• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Kizlar hadi kendimizden bahsedelim ben basliuorum
adim gizen 25 yasndaym 19 aylik 1 kizim.var 4 yillik evliyim ankara sincan da oturuyorum aslen amasyaliyim esim bolu geredeli lisans mezunuyum diplomali ev hanimiyim calismiyrm diplomami mutfagima asacam bu gidisle :mad: ben 10 yasma kadar cop gbiymisim hatta annem doktor doktor gezermis beni gorenler hasta mi nye boyle derlermis annem cok aglarmis balik yaglarimargarine bandrilmis ekmekler ayyyy neler neler edm.bunlari hatrliyrm ya bu seklde annem metabolizmami bozdu yada gecrdgn sarilikta yedgm serunlar yuzumden ben brden kilo almaya basladim ve alis o alis hep balik etli okdun esinle tanstgmda 73 kiloydum zayf degldm ama suan ki halnden cok cok iyidim evlendkten snra dogum kontrol haplari kullanmaya basladm ve 1 ayda 12 kilo aldim snra da durduramadm davetlere gidince yemesem aa geln bizi begennedi oluyrdu gelen gecen agzma bseyler tikistryrdu yabanci gelndim ve yabnci geln olarak esinin akrabalarini ziyarete koye gidwn tek kisiydim yabanci gelnler hep oglanlari alio bidaha da koye gotrnezmis ondan ven cok kiynetliydim neyse 97 ile hamile kaldgmi ogrendim hamilelik boyunca 5 kilo aldm dgmdan 2 ay snra 85 liloydim snra bel fitigi gecrdim ve 1 ay yattm 94 oldum ve devami yne geldi 3 ay once esimle 2 ay ayrildik bosanmann esigindeyken ben 99 dan 89 a dustum snra barisinca esime pastalar borekler yapacam derken ben yne 102 oldum kendi cabamla 98 e indim.ve biradaym biraz uzun okdu hakkinizi hekal edin sizdende bekliyrm

2.öğünüm yani son öğünümü yazim:)
yarım porsiyon yağsız,tuzsuz tavuk göğsü
2kaşık yoğurt
yarım kuru soğan
yemek geç piştiği için bir ayvayla açlığını bastırdım.
Şimdide 1 fincan yeşil çay içiyorum.Şifa olsun bana

Kizlar hadi kendimizden bahsedelim ben basliuorum
adim gizen 25 yasndaym 19 aylik 1 kizim.var 4 yillik evliyim ankara sincan da oturuyorum aslen amasyaliyim esim bolu geredeli lisans mezunuyum diplomali ev hanimiyim calismiyrm diplomami mutfagima asacam bu gidisle :mad: ben 10 yasma kadar cop gbiymisim hatta annem doktor doktor gezermis beni gorenler hasta mi nye boyle derlermis annem cok aglarmis balik yaglarimargarine bandrilmis ekmekler ayyyy neler neler edm.bunlari hatrliyrm ya bu seklde annem metabolizmami bozdu yada gecrdgn sarilikta yedgm serunlar yuzumden ben brden kilo almaya basladim ve alis o alis hep balik etli okdun esinle tanstgmda 73 kiloydum zayf degldm ama suan ki halnden cok cok iyidim evlendkten snra dogum kontrol haplari kullanmaya basladm ve 1 ayda 12 kilo aldim snra da durduramadm davetlere gidince yemesem aa geln bizi begennedi oluyrdu gelen gecen agzma bseyler tikistryrdu yabanci gelndim ve yabnci geln olarak esinin akrabalarini ziyarete koye gidwn tek kisiydim yabanci gelnler hep oglanlari alio bidaha da koye gotrnezmis ondan ven cok kiynetliydim neyse 97 ile hamile kaldgmi ogrendim hamilelik boyunca 5 kilo aldm dgmdan 2 ay snra 85 liloydim snra bel fitigi gecrdim ve 1 ay yattm 94 oldum ve devami yne geldi 3 ay once esimle 2 ay ayrildik bosanmann esigindeyken ben 99 dan 89 a dustum snra barisinca esime pastalar borekler yapacam derken ben yne 102 oldum kendi cabamla 98 e indim.ve biradaym biraz uzun okdu hakkinizi hekal edin sizdende bekliyrm
Gizemcim seni tanıdığıma memnun oldum :) Bende bir konu sahibi olarak kendimi tanıtim demi yani :) Adım Ayşe Öğretmenim 1.57 boyundayım 85 kiloyum.Kilo alma serüvenim hamilelik ve sonrasıyla başladı herzaman 47 - 48 kilolarda olan ben lohusalıkla iştah patlaması yaşadım..Hep çevreden sen kilo almazsın verirsin ye ye efsaneleriyle yemeye teşvik edilmiş bir masum olarak obezliğe doğru yol aldım.Bir ara çok güzel kilolar verdim hep tam eski formuma az kaldı derken yine iştah patlamaları,ve tatillerde yemeğin dibine vurmalarla bu zaman geldim.Benimde 1 oğlum var Allah sağlık versin.İçten ice üzülüyor inanıyorum kı beni sağlıklı fit bir anne olarak görmek istiyor.Şuan eşımde oğlumda bana destekler ve ben artık bu olayı beynimde bitirdim.Allahın izniyle Buraya başarı öykümü yazacağım.Kızlarrr bu öyküyü birlikte yazacağız...Hepiniz cansınız cannnnn

