Evet canim kilon iyi gibi ama bas en var. Basenlerini eşit sayıda duvara vursan daha etkili olmaz mi. Ben çok etkisi oluyor diye biliyorum ama sen bilirsin
Boş ver gitsin o zaman . Kilon çok guzel , sağlık prableminde yok. Kendini uzme, kendine yakışan kıyafetleri giy.
Nebiliyim yani bizimde canımız var , yok basenimiz yok gobegimiz diyene kadar canımız çıkıyor.
Güzel guzel yatmak veya kafayı dinç tutmak varken şişman olduğum için oruçlu oruçlu bir sürü nefes nefese kalana kadar yürüyorum . Kendimizle barışık olmamız lazım kendimizi sevmemiz lazım.
Tabi bunlar benim düşüncem . Valla şahsen sağlığım için en az 65 oluyum herhalde en mutlu ben olurum . Gobegim neyim umurumda değil. Yeterki tartida artık yedi li rakamları gormeyimm
Pinarcim cok begendim bence cok abarticak genislikte degil basenlerin or tur pantalonlar oldugundan daha genis gosteriyor illa istiyorsan incelmeyi cozumun spora devam sanirim yada spor salonuna gitmeye vaktin olmasada 1 kereligine gidip sana gore egzersiz programi hazirlamalarini isteyebilirsin bir trainerden onlari evde devam edersin mesela.Resimmm fikrini begenmistim uygulamaya baslayalim mı?
Hem bana fikir verin benim derdim basenlerimin yanlarinda kii cikinti...
Eki Görüntüle 1848664
Pinarcim aklima geldi mesela Gulden Ergende basenli biriydi sanirim ama halletti dogruysa paylastiklri bunu Seydayla yapti baya kalori kisitlamasina girdi ve cok yurudu hicbir sklastirma hreketleri yapmadan ne zamanki istedigi incelige eristi o zaman basladi hareketlere. Bende de basen problemi var ramazandan sonra bol yurumeyi dusunuyorum insallah nasib olursa bir yurume bandi alicam bakalim hayirlisi.Pinarcim cok begendim bence cok abarticak genislikte degil basenlerin or tur pantalonlar oldugundan daha genis gosteriyor illa istiyorsan incelmeyi cozumun spora devam sanirim yada spor salonuna gitmeye vaktin olmasada 1 kereligine gidip sana gore egzersiz programi hazirlamalarini isteyebilirsin bir trainerden onlari evde devam edersin mesela.
Pinarcim cok begendim bence cok abarticak genislikte degil basenlerin or tur pantalonlar oldugundan daha genis gosteriyor illa istiyorsan incelmeyi cozumun spora devam sanirim yada spor salonuna gitmeye vaktin olmasada 1 kereligine gidip sana gore egzersiz programi hazirlamalarini isteyebilirsin bir trainerden onlari evde devam edersin mesela.
Pinarcim aklima geldi mesela Gulden Ergende basenli biriydi sanirim ama halletti dogruysa paylastiklri bunu Seydayla yapti baya kalori kisitlamasina girdi ve cok yurudu hicbir sklastirma hreketleri yapmadan ne zamanki istedigi incelige eristi o zaman basladi hareketlere. Bende de basen problemi var ramazandan sonra bol yurumeyi dusunuyorum insallah nasib olursa bir yurume bandi alicam bakalim hayirlisi.
