Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydın hanımlar
Tartı günümüz haftaya cuma günü olucak
Ama şimdiden kilolarımız gram gram gidiyor maşallah bize :)

Oğlusum iyi bugun teyZeleri ,hepinize çok teşekkürler
Dün akşam gezeken yürüyüş yapmış oldummu bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir dedim :)
Bugunku menüm
3lt su yeşilçay madrn suyu
Sabah
5 yaprak kıvırcık
Cavdar ekmeğine beyaz peynırlı tost
4 zeytin
Öğlen
Tarhana çorba
Ara
Meyve
Akşam
Salata
Corba
Belki bıraz sulu yemek
Regli olucagım zaman cok iştah kaybı yaşıyorum nedense ama sonrasında 2 kat artıyo ,işte ozaman dikkatli olmam lazım

hayırlı cumalar bayanlar , çok kazla nete girmeye zamanım olmuyor yürüyüşlerimi programımı atıp kaçıyorum. evet daha ilk günlerimiz ve maşallah iyi gidiyorum grup olarak maşallah bize
benim dün yine yeme krizim tuttu ama çok kaçırmamışım demekki tartıda eksiyi gördüm şükür

Böyle bazen geliyorlar bana her şeyi yiyesim geliyor ne olduğunun hiç bir önemi olmuyor. dün kendimi tuttum da markete girmedim yoksa çikolata çipsi dayardım hemen

Selam arkadaşlar.Tartı günümüz haftaya cuma başlıyordu. Sebebi kendini toparlamayan arkadaşlar ve hasta olan arkadaşlarımızdı.Zaten sayfamız diğer sayfalar gibi katı kurallar içermiyor.Kurallarımız dilediğimiz diyet veya beslenme şeklinin yanında günde en az 1 saat tempolu yürümek bunun yanında ortak kararımızla sadece Cuma günü tartılmak..Hem kendi hem de arkadaşlarımızın motivasyonunu olumsuz anlamda etkilememek adına bu kurallara uyarsak seviniri.Hem belli bir düzen çerçevesinde devam edersek bize katılmak isteyen arkadaşların da kafa karışıklığını engellemiş oluruz.
Biliyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum.Hafifledikçe kilonuzu merak ettiniz.Bu bizim nazar boncuğumuz olsun bundan böyle cuma günleri tartılıp bildirim yapalım..Sevgiler..

Sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Kahvaltım
2 yumurta kadar lor peyniri
10 dal maydanoz
4zeytin
Öğle
1 tabak kıymalı karnıbahar
4 kaşık yoğurt
yarım kurusoğan
çok şükür doydum mu doydum.Şifa olsun bana

Kesinlikle haklisin benim bozma krizlerim cok geliyor az bozsamda hemen ertesi ogune toparliyorum buraya katildigim icin hem soz verdim hemide arkadaslarin motivasyonunu bozmamak icin kendimi daha sorumlu hisediyorum.
Ama yuruyuslerimi fazla yapamiyorum onun yerine kendimi yogun tutuyorum bos oturmamayla kapatiyorum devam bir islerle meskulum tabi yurume gibi olmuyor ama elh. Kilolar gidiyor hemide iy gidiyor. Kilo veren arkadaslara masallah tebrik ediyorum

evdeki kosu band 4 sene bosuna durdu 30-40 defa kullanmisimdir disarida acik havada yurumeyi seviyorum sonuda esime evden kovdu kosu bandiniSimdi yurumek istesemde yurumek icin bandim yok spor salonumuz var ama oraya erkenden gitmeye useniyorum diger vakitlerde de vakit olmuyor 1 ay sonra havalar isininca daha yogun yuruyebilicem ins. Simdi evde egzersiz yapmak zorundayim ins duzeni bozmuyorumdur

Kesinlikle canım benim burası hepimizin birbirimize ve kendimize karşı sorumluluk hissettiğimiz bir sayfa olmalı..Hemen hemen hepimiz aynı duyguları yaşamışız kendimizi hep geri planda tutmuşuz,herkese zaman ayırmışız kendimize ayırmamışız ve bu günlere gelmişiz artık burda zincirimizi kırıp günlük yürüyüşümüzü,hareketlerimizi yapıp,yediklerimizin bildirimini gün gün yaparak çok şey başaracağımıza inanıyorum.Senide azminden dolayı kutluyorum.Maşallah

Yalniz arkadaslar benim sizinle saat farkimiz var ondan siz benden onde yaziyordun ins bugunden basliyom yediklerime yaz ama biliyormusunuz yazicam diye kahvaltida korka korka yiyom cok yemiyeyim diye:)) kesinlikle benim isime yariyor yazmak nasil devam eder bilmem artik
Birde ara sira kaciriyoz ya sadece kacamak yaptim degilde ne yedik bozdumuzda birde miktarini yazsak acaba daha mi dikkatli oluruz?:) ne diyorsunuz bu fikire?
Electronic tartisi olanlara fotorafini cekipte gonderebiliriz?

Canlar çok hastayım ya sesim kısıldı akşam yürüyüşümü yapamadım.Birazdan uyumayı düşünüyorum.
Hasta olacağın belliydi canım. Allah tez vakitte şifanı versin inşallah
Ben hala iyileşemedim. Dökülüyorum inanki ilaçlarla ayakta duruyorum
Dikkat et kendine
Dınlendir vücudu
Tekrar toparlanması çok güç oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…