Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

valla canım sen süpersin atlama işini profesyonelliğe dökmüşsün :)
canım ben yarım saat 6.8 hızla yürüyüşle ancak bu kadar kalori yapıyorum ve söylediğin kadarda terlemiyorum valla bende şu sayaçlı ipten alıp atlamalıyım artık tabi yürüyüşü bırakmayacağım bacaklarıma iyi geliyor :)

Bu hafta çok dikkat etmeye çalıştım. Iki kere tatli yedim. Geçen hafta çok yemistim.
Su anki kilom; 82.8 hedefim ilk önce 69 u görmek , sonra insaallah 60 olmak . Bana yeter. Sık etli olduğum için altmış kilo bana yakışıyor du.
Ama biliyomusun ilk diyetisyen gittim bana 58 kilo olman lazım dedi bende hesapliyorum tam sekiz ayda falan normal kiloma donecektim. Sekiz ay diyet yapmak çok ağırıma gitti bide zor kilo verdiğim için sıkı diyet yapmam lazımdı. Ama şimdi tek hedefim cumalari eksi çıkmak bir kilo verebilmek. Buda bana zayiflamayi zevkli hale getirdi. Ve uçmadan önce hiç tartilmiyorum. Keşke daha önce size kayilsaydim. Diyetisyenden iyi geldiniz bana. Çok teşekkür ederim

Maşallah guzel gidiyorsun. Ben kosu bandında 45 dk tempolu yurudugum zaman 260 kalori anca yakiyorum sen yarım saatte iple üçyüz kalori yakmış oluyorsun. Tabiiki ip atlamak daha çok kalori yaktiriyor.
aysecim bizim vücudumuz yani benimki mesela takip ediyorum yirmi dk dan sonra ısınmaya basliyo ve otuz beş dk dan sonra çok ter attiriyo. Belki sende kilolu iken oylesindir. Şimdi zayifladigin için terlemende az oluyordur. Belkide az terleyen birisindir. Ben zayifkende çok terlerdim şimdide çok terliyorum . Tek fark o zaman koku yapmıyordu şimdi koku yapıyor.

Tabi canım ilk zamanlar çok terliyordum,zamanla azaldı ah birde yürüyüşe bir başlasam terleyeceğım ama bu ara pek yapamıyorum .

Çok sevindim kızlar verdiğiniz bilgiler için...
Ayşe gerçekten al şiddetle tavsiye ederim...
Hem senin için alternatif olur çünkü koşu bandın da varr...
Ohhh ohhh isteyince ip isteyince band
Şimdi içim daha rahat atlayabilirim....
Aynen Tatlibiberim dediğin gibi yarım saat atlasam 300 civarı yakarım...
Bugün 5 dakikalık setler halinde 15 dk da 1570 ip atladım...
166 kalori harcadım...
Hızlı atlarsam daha fazla kalori gidiyor...
Bi de acayip terliyorum çok Afedersiniz leş gibi kokuyorum...
Yaaa inşallah faydasını da görürüm...
Gerçi ip atlamayı artık rahatlama oyun gibi yapıyorum kii böyle olunca daha zevkli hâle geliyor...
Zorunluluk değilde gönüllülük esas olunca her iş zevkli gelir yaa işte öyle...

Dünkü menum ;klasik iftar yemegi , çorba pilav karpuz salata yemek sarma. Hepsindende abartmadan yedim birtanede tatli yedim.

Sahurda ; bir tane tavada kızartılmış peynirli yufka ve karpuz . Iki litre su.
Dün 45 dk yurudum

Bugün tartışma günümüz bakım ne olacak. .