Tatlibiberim maşallah çok iyisin valla ben sana yazmıştım güzel sonuç alacağını biliyordum aynen böyle devam et tatlimKizlaar neredesiniz. Ben tartildim,geçen hafta 83.3 idim. Bu hafta 82. 8 im yani 500 gr vermisim
Teşekkür ederim canim. Geçen hafta tatliyi çok yemeseydim belki bir kilo verebilirdim. Bu hafta çok yememeye caliscam insaallah.Tatlibiberim maşallah çok iyisin valla ben sana yazmıştım güzel sonuç alacağını biliyordum aynen böyle devam et tatlim
Güzel vermissin maaşallah . Benden yüz gr fazla bilem5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
Sagol canim bende verdigime sasirdim aslinda sporda yapamiyorum ama yogun geciyor gunlerim haftaya da vermek nasib olur insallahGüzel vermissin maaşallah . Benden yüz gr fazla bilem
Sinemcim donmussun cok sukur ama bu kadar karamsar olmana gerek yok bende de var ayni bogazdan ama sunu anladim yedim yedim haydeee cok kati diyete giriyorum demek hic iy gelmiyor onu anladim. Simdi cogumuz daha serbest besleniyor Ramazandan dolayi ama bayramdan sonra tekrar daha aktiv devam ederiz bence bu anlamli ayda zamanini ve moralini bu tur seylerle israf etme mesela Pinarcim tavsiye ettigimi guzel bedenini dinle doyana yada bu bana yeter diyene kadar yemek. Bende herseyden yiyorum valla dayanamiyorum ama sahurda daha dikkatliyim iftardan olanndan yiyorum ona ragmen gr gr gidiyor almas da kar sayiyorum. Sende oyle yap moralini bozma hele karamsarliga sakin girme anneler aileleri icin cok onemlier onlari morali iyse butun aile neseli moralimiz bozuksa yine kendimizden sonra etkilenen yavrularimiz eslerimiz oluyor bu yapmayalim kendimize tek derdimiz kilo olsun onuda zamanla halederiz hersey caresi var deyip ise koyulmaliyiz moralimi bozmadan. Ay cok yazdim sacmalamis olabilirimSelam kizlar
Hepiniz gram gram eriyosunuz masallah size
Darisi basima insallah
Bendeki pis bogaz kimsede yok eminim buna
Oyle karamsarimki suan kara yagmur bulutlari basimda geziniyo sanki
Kendimi ciddi anlamda programa almam lazim
Aysecim sabah aksam yurumenle hic kg vermen durmadan yola devam ettin .bende bunu uygulamayi dusunuyorum .acil hizlandirmam lazim bedenimi ,hantalliga cok alisti cunku
Ve okadar korkuyorum ki bidahaki eski kilomun geri gelmesine ,biliyorum korkmak bi işe yaramiyor ,harekete gecmem sart oldu.
Allahim yardim et bana
Gerçekten mii beğendin canım teşekkür ederim..Selam canlar
PınarcnmNefs bence fiziğin çok güzel belin incecik ve göbeğinde yok
Çok az basenın var oda yürüyüş ve basen hareketleri ile bayagi düzelir maşallah sana bayıldım ya..heveslendim valla bir 58 olursam bende resim atacagim :)
Selam kizlar
Hepiniz gram gram eriyosunuz masallah size
Darisi basima insallah
Bendeki pis bogaz kimsede yok eminim buna
Oyle karamsarimki suan kara yagmur bulutlari basimda geziniyo sanki
Kendimi ciddi anlamda programa almam lazim
Aysecim sabah aksam yurumenle hic kg vermen durmadan yola devam ettin .bende bunu uygulamayi dusunuyorum .acil hizlandirmam lazim bedenimi ,hantalliga cok alisti cunku
Ve okadar korkuyorum ki bidahaki eski kilomun geri gelmesine ,biliyorum korkmak bi işe yaramiyor ,harekete gecmem sart oldu.
Allahim yardim et bana
Sinemcim donmussun cok sukur ama bu kadar karamsar olmana gerek yok bende de var ayni bogazdan ama sunu anladim yedim yedim haydeee cok kati diyete giriyorum demek hic iy gelmiyor onu anladim. Simdi cogumuz daha serbest besleniyor Ramazandan dolayi ama bayramdan sonra tekrar daha aktiv devam ederiz bence bu anlamli ayda zamanini ve moralini bu tur seylerle israf etme mesela Pinarcim tavsiye ettigimi guzel bedenini dinle doyana yada bu bana yeter diyene kadar yemek. Bende herseyden yiyorum valla dayanamiyorum ama sahurda daha dikkatliyim iftardan olanndan yiyorum ona ragmen gr gr gidiyor almas da kar sayiyorum. Sende oyle yap moralini bozma hele karamsarliga sakin girme anneler aileleri icin cok onemlier onlari morali iyse butun aile neseli moralimiz bozuksa yine kendimizden sonra etkilenen yavrularimiz eslerimiz oluyor bu yapmayalim kendimize tek derdimiz kilo olsun onuda zamanla halederiz hersey caresi var deyip ise koyulmaliyiz moralimi bozmadan. Ay cok yazdim sacmalamis olabilirim
ahh ahh ben de ayni dertten muzdaribimm yaa nasil eritecegiz bu basenleri??Resimmm fikrini begenmistim uygulamaya baslayalim mı?
Hem bana fikir verin benim derdim basenlerimin yanlarinda kii cikinti...
Eki Görüntüle 1848664
Canım benim hoşgeldinahh ahh ben de ayni dertten muzdaribimm yaa nasil eritecegiz bu basenleri??
hosbuldum canımın içii:))Canım benim hoşgeldin
Çalışarak tatlım tabii kii harekete yogunlasmak lazım...
Benim derdim tembellikdi çünkü hiç hareket etmedim şimdiye kadar eeee gider mii ? Tabii kii gitmez..
Başladım işte devam edeceğim veee tekrar resim attığım da ooooo denilecek bana inanıyorum...
Sen de basarirsin yeter kii iste ve çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?