hadi hayırlı olsun. yola devammmmbenim de boyum 163 cm
başlangıç kilom 76.3 kg
şimdiki kilom 75.74 gün oldu 600 gr gitmiş
Harika canım devamı gelsin inşallahbenim de boyum 163 cm
başlangıç kilom 76.3 kg
şimdiki kilom 75.74 gün oldu 600 gr gitmiş
Kızlarrrrr bugün tartılma günüüüümüydü
Tebriklerr canımmmm harıka gidiyosun ,aynı yolda yürüyoruz :)Boy: 1.70
Başlangıç kilo: 91
Şimdiki kilo: 88.400
Diyetime 2 hafta oldu
Kesinlikle haklisin benim bozma krizlerim cok geliyor az bozsamda hemen ertesi ogune toparliyorum buraya katildigim icin hem soz verdim hemide arkadaslarin motivasyonunu bozmamak icin kendimi daha sorumlu hisediyorum.Selam arkadaşlar.Tartı günümüz haftaya cuma başlıyordu. Sebebi kendini toparlamayan arkadaşlar ve hasta olan arkadaşlarımızdı.Zaten sayfamız diğer sayfalar gibi katı kurallar içermiyor.Kurallarımız dilediğimiz diyet veya beslenme şeklinin yanında günde en az 1 saat tempolu yürümek bunun yanında ortak kararımızla sadece Cuma günü tartılmak..Hem kendi hem de arkadaşlarımızın motivasyonunu olumsuz anlamda etkilememek adına bu kurallara uyarsak seviniri.Hem belli bir düzen çerçevesinde devam edersek bize katılmak isteyen arkadaşların da kafa karışıklığını engellemiş oluruz.
Biliyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum.Hafifledikçe kilonuzu merak ettiniz.Bu bizim nazar boncuğumuz olsun bundan böyle cuma günleri tartılıp bildirim yapalım..Sevgiler..
Kesinlikle canım benim burası hepimizin birbirimize ve kendimize karşı sorumluluk hissettiğimiz bir sayfa olmalı..Hemen hemen hepimiz aynı duyguları yaşamışız kendimizi hep geri planda tutmuşuz,herkese zaman ayırmışız kendimize ayırmamışız ve bu günlere gelmişiz artık burda zincirimizi kırıp günlük yürüyüşümüzü,hareketlerimizi yapıp,yediklerimizin bildirimini gün gün yaparak çok şey başaracağımıza inanıyorum.Senide azminden dolayı kutluyorum.MaşallahKesinlikle haklisin benim bozma krizlerim cok geliyor az bozsamda hemen ertesi ogune toparliyorum buraya katildigim icin hem soz verdim hemide arkadaslarin motivasyonunu bozmamak icin kendimi daha sorumlu hisediyorum.
Ama yuruyuslerimi fazla yapamiyorum onun yerine kendimi yogun tutuyorum bos oturmamayla kapatiyorum devam bir islerle meskulum tabi yurume gibi olmuyor ama elh. Kilolar gidiyor hemide iy gidiyor. Kilo veren arkadaslara masallah tebrik ediyorum
Hasta olacağın belliydi canım. Allah tez vakitte şifanı versin inşallahCanlar çok hastayım ya sesim kısıldıakşam yürüyüşümü yapamadım.Birazdan uyumayı düşünüyorum.
Gecmis olsun kendine dikkat canim.Canlar çok hastayım ya sesim kısıldıakşam yürüyüşümü yapamadım.Birazdan uyumayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?