Kızlar niye artık kimse doğru dürüst uğramaz oldu ya. Bari bugün buralarda olun . Hadi toparlayın biraz. Günlük bi kere gelseniz ne yaptigimi zi yazsak en azindan. Eminim yogun geciyordur gunleriniz ama buda bizim gorevimiz oldu artik hedefe ulasana kadar gorevi terk etmek olmaz

Tabi canım ilk zamanlar çok terliyordum,zamanla azaldı ah birde yürüyüşe bir başlasam terleyeceğım ama bu ara pek yapamıyorum .
Canım bence ara vermem daha guzel. Çünkü vücudun artık o tempoya alismistir. Inşaallah bayramdan sonra bi gayret et hem diyetle beraber sporu yogunlastir. Eminim bir ayda 55 olursun. Vücudun şok gecirir

Kizlar ya kilo almisim cok uzuldum nedenini tam bilmiyorum yeni aylik donemimden gectim yanina afedersiniz kabizlikta vede uykusuzlukta gelince bedenim sasirdi galiba birde spora valtim olmuyor onunda etkisi vardir ama spora tekrar basliyorum ins az da olsa.

Canım benim olsun verirsin tekrar...
Yeter kii pes etme başla tekrar spora...
Bu arada benim de aynı sıkıntım oldu canım kabızlık...
Kayısı yedim bol bol iyi geldi...
Biraz önce başka bir topikte gördüm deneyeceğim sen de yap..

Ben söyleyim. Malum bu hafta çok uğramıştım bir kilo vereceğim diye . Geçen hafta 82.8 idim. Bu hafta 81.5 olmuşum
Kuzumm çok sevindim senin adına valla bravooo...
Hem de 1.300 vermişsin çok çok güzel...
Emin kii bundan sonra daha hızlı vereceksinn...

C cranial canım seni karıştırdım yavrum diğer topikte de varsın yaa..
Bizim Cuma günleri tartı günümüz...
Sen kilo veriyor musun?
Yoksa sıkılaşmak için mi ugrasiyorsun..

Canim evde dijital tarti olmadığı için kilomdan emin değilim:) spora başlarken 63.5 kiloydum ordaki tarti da kirildi sanssizligimaa:) evdeki eski tarti 60 Gösteriyor daha bugun baktim:) ne kadar doğru bilemedim ablamdaki tartıda bakarım artık:) bu arada iyi vermissin maşallah devam:) darısı benim 60 li rakamlardan 50li rakamları görmeme

Bu arada yaklaşık bir aydir sagkolumda ağrı ve şişlik hissediyorum gecer diye düşündüm geçmedi sanırım spor yaparken ters bir hareket yaptığım için yada cok zorladigim icin böyle oldu. Geçmemesi beni endişelendirdi korkuyorum açıkçası. Pazartesi ye randevu aldim ortopediye gideceğim bakalım.

Ayyyy canım benim geçmiş olsun...
Bir ay uzun bir süre tabiii devam ettiğin için iyilesmemis olabilir...
Sağlık çok önemli...
Dikkat et..
Ben de ip atlarken bi yerimi incetecem diye korkuyorum.....

Eminim kii vermissindir kilo..
Ama tartı farklı olursa hatalı sonuç çıkabiliyormus...
Yanii ilk başlanilan tartiyla devam edilmeli deniliyor...
All evine bi tane dijital tartı canım takibin kolay olur hem de yanlış bilgi olmaz...
Haaa tabii kii çok farklı olmuyor rakamlar ama biz de gr bile önemli olunca işte...

Sağol canım evet sağlık çok önemli..Ben kas ağrısıdir yada geçici bir durumdur sandım geçmedi. Ani hareketlerde bulunduğum cok oldu genelde bir süre sonra geçti ama bu kez uzun sürdü.
Dijital tartı almayi düşünüyorum zaten ama normal tartı bile aklımıza gelmedikce köşede duruyo öyle:)
Saka bi yana evet işte spordaki tartiya göre kilomu not aliyordum tartinin yeri bile hep sabitti.bir gün geldim ki yok.. Şimdi farklı farklı tartilarla isim zor hangisi doğru bilemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…