• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Evet canim kilon iyi gibi ama bas en var. Basenlerini eşit sayıda duvara vursan daha etkili olmaz mi. Ben çok etkisi oluyor diye biliyorum ama sen bilirsin

Amannn onu da yaptım canım bii dönem sonuç olmadı...
O yanları çalıştırmak zorr öyle çok ağır spor hareket falan da yapamıyorum. :( :(

Boş ver gitsin o zaman . Kilon çok guzel , sağlık prableminde yok. Kendini uzme, kendine yakışan kıyafetleri giy.
Nebiliyim yani bizimde canımız var , yok basenimiz yok gobegimiz diyene kadar canımız çıkıyor.
Güzel guzel yatmak veya kafayı dinç tutmak varken şişman olduğum için oruçlu oruçlu bir sürü nefes nefese kalana kadar yürüyorum . Kendimizle barışık olmamız lazım kendimizi sevmemiz lazım.
Tabi bunlar benim düşüncem . Valla şahsen sağlığım için en az 65 oluyum herhalde en mutlu ben olurum . Gobegim neyim umurumda değil. Yeterki tartida artık yedi li rakamları gormeyimm

Boş ver gitsin o zaman . Kilon çok guzel , sağlık prableminde yok. Kendini uzme, kendine yakışan kıyafetleri giy.
Nebiliyim yani bizimde canımız var , yok basenimiz yok gobegimiz diyene kadar canımız çıkıyor.
Güzel guzel yatmak veya kafayı dinç tutmak varken şişman olduğum için oruçlu oruçlu bir sürü nefes nefese kalana kadar yürüyorum . Kendimizle barışık olmamız lazım kendimizi sevmemiz lazım.
Tabi bunlar benim düşüncem . Valla şahsen sağlığım için en az 65 oluyum herhalde en mutlu ben olurum . Gobegim neyim umurumda değil. Yeterki tartida artık yedi li rakamları gormeyimm

Çok şükür tabii kii canım sağlığımız yerinde...
Ben hiç sıkıntı etmedim şimdiye kadar kii küçük de degilim hanii 40 yaşındayım...
Yaniii istersem yapabilirim dedimm.
Çalışınca olur dedimm.
Yoksa kilom falan abartı değil...
Sağlıklı Olmak en önemlisi tabii.

Resimmm fikrini begenmistim uygulamaya baslayalim mı?
Hem bana fikir verin benim derdim basenlerimin yanlarinda kii cikinti...
:KK43: :KK43:
Eki Görüntüle 1848664
Pinarcim cok begendim bence cok abarticak genislikte degil basenlerin or tur pantalonlar oldugundan daha genis gosteriyor illa istiyorsan incelmeyi cozumun spora devam sanirim yada spor salonuna gitmeye vaktin olmasada 1 kereligine gidip sana gore egzersiz programi hazirlamalarini isteyebilirsin bir trainerden onlari evde devam edersin mesela.

Merhabalar ben basen icin strec film sarmayi düşünüyorum yaz nasil olsa hergün ev isi yaparken saricam 2 3 saat dursun faydali olur diye düşünüyorum çünkü boyum 165 kilom 53 verecek kilom yok yüzümden gidiyor egzersiz de yapiyorum ama basenlerim yerlesti sanki :KK43:

Pinarcim cok begendim bence cok abarticak genislikte degil basenlerin or tur pantalonlar oldugundan daha genis gosteriyor illa istiyorsan incelmeyi cozumun spora devam sanirim yada spor salonuna gitmeye vaktin olmasada 1 kereligine gidip sana gore egzersiz programi hazirlamalarini isteyebilirsin bir trainerden onlari evde devam edersin mesela.
Pinarcim aklima geldi mesela Gulden Ergende basenli biriydi sanirim ama halletti dogruysa paylastiklri bunu Seydayla yapti baya kalori kisitlamasina girdi ve cok yurudu hicbir sklastirma hreketleri yapmadan ne zamanki istedigi incelige eristi o zaman basladi hareketlere. Bende de basen problemi var ramazandan sonra bol yurumeyi dusunuyorum insallah nasib olursa bir yurume bandi alicam bakalim hayirlisi.

Ayyyy canım sağol...
Kizz zaten ben resim için giydim o pantolunu 38 beden kızımın pantalonu :KK70::KK70::KK70:
Yoksa ben daha usturuplu giyiniyorumm...
Valla benim de hep Gülben Ergen aklıma geliyor bu kadar olurr.
O da basenliydi evettt.
Şimdi incecik olmuş hatun...
Bakalım devam ediyorum basen hareketlerine ve ipe sonuç Nolcakk göreceğiz...

