hosbuldum canımın içii:))
aynennn inşallah beraber basaracagiz o basen genetik gitmez diyenleri şoklara sokacagiizzz :))
Canım maaşallah hedefine çok az kalmış. Çok güzel kilo vermissin. Iki ay gibi kısa bi sürede bu dokuz kiloyuda verirsin. Arkadaşlar çok guzel tavsiyelerde bulunmuş, onların söyledikleri ile ve sporla gider hepsi sıkma canını.Selam kizlar
Hepiniz gram gram eriyosunuz masallah size
Darisi basima insallah
Bendeki pis bogaz kimsede yok eminim buna
Oyle karamsarimki suan kara yagmur bulutlari basimda geziniyo sanki
Kendimi ciddi anlamda programa almam lazim
Aysecim sabah aksam yurumenle hic kg vermen durmadan yola devam ettin .bende bunu uygulamayi dusunuyorum .acil hizlandirmam lazim bedenimi ,hantalliga cok alisti cunku
Ve okadar korkuyorum ki bidahaki eski kilomun geri gelmesine ,biliyorum korkmak bi işe yaramiyor ,harekete gecmem sart oldu.
Allahim yardim et bana
Canim benim ya saol yorumun icinSi
Canım maaşallah hedefine çok az kalmış. Çok güzel kilo vermissin. Iki ay gibi kısa bi sürede bu dokuz kiloyuda verirsin. Arkadaşlar çok guzel tavsiyelerde bulunmuş, onların söyledikleri ile ve sporla gider hepsi sıkma canını.
Ben daha yolun başındayım hedefinize ulaşıncaya beni yanlız birakmazsiniz demiii
Canım çok iyi yapmışsınÇok şükür bugun de tamamladim 1 saatlik yuruyusumu :))
insallah incecik bacaklarim olacaaakk :))
Canım daha 5. günüm bugün.Canım çok iyi yapmışsın
yürüyüş bacakları bayağı inceltiyor sen muhakkak faydasını görmüşsüdür.
Benimkide 64cm canim insanlari beli 60 cm oluyor resmen iki ayagim iki insan kadarCanım daha 5. günüm bugün.
Bacaklarimin incelmesi umuduyla başladım üst bacagim 60 cm.
hic ince gormediigim bacaklarimi bir gün ince gorebilecek miyim gercekten cok merak ediyorumBenimkide 64cm canim insanlari beli 60 cm oluyor resmen iki ayagim iki insan kadarkendim yedim kendim buldum aglamamin faydasi yok hareket zamani
Canım ben bacaklarimin ölçüsünü bilmiyorum. Ama üç haftadır yürüyüş yapıyorum en çok bacaklarimin incelediğini fark ettim. Ve baya sertleşti biraz sarkiyo gibiydi şimdi toparlandihic ince gormediigim bacaklarimi bir gün ince gorebilecek miyim gercekten cok merak ediyorum(
ayy tatlimm cok guzel bir haber bu cok sevindimm.kac dakika yürüyosun her gün mü yuruyorsun??A
Canım ben bacaklarimin ölçüsünü bilmiyorum. Ama üç haftadır yürüyüş yapıyorum en çok bacaklarimin incelediğini fark ettim. Ve baya sertleşti biraz sarkiyo gibiydi şimdi toparlandi
canım bende hızlı tempoda yürüdüğüm için kollarımı sallayamıyorum ama arada tempoyu düşürünce sallıyordum.Sen hergün yürüyor musun canım?Bu arada kosu banti olan arkadaşlar . Yürürken kollarınızı sallaya biliyormusunuz ben sallayamiyorumda
genellikle yapıyorum canim . Yoksa isteksizlik geliyor hiç yapmak istemiyorum. Haftada beş gün kesin yapiyorimcanım bende hızlı tempoda yürüdüğüm için kollagerımı sallayamıyorum ama arada tempoyu düşürünce sallıyordum.Sen hergün yürüyor musun canım?
Maşallah canım benim eski halim gibisin ben bu ara pek üşeniyorum.Cuma günü güzel sonuç alacaksın buna inanıyorum.genellikle yapıyorum canim . Yoksa isteksizlik geliyor hiç yapmak istemiyorum. Haftada beş gün kesin yapiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?