• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Pinarcim hatirladigin icin cok tesekkur ederim:). Evet duymusdum kullandim bir iki kez ama aliskanlik yapar korkusuyla devam edememistim. Yine deneyebilirim aslinda.
Bende kilo alip dondum canim ama bugun tekrar basladim sadece birden fazla takip etmeye vakit bulamiyom ondan buraya yazamadim ama ara sira okuyucam buralari da insallah:)
Hade bakalim kizlar yeni yila hedeflerinizle ulasma dilegiyle.....:KK68::KK68:
Canımmm gel bırakma buralarııı
yazmak insana düzen veriyor mutlaka..Seni hergün burda görmek istiyorumm.

Selam hanimlar
Cuma gunu diyetisyene gittim 1700 kalorilik diyet yazdi yarin insallah ona basliyorum
Ayda 1 tarti gunun olucak aysecim gibi
Yararini gorucegime inaniyorum
1 saatlik yuruyusumde olucak

Si
Selam hanimlar
Cuma gunu diyetisyene gittim 1700 kalorilik diyet yazdi yarin insallah ona basliyorum
Sinemcim merhaba canım
valla seni gördüğüme sevindim canım
diyetisyen işi süper olmuş valla 1700 kalorilik listeni bizimlede paylaş canım.. ayda 1 tartılmak bana iyi gelmişti :)

Canımmm gel bırakma buralarııı
yazmak insana düzen veriyor mutlaka..Seni hergün burda görmek istiyorumm.
Ayşe'nin dediğine katılıyorum canım bırakma takip etmeyi ayrı bir disiplin sağlıyor burası kesinlikle....
Bu arada Sinemaki yi tekrar dene ben memnun kaldım...

I istikrar58

Selam hanimlar
Canım senin ne kadar az kalmış hedefinde ki kilona...
Giren az hareket çok olunca kilo gidiyormuş anladım...
Senin günlük kalorinde az hadi bakalım...
Bizimle de Paylaş listeni tamam mı ;) ;) ;)

Aysecim Pinarcim Sinemcim burakmiyorum kizlar sadece iki sayfada menu paylasimi yapmaya useniyorum hem okulumda basliyor cok kalmadi ondan. Kendi actigim sayfaya gunluk menumu yazicam orayi sonuna kadar hedefe ulasmadan burakmak psikolojime iy gelmiyor ondan canlar. Burayada gunluk okumaya calisirim kizlar kesinlikle haklisin pinarcim yazmak cok etkiliyor:KK36:

Aysecim Pinarcim Sinemcim burakmiyorum kizlar sadece iki sayfada menu paylasimi yapmaya useniyorum hem okulumda basliyor cok kalmadi ondan. Kendi actigim sayfaya gunluk menumu yazicam orayi sonuna kadar hedefe ulasmadan burakmak psikolojime iy gelmiyor ondan canlar. Burayada gunluk okumaya calisirim kizlar kesinlikle haklisin pinarcim yazmak cok etkiliyor:KK36:
Bu arada bende 85.2 olmusum bu sabah tartildim
Bu Cuma burayada bildirimimi yaparim paylasimda bulunanlar olursa. Haftalik tartilmaya devam edicem hatta gun icinde 3-4 kere bile tartiliyorum biliyorum normal degil ama yinede tartiliyom

Bu arada bende 85.2 olmusum bu sabah tartildim
Bu Cuma burayada bildirimimi yaparim paylasimda bulunanlar olursa. Haftalik tartilmaya devam edicem hatta gun icinde 3-4 kere bile tartiliyorum biliyorum normal degil ama yinede tartiliyom
Simdilik gunde 3 ogunle ve 1 ara devam ediyorum ara yi yapmamaya calisicam onu meyve olarak belirledim gec saatte acikirsam diye bagirsak calistirici meyvelerden sadece seftali kayisi, armut gibi ananasta olabilir belki.
Ama bu sefer donemem uzerime olan elbisem pek kalmadi hepsi dar giyinmeye utaniyom bir iki pantalona kaldi gunum:(:(:(

Simdilik gunde 3 ogunle ve 1 ara devam ediyorum ara yi yapmamaya calisicam onu meyve olarak belirledim gec saatte acikirsam diye bagirsak calistirici meyvelerden sadece seftali kayisi, armut gibi ananasta olabilir belki.
Ama bu sefer donemem uzerime olan elbisem pek kalmadi hepsi dar giyinmeye utaniyom bir iki pantalona kaldi gunum:KK43::KK43::KK43:
Verirsin tatlım...
Bir kere umutsuz olmuyoruz..
Millet nasıl veriyor sende verirsinn...
Azcık yeme alışkanlığı değişecek geç saatlerde yemek yenilmeyecek biraz da bol hareket ve sabır umut....

