Hosgeldin canim aramiza tabiki aramizda yeni birini gormek guzel olur konu sahibi Aysecigimin yazmasini bekliyordum ev sahibinden once yazmak istememistim.Hem cok ta diyet yapamadigim icin de sadece okuyorum burada kilo veremiyen tek benim canim su aralar sabah basliyor aksam bozuyorumMrb bayanlar kimse bana bi tepki vermemiş ...yazmaya çekiniyorum ..gruba katıldım mi ben şimdi
Benimde yas 30 ve 1 emanetim Allah bagislarsa boy 168 suanki kiloyu hiic sorma ama hayalim 58Bu arada yaş 32, 1.65boy, 2 çocuk annesibaşlangıç kilo 75.8 güncel 74.3 hedef ne zayıflasam o kar. Gönülden geçen 58
Hosgeldin bety cimm aramizaMrb bayanlar kimse bana bi tepki vermemiş ...yazmaya çekiniyorum ..gruba katıldım mi ben şimdi
Ay Sinecim insallah canim ya artik kilo alicak sansim yok durdurmam gereken noktaya kadar kilo aldim. Bugun 10 gunluk yesil smoothie detox basladim. En az 3 gun yamak istiyorum 10 gune dayanamassam da. bu detox kilo verme niyetiyle degil toksin temizleme seker kafein un kafein bagimliligindan kurtulup 10 gunden sonra diyetime basliyicam insallah. Bu sabah tartilip 10 bitene kadar tartilmayacam kilo vermessem diye moralim bozulmamasi icin. Sen ne yaptin dukan yazmistin canim ya dikkat et sagliga zararindan buralarda yabancilar cok bahsederler en azindan koy tavuklarinda kullanmaya calis protein icin. Insallah sen hedefine ulasirsin bu sefer pes etmeden devam edelim canim artik geri donme luksum kalmadida zaten kilolarim aldi basini gidiyorCanim leylacimmmm nasilsin,sıkı basladik dimi artik,odemlerden kurtulup asıl vermemiz gereken yaglara elveda demeye gayretle baslicaz
58 kg olma hayalini azimle devam edersen basaricagina inaniyorum bende soyle bi 68 olsam hic fena olmaz aslinda ,boyuma gore 58 olmam lazim ama yag olcumu yaptirdigimda 62 olmam gerekiyormus insallah o gunleri goruruz
Kilomu yazayimAy Sinecim insallah canim ya artik kilo alicak sansim yok durdurmam gereken noktaya kadar kilo aldim. Bugun 10 gunluk yesil smoothie detox basladim. En az 3 gun yamak istiyorum 10 gune dayanamassam da. bu detox kilo verme niyetiyle degil toksin temizleme seker kafein un kafein bagimliligindan kurtulup 10 gunden sonra diyetime basliyicam insallah. Bu sabah tartilip 10 bitene kadar tartilmayacam kilo vermessem diye moralim bozulmamasi icin. Sen ne yaptin dukan yazmistin canim ya dikkat et sagliga zararindan buralarda yabancilar cok bahsederler en azindan koy tavuklarinda kullanmaya calis protein icin. Insallah sen hedefine ulasirsin bu sefer pes etmeden devam edelim canim artik geri donme luksum kalmadida zaten kilolarim aldi basini gidiyor
Leylaaaaaaaaaa lutfen toparlan tatlimm .eminim yerlesmemis kilolar bunlar kisa surede verirsin .bundan snr asla bozmak yokk takiiii ideal kilomuza kadarKilomu yazayim
84.9kg
Teşekkür ederim.bende senin gibiydim tokken şuan diyete giriyorum diyordum acıkınca başaramıyordum 8 kilo almisimHosgeldin canim aramiza tabiki aramizda yeni birini gormek guzel olur konu sahibi Aysecigimin yazmasini bekliyordum ev sahibinden once yazmak istememistim.Hem cok ta diyet yapamadigim icin de sadece okuyorum burada kilo veremiyen tek benim canim su aralar sabah basliyor aksam bozuyorum
Teşekkür ederim inşallahHosgeldin bety cimm aramiza
Bol eksili gunlerimiz olsun insallah hepbirlikte
Geçen sene agustosta 76dim hedefim ocağa kadar 58di beceremedim koca bir yıl nasılda geçmiş anlamadım şimdide başlangıç kilom 75 hedefim gene ocağa kadar 58 bu sene hepbirlikte destek olarak beceririz insallahBenimde yas 30 ve 1 emanetim Allah bagislarsa boy 168 suanki kiloyu hiic sorma ama hayalim 58
Şekerim ben terleyebilmek için özel sauna eşofman giyiyorum.sen genede sıcaklarda çıkma çarpar vallaBu sicakta aldim bebisi dustum yuruyus yapmaya sokaklara .cok terledim cok yoruldum en iyisi aksam yuruyus yapmakmis ,zor attim kendimi eve ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?