Aynen canım birbirimize güç verelim başaracağız buna inanıyorum.ayşecim bende 2 kilo falan almışım.
geçen hafta pazartesi başlamıştım. malum olaylar hiçbirşey yapasım gelmedi. Allahın izniyle bugün tekrar başladım. inşallah
hedeflerimize çok az kaldı. sabredelim hep beraber başaralım
Canım yediklerini düzene koymuşsun,yarım saatte yürümüşsün hiç çoktan iyidir.ben de bu sabah tartıldım hala 60 ım
çarşamba da 60 tım
umarım regldendirpek inanmıyorum ama
Selam PınarcımSelam Kızlar Evetttt Uzunnnnnn Bir Aradan Sonra Artık Tekrar Biraraya Gelmemiz Gerekiyor Değil mi???
Çok Şükür Kilo Almadan DöndümHatta biraz daha verdim gibi şu anda 56.600 kilom.....
Bu arada hiç spor yapamadımSadece bayramda yediğim 4 baklava için 2500 ip atladım.....
Eve döndüm fakat hastayım hiç halim yokk spora yediklerime dikkat ediyorum....
Benim olumlama artık yaşam tarzim oldu iyice fazla ve gereksiz hiç bir şey yemiyorum çok çok şükür.....
Yine yeniden Merhaba tekrar selamlar.... Yeni Gelenler hoşgeldiniz...
Tühhh tuhh kilo almana üzüldüm ama biliyorsun onlar hemen gider biraz fazla efor harcayinca.....Selam Pınarcım
çok geçmiş olsun tatlım hava değişimide insanı etkiliyor. Sen olumlamayla topalarsın :)
ve bu arada tebrik ediyorum seni kilo da vermişsin süpersinn bende tam olarak dün başladım diyebilirim ve dün tartıldım 66 kilo olmuşum
ama çok yedim yaa cezasıda böyle oldu..
Ama bende toplayacağım inşallah..
Ve şöyle bir karar aldım her cuma tartılmayacağım önümüzde ki ayın 21 nde tartılıp buraya yazacağım.Motivasyonum için canlar..
Tabiki sizler aynı düzenle cuma günleri tartılıp buraya yazın..o da ayrı motivasyon..
Hemen olumlama yapıyorum gidecek bu gelen kilolarrr :)
Dayanacağım artık Pınarcım zaten ben başlangıçta ayda bir tartılıyordum iyi oluyordu.
2. Menüm 16:30
1 tabak kabak yemeği
1 kase lor peyniri ve domates karışımı salata gibi oldu
2 adet kırmızı erik
1 dilim karpuz
3 lt ye yakın su
çok şükür bugünde bitti.
İyi geceler..
Pinarcim hatirladigin icin cok tesekkur ederim:). Evet duymusdum kullandim bir iki kez ama aliskanlik yapar korkusuyla devam edememistim. Yine deneyebilirim aslinda.I istikrar58 tatlım senin kabızlık ne âlemde duzeldin mi?
Ben misafirlikte biraz sıkıntı çektim...
Aktardan mutlaka duymuşsundur Sinemaki karisimli çay aldık...
İnanılmaz rahatlatti..
Nette araştırdım aslında çok faydalı olduğu yazılmış ama çok zararlı diyenlerde olmuş...
Ben kendi adıma cok memnun kaldım..
Bağımlılık falan da yapmadı yani aralıklarla iki üç gün kullandım...
Zaten onu hergün kullansam erirdim herhalde benim metabolizma felaket çalıştı...
Paylaşmak istedim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?