Pinarcim aklima geldi mesela Gulden Ergende basenli biriydi sanirim ama halletti dogruysa paylastiklri bunu Seydayla yapti baya kalori kisitlamasina girdi ve cok yurudu hicbir sklastirma hreketleri yapmadan ne zamanki istedigi incelige eristi o zaman basladi hareketlere. Bende de basen problemi var ramazandan sonra bol yurumeyi dusunuyorum insallah nasib olursa bir yurume bandi alicam bakalim hayirlisi.

Selam canlar
Pınarcnm Nefs Nefs bence fiziğin çok güzel belin incecik ve göbeğinde yok
Çok az basenın var oda yürüyüş ve basen hareketleri ile bayagi düzelir maşallah sana bayıldım ya..heveslendim valla bir 58 olursam bende resim atacagim :)

Dun ki akşam menum; poyraz bulgur pilavı,biraz nohut,yoğurtlu makarna, birazda sarma. Birazcikta ramazan pidesi. Veee tatli yemedim hiç çok şükür.

Sahurda; yarım kase kayısı ho. Bir iki sarma, biraz ekmek , çok az peynir.

Dun 50 dk yuruyusumude yapmıştım.
Inşaallah hedef bu hafta bir kilo vermek

Selam kizlar
Hepiniz gram gram eriyosunuz masallah size
Darisi basima insallah
Bendeki pis bogaz kimsede yok eminim buna
Oyle karamsarimki suan kara yagmur bulutlari basimda geziniyo sanki
Kendimi ciddi anlamda programa almam lazim
Aysecim sabah aksam yurumenle hic kg vermen durmadan yola devam ettin .bende bunu uygulamayi dusunuyorum .acil hizlandirmam lazim bedenimi ,hantalliga cok alisti cunku
Ve okadar korkuyorum ki bidahaki eski kilomun geri gelmesine ,biliyorum korkmak bi işe yaramiyor ,harekete gecmem sart oldu.
Allahim yardim et bana

Selam kizlar
Darisi basima insallah
Aysecim sabah aksam yurumenle hic kg vermen durmadan yola devam ettin .bende bunu uygulamayi dusunuyorum .acil hizlandirmam lazim bedenimi ,hantalliga cok alisti cunku
Ve okadar korkuyorum ki bidahaki eski kilomun geri gelmesine ,biliyorum korkmak bi işe yaramiyor ,harekete gecmem sart oldu.
Allahim yardim et bana
Sinemcim donmussun cok sukur ama bu kadar karamsar olmana gerek yok bende de var ayni bogazdan ama sunu anladim yedim yedim haydeee cok kati diyete giriyorum demek hic iy gelmiyor onu anladim. Simdi cogumuz daha serbest besleniyor Ramazandan dolayi ama bayramdan sonra tekrar daha aktiv devam ederiz bence bu anlamli ayda zamanini ve moralini bu tur seylerle israf etme mesela Pinarcim tavsiye ettigimi guzel bedenini dinle doyana yada bu bana yeter diyene kadar yemek. Bende herseyden yiyorum valla dayanamiyorum ama sahurda daha dikkatliyim iftardan olanndan yiyorum ona ragmen gr gr gidiyor almas da kar sayiyorum. Sende oyle yap moralini bozma hele karamsarliga sakin girme anneler aileleri icin cok onemlier onlari morali iyse butun aile neseli moralimiz bozuksa yine kendimizden sonra etkilenen yavrularimiz eslerimiz oluyor bu yapmayalim kendimize tek derdimiz kilo olsun onuda zamanla halederiz hersey caresi var deyip ise koyulmaliyiz moralimi bozmadan. Ay cok yazdim sacmalamis olabilirim:KK35:

Selam canlar
Pınarcnm Nefs Nefs bence fiziğin çok güzel belin incecik ve göbeğinde yok
Çok az basenın var oda yürüyüş ve basen hareketleri ile bayagi düzelir maşallah sana bayıldım ya..heveslendim valla bir 58 olursam bende resim atacagim :)
Gerçekten mii beğendin canım teşekkür ederim..
Evettt benim göbegim yokk belim ince ama basenler de azcık gitse daha güzel olur..
İnşallah sen de koyarsin resim vee ben çok çok inanıyorum sana azmine...

