Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Geçen sene agustosta 76dim hedefim ocağa kadar 58di beceremedim koca bir yıl nasılda geçmiş anlamadım şimdide başlangıç kilom 75 hedefim gene ocağa kadar 58 bu sene hepbirlikte destek olarak beceririz insallah
Benim kilo almam daha cok canim genec haziranda 75-76 lardaydim ocaga kadar 83 ciktim sonra tekrar baslayayim dedim ocaktan beride 1-2 veriyor 2-3aliyorum

Sinemcim bende bu pisbogazlik varken zor zayiflarim tekrar basladim diyete tam green smoothie yapamadim detoks yani normal diyet yapiyorum ama umidim kalmadi fazla sadece daha fazla kilo almadan korktugum icin devam ediyorum acikcasi.

Simdi 3 ogun olarak devam ediyorum yatili 2 haftalik misafirimde guzel vakit geciriyoz sadece benim herseyden yiyememe disinda

Selam kizlar
Bugun tartildim.sukur aldiklarimdan kurtulmusum
Yeniden baslangic 82.5
Bugun 79.7 cok sukur
Yola devam insallah ne olursa olsun yuruyusu birakmicam artik

Merhaba kızlar.
Her gün gelip okuyorum başlıkları ama yazan yok diye ben de yazmadan çıkıyorum.
Bayramda tekrar 60.9 çıktım.
Çarşamba günü 60 gösterdi tartı.
Ertesi gün yarim kilo fazla gösterdi.
Regl dönemime birkaç gün kaldı acaba ondan mi
Yoksa zaten veremedim mi
Siz de durumlar nasıl

Selam arkadaşlar. Bende tartildim 81 im. Çok şükür kilo almışım.
Aysecigim nerelerdesin insaallah bi sorun yoktur da tatilini guzel geciriyondur.

Arkadaşlar buradaki kural her ogün ne yediğimiz yazmak,nekadar spor yaptığımızı yazmak ve cuma günleri tartilmak

Dunku menum arkadaslar
5:30 Sabah 500ml su+2yk elma sirkesi, 1 seftali, 15-25 kuru uzum

10:00 Kahvalti:2 h.yumurta, domates, 10 zeytin, 2 dilim tb ekmek, az beyaz peynir, 2 kupa yesil cay

1:40 Oglen: buyuk tabak tavuklu domatesli yesil salata, yagsiz

5:00 Aksam: 5 tane yumru kofteli corba(et ve bulgurlu kofte), tavuk gogsu, 1 kucuk tabak kisir, yarim seftali, 4 tane cilek, gevrek ve patlamis misir.

Dun tartildigimda 84.9kg ve bugun cuma gunu yine bir bakayim kiloma kurallari bozmayayim dedim sasirdim
83.5kg inmisim bunada sukur diyerek devam insallah. Misafirlerim var slor yapmaya vakit bulamiyorum ama gun icinde aktivim.

Sabah kahvaltım
Bir orta boy domates
Bir salatalık
Dört yeşil zeytin
Bir kk peynir
İki dilim ekmek
Maydanoz

Öğle
Bir kase limon suyu ile yoğurt
Bir nektari

Şu ana kadar 1.5 litre su içtim
Günlük 3 litre tuketiyorum

Selam ben dukan yapiyorum
Dukanin sayfasinda regliden 4 gun once tartilmayin odem tutuyormus bedenimiz

Selam arkadaşlar
umarım hepiniz iyisinizdir
evet halimiz hal değil ama hayat devam ediyor.Umarım bundan böyle huzurlu,barış dolu günlere uyanırız toplumca...

Bende kilo almışım 65 kiloyum ve toparlanmam lazım biliyorum bugün değil ama yarın yürüyüşe başlayacağım inşallah.
Sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz

Bende kilo almışım 65 kiloyum ve toparlanmam lazım biliyorum bugün değil ama yarın yürüyüşe başlayacağım inşallah.
Sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz
ayşecim bende 2 kilo falan almışım.
geçen hafta pazartesi başlamıştım. malum olaylar hiçbirşey yapasım gelmedi. Allahın izniyle bugün tekrar başladım. inşallah hedeflerimize çok az kaldı. sabredelim hep beraber başaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…