydınlarrrrrr
Bugun çok enerjik hissediyorum kendimi ah bu enerjimle öğlen yürüyüşümü yapsam harika olucak,burdaki amaç yürüyerek zayıflamak ,bu kurala uyamamak beni üzüyor ama başlıcam bugun .
Sabah tartıldım eksi rakamı gördüm çok ama çok mutlu oldum,reglimide olup atlatırsam eminim haftaya daha hızlı inişlerim olucak
Bugunku menüm
3 şt au yeşilçay
Sabah
2 adet çavdar ekmeği arası
Beyaz peynır
Kahvaltılık sos
Zeytın ezmesi
4 dal kıvırcık
Öğlen
Yogurt
Kurufasulye
Ara
1 adet meyve
Akşam
Salata yogurt
Ana yemeğe henüz karar veremedim
Maşallah sana canım...Mükemmelsin azimli arkadaşım 2 Haftada 3 kilo vermişsin daha ne olsun.Ne demiştik azmin elinden hiçbirşey kaçmaz :))çoookkkkk şüküüürrrrrrr
sonunda 88.900
çok mutluyummmmmm
Hatta kızlar net 88 bile olabilirim.çünkü son tartıldıgım tartı normaldi
Ama şimdiki dijital baskül.
yeni aldım kendime
Dijitalle normal baskül farkediyor.
çok sevindim çok
Kızlar biliyosunuz ki hastalıktan dolayı sporumuda kaç gündür yapamıyordum. ona rağmennnn süperim ben yaaaa
Bugün Allahın izniyle sporumuda yapıyorum
1.70Canım tebrik ederim ,sabah yaZmıştım kesin 88 kg düşmüşsündür diye
Senin adına cok sevındım
Kilolarımız aynı bu durumda
Boyun kaçtı
Haaa şöyleee biraz övün beni yaaa. Teşekürlerrrr canımcımmmMaşallah sana canım...Mükemmelsin azimli arkadaşım 2 Haftada 3 kilo vermişsin daha ne olsun.Ne demiştik azmin elinden hiçbirşey kaçmaz :))
Öncelikle oğlunaaa çokkk geçmiş olsun. onlar hasta olmasınlar yaaa.Kızlar ben bira önce avuc içi kadar kuruyemiş yedim,5 dalda kıvırcık abarttımmı ne ,aslında öğle yemeği yiyemedim oyuzden sanırım
Oğluşum üşütmüş ,kustu hep bugun
Kızlar ben bira önce avuc içi kadar kuruyemiş yedim,5 dalda kıvırcık abarttımmı ne ,aslında öğle yemeği yiyemedim oyuzden sanırım
Canım oğluna çok geçmiş olsun ona hemen bir nane limon kaynat midesine iyi gelir.Oğluma da yaparım çok iyi gelir.Kızlar ben bira önce avuc içi kadar kuruyemiş yedim,5 dalda kıvırcık abarttımmı ne ,aslında öğle yemeği yiyemedim oyuzden sanırım
Canim meyvedeki sekerin kana daha yavas emilmesini sagliyor yogurt birden kan sekeri yukselirse sonradan ani dusmesiyle cok acikma olabiliyor ama meyvenin yaninda cevizde ayni gorevi yapabildigini okumustumLeylacım bişi sorucam
Meyvenın yanında süt yada yogurt tüketmemin ne gibi bir yararı var
Genelde duydugum bi konuda ,senin bi bilgin varmı,
Tebrik ederim canim:)çoookkkkk şüküüürrrrrrr
sonunda 88.900
çok mutluyummmmmm
Hatta kızlar net 88 bile olabilirim.çünkü son tartıldıgım tartı normaldi
Ama şimdiki dijital baskül.
yeni aldım kendime
Dijitalle normal baskül farkediyor.
çok sevindim çok
Kızlar biliyosunuz ki hastalıktan dolayı sporumuda kaç gündür yapamıyordum. ona rağmennnn süperim ben yaaaa
Bugün Allahın izniyle sporumuda yapıyorum
Tuz kullanmamanin disinda hersey cok iy de ben cok yerim dayananmam herhalde sabahlari kendi pisirdigim tam bugday ekmekten yemeye basladim diger turlu ac karnina ders calisamiyomS
Sağol canım benim
Evet ben 2 öğün yapıyorum,ikinci öğünümü de erken yapıp günü kapatıyorum.Tabiki arada birşeyler yeme isteği oluyor şöyle bir mutfakta dönüyorumm dolap çekmece ne varsa karıştırıyorum sonra bakıyorum ki elim o cıslara gitmiyor :)) anlık bir kriz gibi.. Sonra su , yeşil çay içince daha da aklıma gelmiyor.Maşallah bana :)) Yürüyüşümü de sabah 5 te kalkıp yapabilirim çünkü işe gidiyorum.Akşam yürüyüşüm de 17:00 ile 19:30 arası yapıyorum.
Yediklerime gelince % 80 karatay yapıyorum.Özellikle sabahları 2 yumurta yiyorum tok yutuyor canım.Şeker,un,tuz dan mümkün olduğunca uzak duruyorum :)
birinci ayımda hiçbir şeye yağ koymamaya karar verdim.2 ay a geçince inşallah zeytin yağını azar azar kullanmayı düşünüyorum.
Canım kendi pişirdiğin ekmeğin 1-2 dilimini yersin.Şayet doymazsan özellikle kahvaltıda ekmek yerine ceviz,çiğ badem yiyebilirsin.Tuz kullanmamanin disinda hersey cok iy de ben cok yerim dayananmam herhalde sabahlari kendi pisirdigim tam bugday ekmekten yemeye basladim diger turlu ac karnina ders calisamiyom