Selam kizlar
Darisi basima insallah
Allahim yardim et bana

Sinemcim kendine haksızlık etme lütfen o rakamları görmüyor musun? Sen kii bunu başarmış birisinn daha da iyisini yaparsın.
Valla laf olsun diye asla söylemiyorum bütün samimiyet ve içten duygularımı paylaşıyorum...
Leyla'nın da dediği gibi tekrar yazayım ben inanılmaz faydasını gördüm...
Olumlama yapıyorum yaa bunu dene ama denemek için değil inanarak yap..
Gerçekten beynimizi biz yönlendirebiliyoruz ben de yeni keşfettim...
Temel prensibini yazayım sen ve kızlar sizde tabii kii kendinize göre uyarlayin..
¥ Kesin komutlar verilecek beyninize....
¥ Bu tabakdakiler bana yetecek beni tok tutacakk acikmayacagim...
¥ Fazla yemeğe ihtiyacım yokk. Az bile yesem bunlar bana yetecek doyuracak tok tutacakk..
¥ Tatlıya abur cubura benim ve vucudumun ihtiyacı yokk zaten gereksiz ve zararlı yiyeceklerr..
Vs.. vs... Böyle böyle kendizini yönlendirin....

Bakkk Sinemcim zaten eski kiloma dönerim korkusu yaşaman bile senii olumsuz etkiler..
Ben eski kiloma asla donmeyecegim kilo almayacagim hatta daha çok zayiflayacagim.. Senin cümlelerin bunlar olmalı...

Çok bilmislik yapmak istemiyorum amacım yardımcı olmakk Canlarr....

Sinemcim donmussun cok sukur ama bu kadar karamsar olmana gerek yok bende de var ayni bogazdan ama sunu anladim yedim yedim haydeee cok kati diyete giriyorum demek hic iy gelmiyor onu anladim. Simdi cogumuz daha serbest besleniyor Ramazandan dolayi ama bayramdan sonra tekrar daha aktiv devam ederiz bence bu anlamli ayda zamanini ve moralini bu tur seylerle israf etme mesela Pinarcim tavsiye ettigimi guzel bedenini dinle doyana yada bu bana yeter diyene kadar yemek. Bende herseyden yiyorum valla dayanamiyorum ama sahurda daha dikkatliyim iftardan olanndan yiyorum ona ragmen gr gr gidiyor almas da kar sayiyorum. Sende oyle yap moralini bozma hele karamsarliga sakin girme anneler aileleri icin cok onemlier onlari morali iyse butun aile neseli moralimiz bozuksa yine kendimizden sonra etkilenen yavrularimiz eslerimiz oluyor bu yapmayalim kendimize tek derdimiz kilo olsun onuda zamanla halederiz hersey caresi var deyip ise koyulmaliyiz moralimi bozmadan. Ay cok yazdim sacmalamis olabilirim:KK35:

Canım benim çok tatlı ve güzel yazmışsın...
Ayrıca dediğin gibi katı ve sert diyetler yerine yaşam tarzı ve beslenme şekli olarak hayatımıza oturtmamiz lazım...
Çok şükür ben artık bunu başardım....
Başardım diyorum çünkü farklı ortamlara gittiğimde bile değişiklik yapmadım ve hiç de zorlanmadim..
Gayet rahat gecirdim...
Mesela yemeğe gidiyoruz arkadaslarla brn yolda başlıyorum hemen beynime sinyal göndermeye az yiyeceğim ve zaten bana yetecek tok tutacakk diye..
Porsiyonlarimi artık bitiremiyorum kalanları paket yaptiriyorum....
Veya bir porsiyonu arkadaşımla paylaşıyorum falan...

Dipnot ; Bennn çok çok yiyen biriydimm hele dışarda falan hiç gözüm doymazdi...
Ben basardiysammm siz de haydi Haydi yaparsınız...

ahh ahh ben de ayni dertten muzdaribimm yaa nasil eritecegiz bu basenleri??
Canım benim hoşgeldin ;) ;)
Çalışarak tatlım tabii kii harekete yogunlasmak lazım...
Benim derdim tembellikdi çünkü hiç hareket etmedim şimdiye kadar eeee gider mii ? Tabii kii gitmez..
Başladım işte devam edeceğim veee tekrar resim attığım da ooooo denilecek bana inanıyorum...
Sen de basarirsin yeter kii iste ve çalış...

Canım benim hoşgeldin :KK66: :KK66:
Çalışarak tatlım tabii kii harekete yogunlasmak lazım...
Benim derdim tembellikdi çünkü hiç hareket etmedim şimdiye kadar eeee gider mii ? Tabii kii gitmez..
Başladım işte devam edeceğim veee tekrar resim attığım da ooooo denilecek bana inanıyorum...
Sen de basarirsin yeter kii iste ve çalış...
hosbuldum canımın içii:))

aynennn inşallah beraber basaracagiz o basen genetik gitmez diyenleri şoklara sokacagiizzz :))

Back