valla canım sen süpersin atlama işini profesyonelliğe dökmüşsün :)Canlarrrrr Selammm Hepiniz çok çok iyi gidiyor maşallah...
Ben de artık eski moduma doneyim dedimm....
Bugün kendime sayacli ayni zamanda kaç kalori yaktığımı gösteren ip aldım...
Valla 40 tl baydim amannnn olsun dedimm..
Kilonu da giriyorsun zaman da gösteriyor bayıldım kısacası...
Şimdi hatunlar 1000 ipi 10 dk da atladım...
108 kalori yakmışım
Kalori hesabından anlamıyorum hiç siz deyin bana iyi mii..
Yada koşu bandında varsa bii kıyaslama yapalım...
Ayrıca çok hızlı atlıyorum hemm nefes nefese kaldım...
Hemm sırılsıklam oldum terden..
Maşallah guzel gidiyorsun. Ben kosu bandında 45 dk tempolu yurudugum zaman 260 kalori anca yakiyorum sen yarım saatte iple üçyüz kalori yakmış oluyorsun. Tabiiki ip atlamak daha çok kalori yaktiriyor.Canlarrrrr Selammm Hepiniz çok çok iyi gidiyor maşallah...
Ben de artık eski moduma doneyim dedimm....
Bugün kendime sayacli ayni zamanda kaç kalori yaktığımı gösteren ip aldım...
Valla 40 tl baydim amannnn olsun dedimm..
Kilonu da giriyorsun zaman da gösteriyor bayıldım kısacası...
Şimdi hatunlar 1000 ipi 10 dk da atladım...
108 kalori yakmışım
Kalori hesabından anlamıyorum hiç siz deyin bana iyi mii..
Yada koşu bandında varsa bii kıyaslama yapalım...
Ayrıca çok hızlı atlıyorum hemm nefes nefese kaldım...
Hemm sırılsıklam oldum terden..
aysecim bizim vücudumuz yani benimki mesela takip ediyorum yirmi dk dan sonra ısınmaya basliyo ve otuz beş dk dan sonra çok ter attiriyo. Belki sende kilolu iken oylesindir. Şimdi zayifladigin için terlemende az oluyordur. Belkide az terleyen birisindir. Ben zayifkende çok terlerdim şimdide çok terliyorum . Tek fark o zaman koku yapmıyordu şimdi koku yapıyor.valla canım sen süpersin atlama işini profesyonelliğe dökmüşsün :)
canım ben yarım saat 6.8 hızla yürüyüşle ancak bu kadar kalori yapıyorum ve söylediğin kadarda terlemiyorum valla bende şu sayaçlı ipten alıp atlamalıyım artık tabi yürüyüşü bırakmayacağım bacaklarıma iyi geliyor :)
Tabi canım ilk zamanlar çok terliyordum,zamanla azaldı ah birde yürüyüşe bir başlasam terleyeceğım ama bu ara pek yapamıyorum .Maşallah guzel gidiyorsun. Ben kosu bandında 45 dk tempolu yurudugum zaman 260 kalori anca yakiyorum sen yarım saatte iple üçyüz kalori yakmış oluyorsun. Tabiiki ip atlamak daha çok kalori yaktiriyor.
aysecim bizim vücudumuz yani benimki mesela takip ediyorum yirmi dk dan sonra ısınmaya basliyo ve otuz beş dk dan sonra çok ter attiriyo. Belki sende kilolu iken oylesindir. Şimdi zayifladigin için terlemende az oluyordur. Belkide az terleyen birisindir. Ben zayifkende çok terlerdim şimdide çok terliyorum . Tek fark o zaman koku yapmıyordu şimdi koku yapıyor.