Evetttt Canlar
Kahvaltım ( 11; 30)
Çok az patates kızartması yanında 1 tane haşlanmış yumurta. Domates salatalık yeşil biber... Biraz tulum peynir...
Akşam ( 18; 00)
1 tabak Kıymalı taze fasulye...
Yoğurt bollll salata....

Bir Türk Kahvesi yanında bir iki lokum yedimm...
Hareket yokk yinee..

Canlar selam ben yine Ankara yolcusuyum
Ne yazıkki kayinvalidem rahatsızlandı durumu kritik lütfen dualarınızı eksik etmeyin :(
Sizler devam edin.. yazın arkadaşlar buraya.. Hayırlısıyla gelince katılırım size..
Sağlıcakla kalın..

Ne yazıkki kayinvalidem rahatsızlandı durumu kritik lütfen dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
Sizler devam edin.. yazın arkadaşlar buraya.. Hayırlısıyla gelince katılırım size..
Sağlıcakla kalın..
Canım benim geçmiş olsun...
İnşallah iyi haberle donersin..
Rabbim acil şifalar versin...

Ne yazıkki kayinvalidem rahatsızlandı durumu kritik lütfen dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
Sağlıcakla kalın..
Cok gecmis olsun Aysecim Rabbim acil sifalar versin insallah.

Kizlar dukan a basladim bu sefer olucak artik cok inanarak basladim. Sinemcim sende baslayacaktin ne yaptin baslayabildinmi?

Kizlar dukan a basladim bu sefer olucak artik cok inanarak basladim. Sinemcim sende baslayacaktin ne yaptin baslayabildinmi?
Canim selam
Dukanla ben ciddi yol kat ettim ama artik protein yemekten biktim sanirim
Ama aralarda kacirdigim zaman hemen 2 gun atak yapip eski kiloma donuyorum
Diyetisyene gittim 1700 kl diyet verdi uygulamaya calisiyorum ,disari cikmam gerektiginde bozuluyo o ogunum ,en iyisi evden cikmadan istikrarli devam etmek
Cuma gunu izine cikicaz bakalim o zmn nasil olucak yeme durumum hic bilmiyorum ama kilo almadan donsem harika olur
Bu arada yüzmeye basladim ,insallah onunda faydasini gorurum

Dukana baslamis olmana cok sevindim bence yararini cok ama cok goruceksin canim yeterki bozmadan devam et
Cok guzel tatli tuzlu tarifleri var ,yeme ataklarin gelince yapar yersin ,oh mis :)

Canim selam
Dukanla ben ciddi yol kat ettim ama artik protein yemekten biktim sanirim
Ama aralarda kacirdigim zaman hemen 2 gun atak yapip eski kiloma donuyorum
Diyetisyene gittim 1700 kl diyet verdi uygulamaya calisiyorum ,disari cikmam gerektiginde bozuluyo o ogunum ,en iyisi evden cikmadan istikrarli devam etmek
Cuma gunu izine cikicaz bakalim o zmn nasil olucak yeme durumum hic bilmiyorum ama kilo almadan donsem harika olur
Bu arada yüzmeye basladim ,insallah onunda faydasini gorurum

Dukana baslamis olmana cok sevindim bence yararini cok ama cok goruceksin canim yeterki bozmadan devam et
Cok guzel tatli tuzlu tarifleri var ,yeme ataklarin gelince yapar yersin ,oh mis :)
Evet ya unutmusum diyetisyenle devam ettigini okumustum. Insallah canim kirkuyorumda da ama kabizlik sorunu cikarsa devam etmem sanirim hayirlisi bakalim bugun ilk gunum ama yinede istedigin kadar istedigin vakitte yiyebilirsin atakta yaziyor ama dikkat edicem ogunlerime cok abartmadan yemeye calisicam sonucta migdeyede yazik:))

Kizlar dukan beslenmesine basladim ve cok hosuma gidiyor vee en cok sevindiren ilk evresinde baharatlar kullanilabiliyormus yani taze maydanoz gibi baharatlari da kullandim cok iyi hisediyorum insallah boyle devam eder.
Okulumun baslamasina 4 haftam kaldi o zamana kadar

Seker un istegiminde baya azalacagina inaniyorum.
Canim
Dukan bi mucize benim acimdan
Inan diyetisyenin verdigi liste hic bana gore degil .cmrstinden beri yapiyorum bunaldim vallahi,saati yiyip icmekten ,birakmama az kaldi sanirim ,leylaaa bende dukana geri dondum demem az kaldii .
Su tatili atlatip donucem bende dukana

Back