ulasimiz post: 44465068 .!.:
Gizemcim seni tanıdığıma memnun oldum :) Bende bir konu sahibi olarak kendimi tanıtim demi yani :) Adım Ayşe Öğretmenim 1.57 boyundayım 85 kiloyum.Kilo alma serüvenim hamilelik ve sonrasıyla başladı herzaman 47 - 48 kilolarda olan ben lohusalıkla iştah patlaması yaşadım..Hep çevreden sen kilo almazsın verirsin ye ye efsaneleriyle yemeye teşvik edilmiş bir masum olarak obezliğe doğru yol aldım.Bir ara çok güzel kilolar verdim hep tam eski formuma az kaldı derken yine iştah patlamaları,ve tatillerde yemeğin dibine vurmalarla bu zaman geldim.Benimde 1 oğlum var Allah sağlık versin.İçten ice üzülüyor inanıyorum kı beni sağlıklı fit bir anne olarak görmek istiyor.Şuan eşımde oğlumda bana destekler ve ben artık bu olayı beynimde bitirdim.Allahın izniyle Buraya başarı öykümü yazacağım.Kızlarrr bu öyküyü birlikte yazacağız...Hepiniz cansınız cannnnn
Ne guzel bir neslek lisedyken ogretmenligi hic istemezdim ugrasamam derdim ama simdi cok pismanim keske bende sinif ogretmenligi fln okusaydim puanimda tutuyrdu oysaki iste insan deli caglarnda mantikli dusunemiyr. Bransin ne canm ben iki iglun var saniyrdum Allah bagskasin

Canlar yeşil çaylar içiliyor mu yeşil çaylar??
Yesil cayi ben gep unutuyrm yaa ben buraya yazdgmdan beri kizim.ve esim icin cok ozenli davranrken kendimi be kadar cok ihmal ettigimin farkina vardim bunkari duzenlemem lazm ins kendimle de ilgilebecem bundan snra

Ikindi ara ogununde bir bardak nescafe ceyrek paket cubuk kraker ( diyetisyene gtmistm onun verdgi kistede ara ogun olarak.vardi onun icin yedim ) Aksam yemegimi de yedim bir ara ogunum kaldi eger cok fazla acikmazsam ara ogunun yerine yogurt kurumu yerim

Ne guzel bir neslek lisedyken ogretmenligi hic istemezdim ugrasamam derdim ama simdi cok pismanim keske bende sinif ogretmenligi fln okusaydim puanimda tutuyrdu oysaki iste insan deli caglarnda mantikli dusunemiyr. Bransin ne canm ben iki iglun var saniyrdum Allah bagskasin
Sağol canım benim sınıf öğretmeniyim:) senin mesleğin ne?

1 saatlik akşam yùrüşümüde yaptım.Çok terledim hdmen duş şimdi suyumu yudumluyorum.Devamında 1 fincan yeşil çay daha...

kızlar ben kimim az anlatayım:KK52:
29 Yaşında
8 senelik evli
1 oğlu olan
önlisans mezunu. son kpssden 79 puan alıp karalar bağlayan
Şuan deli gibi katiplik sınavına hazırlanan
veee ömrü boyuncaaa diyetlerle uğraşan bir bayanımm:KK52:

Bende kendimi anlatayim:)
30 yasindayim
8 yasinda bir oglum
Meslek degisikligi yapip hic calismadigim meslegimi burakip yeni meslege pkuyan ogrenciyim nasip olursa diyetisyen olucan ikinci senemdeyim.
9 yasinda asiri zayifdim kemiklerim sayiliyordum sabahta aksama kadar top oynama ip atlama derken hava karardigi icin uzulen biriydim ama ne olduysa ondan sonra oldum yemek yapmaya basladim cok severim lezettli yapilmislara ve tabiki yemeyi de. 12 yasimdan beri diyetlerle ugrasan bir zayiflayip bir kilo veren burisiyim. Artik zayifliktan ziyada saglik acisinda fazla kilolardan kurtulma derdindeyim ve tabi ileride meslegim geregi formda olmam daha iy olucagindan:).