Çok sevindim kızlar verdiğiniz bilgiler için...valla canım sen süpersin atlama işini profesyonelliğe dökmüşsün :)
canım ben yarım saat 6.8 hızla yürüyüşle ancak bu kadar kalori yapıyorum ve söylediğin kadarda terlemiyorum valla bende şu sayaçlı ipten alıp atlamalıyım artık tabi yürüyüşü bırakmayacağım bacaklarıma iyi geliyor :)
Maşallah guzel gidiyorsun. Ben kosu bandında 45 dk tempolu yurudugum zaman 260 kalori anca yakiyorum sen yarım saatte iple üçyüz kalori yakmış oluyorsun. Tabiiki ip atlamak daha çok kalori yaktiriyor.
aysecim bizim vücudumuz yani benimki mesela takip ediyorum yirmi dk dan sonra ısınmaya basliyo ve otuz beş dk dan sonra çok ter attiriyo. Belki sende kilolu iken oylesindir. Şimdi zayifladigin için terlemende az oluyordur. Belkide az terleyen birisindir. Ben zayifkende çok terlerdim şimdide çok terliyorum . Tek fark o zaman koku yapmıyordu şimdi koku yapıyor.
Canım bence ara vermem daha guzel. Çünkü vücudun artık o tempoya alismistir. Inşaallah bayramdan sonra bi gayret et hem diyetle beraber sporu yogunlastir. Eminim bir ayda 55 olursun. Vücudun şok gecirirTabi canım ilk zamanlar çok terliyordum,zamanla azaldı ah birde yürüyüşe bir başlasam terleyeceğım ama bu ara pek yapamıyorum .
Kizlar ya kilo almisim cok uzuldum nedenini tam bilmiyorum yeni aylik donemimden gectim yanina afedersiniz kabizlikta vede uykusuzlukta gelince bedenim sasirdi galiba birde spora valtim olmuyor onunda etkisi vardir ama spora tekrar basliyorum ins az da olsa.
Kuzumm çok sevindim senin adına valla bravooo...Ben söyleyim. Malum bu hafta çok uğramıştım bir kilo vereceğim diye . Geçen hafta 82.8 idim. Bu hafta 81.5 olmuşum
Canim evde dijital tarti olmadığı için kilomdan emin değilim:) spora başlarken 63.5 kiloydum ordaki tarti da kirildi sanssizligimaa:) evdeki eski tarti 60 Gösteriyor daha bugun baktim:) ne kadar doğru bilemedim ablamdaki tartıda bakarım artık:) bu arada iyi vermissin maşallah devam:) darısı benim 60 li rakamlardan 50li rakamları görmemeEvetttt Kizlarrrr Ben de Nihayet
57 den kurtuldumm...
Bu sabah 56.700 çıktım tartida...
Ben artikim iyice gr gr vermeye başladım....
Olsun buna da şükür....
ulasimiz Aysecim...
@fma108681
L Live_Your_Life siz de durumlar nasıl canlarr.
Ayyyy canım benim geçmiş olsun...Bu arada yaklaşık bir aydir sagkolumda ağrı ve şişlik hissediyorum gecer diye düşündüm geçmedi sanırım spor yaparken ters bir hareket yaptığım için yada cok zorladigim icin böyle oldu. Geçmemesi beni endişelendirdi korkuyorum açıkçası. Pazartesi ye randevu aldim ortopediye gideceğim bakalım.
Canim evde dijital tarti olmadığı için kilomdan emin değilim:) spora başlarken 63.5 kiloydum ordaki tarti da kirildi sanssizligimaa:) evdeki eski tarti 60 Gösteriyor daha bugun baktim:) ne kadar doğru bilemedim ablamdaki tartıda bakarım artık:) bu arada iyi vermissin maşallah devam:) darısı benim 60 li rakamlardan 50li rakamları görmeme
Sağol canım evet sağlık çok önemli..Ben kas ağrısıdir yada geçici bir durumdur sandım geçmedi. Ani hareketlerde bulunduğum cok oldu genelde bir süre sonra geçti ama bu kez uzun sürdü.Ayyyy canım benim geçmiş olsun...
Bir ay uzun bir süre tabiii devam ettiğin için iyilesmemis olabilir...
Sağlık çok önemli...
Dikkat et..
Ben de ip atlarken bi yerimi incetecem diye korkuyorum.....
Eminim kii vermissindir kilo..
Ama tartı farklı olursa hatalı sonuç çıkabiliyormus...
Yanii ilk başlanilan tartiyla devam edilmeli deniliyor...
All evine bi tane dijital tartı canım takibin kolay olur hem de yanlış bilgi olmaz...
Haaa tabii kii çok farklı olmuyor rakamlar ama biz de gr bile önemli olunca işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?