Bu arada bende cumalari tartilmaya katiliyorum
Birde cok sk yazamaya bakamaya bilirim gundelik ama cuma gunleri ins takip edicem.cok fazla zaman internette harcama luksumde yok ama vaktimin gitmesini de istemiyorum.

kızlar ben kimim az anlaYaşında
8 senelik evli
1 oğlu olan
önlisans mezunu. son kpssden 79 puan alıp karalar bağlayan
Şuan deli gibi katiplik sınavına hazırlanan
veee ömrü boyuncaaa diyetlerle uğraşan birbayanımm:KK52:
Allah bagslasin canim kac yasinda oglun. Ah su sinavlar ims gonlune gore verr Allah canim puanin iyi ama atanrsin ins bende calsmayi cok istyrn ama esinden izin cikmiyr kizimin anne hasretyle buyunesini istenyrnus puaninda cok iyiydi harcancak malesef ama Uff yne cnm skldi bu konuya neyse oyle iste
Bende kendimi anlatayim:)
30 yasindayim
8 yasinda bir oglum
Meslek degisikligi yapip hic calismadigim meslegimi burakip yeni meslege pkuyan ogrenciyim nasip olursa diyetisyen olucan ikinci senemdeyim.
9 yasinda asiri zayifdim kemiklerim sayiliyordum sabahta aksama kadar top oynama ip atlama derken hava karardigi icin uzulen biriydim ama ne olduysa ondan sonra oldum yemek yapmaya basladim cok severim lezettli yapilmislara ve tabiki yemeyi de. 12 yasimdan beri diyetlerle ugrasan bir zayiflayip bir kilo veren burisiyim. Artik zayifliktan ziyada saglik acisinda fazla kilolardan kurtulma derdindeyim ve tabi ileride meslegim geregi formda olmam daha iy olucagindan:).
evet meslegin geregi zayflaman sart cnm gecen tv de bir dizide bahsibgecti hatta diyetisyene gdyrm disyetsyen benden kilolu ben nasil kilo vercem dyeagliyrdu kadin :D ins formda bir dyetsyen olursun oglunu Rabbim bagslasin

Moralim cok bozuk evet biraz kacamak yaptim ama sporla hemen telafi ettim hadimdiyekim ki kilo vermedim ama alnak neden :mad:98 le vasladim 100 olmisim ven anlamiyrm neyi yanlis yapiyrm 2 yil once 89 kiloyla spor ve dyete baslamstm ama deli gbinspor yapiyrdum cok ski bir de diyet yapiyrdum cok ciddi bir spordu ve diyetle ven 89 dan 95 e cikmistim smdide tamam cok iyi diyet yapamyrm ama spor yapiyrn 2 kilo aldim biri bana bunu aciklayablr ni bu sacmalik nedir :mad: iste boyle olunca da iyice motvasyonum duauyr birakiyrm

Moralim cok bozuk evet biraz kacamak yaptim ama sporla hemen telafi ettim hadimdiyekim ki kilo vermedim ama alnak neden :mad:98 le vasladim 100 olmisim ven anlamiyrm neyi yanlis yapiyrm 2 yil once 89 kiloyla spor ve dyete baslamstm ama deli gbinspor yapiyrdum cok ski bir de diyet yapiyrdum cok ciddi bir spordu ve diyetle ven 89 dan 95 e cikmistim smdide tamam cok iyi diyet yapamyrm ama spor yapiyrn 2 kilo aldim biri bana bunu aciklayablr ni bu sacmalik nedir :mad: iste boyle olunca da iyice motvasyonum duauyr birakiyrm
Canım sporda yapıyorsun yağlar kasamo dönüştü acaba
Leyla arkadasımız bunu sanırım bize ayrıntılı anlatacaktır

Günaydın hanımlar
Hepinizi tek tek tanımaktan cok memnun oldum
Bende kısa ve öz
29 yaşında 15 aylık bir oğlu olan 4 yıllık evliliği olan ,bebişimden sonra ev hanımı olan sabırsızlıkla kreş zamanını bekliyorum çalışabılmek için
İşte böyle
Bugunku menüm
3lt su yeşilçay(ben çok faZla içemiyorum çarpıntı yapıyor cünkü kahvaltıda 1 kupa içebiliyorum)
Sabah
Cavdar ekmeği beyaz peynirli tost
3 zeytin
5 dal kıvırcık
Öğlen
Çorba
Yogurt
Ara
1 meyve
Akşam
Salata
Yogurt
Tavuk yada corba(kararsızım)

Bugun inşallah 1 saat yürüyüşümü yapıcam
Regli döneminde iştahsızlaşıyorum,hemde doğumdan sonra oolan bi durum diş etlerim hassaslaşıyor,oyüzden pek bişey çiğneyemıyorum

Canım sporda yapıyorsun yağlar kasamo dönüştü acaba
Leyla arkadasımız bunu sanırım bize ayrıntılı anlatacaktır
Hic vilmiyrm canm oyle surekli oturan biri de deglm evin icinde kizimla kovalamaca saklambac flan oynarz kizim tencere tingrdasa elmden tutup kaldriri oynarz beraber mezdeke acarm ip atlarz braber temzlik desen hic bitnez surejli hali silerim sagolsun kizm elindekini dokmeye agzindakini haliya tukurneye baylr yruyuste yapiyrm kendi capimda hadi kilo vermedim dyelim bir de kilo almisim :mad::mad:

Back