• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

hosbuldum canımın içii:))

aynennn inşallah beraber basaracagiz o basen genetik gitmez diyenleri şoklara sokacagiizzz :))

İnşallah canım inşallah...
Topiğimizin kurucusu vee benim tekrar spora harekete başlama sebebimm ulasimiz ulasimiz Aysecim sağolsun seninle ilgili bilgileri alır ve kucaklar..

Si
Selam kizlar
Hepiniz gram gram eriyosunuz masallah size
Darisi basima insallah
Bendeki pis bogaz kimsede yok eminim buna
Oyle karamsarimki suan kara yagmur bulutlari basimda geziniyo sanki
Kendimi ciddi anlamda programa almam lazim
Aysecim sabah aksam yurumenle hic kg vermen durmadan yola devam ettin .bende bunu uygulamayi dusunuyorum .acil hizlandirmam lazim bedenimi ,hantalliga cok alisti cunku
Ve okadar korkuyorum ki bidahaki eski kilomun geri gelmesine ,biliyorum korkmak bi işe yaramiyor ,harekete gecmem sart oldu.
Allahim yardim et bana
Canım maaşallah hedefine çok az kalmış. Çok güzel kilo vermissin. Iki ay gibi kısa bi sürede bu dokuz kiloyuda verirsin. Arkadaşlar çok guzel tavsiyelerde bulunmuş, onların söyledikleri ile ve sporla gider hepsi sıkma canını.
Ben daha yolun başındayım hedefinize ulaşıncaya beni yanlız birakmazsiniz demiii

Leylacim pinarcim yazdiklariniz beni inanilmaz motive etti saolun kizlar
Leylacim dedigin gibi sıki diyet yerine daha gevsek ama kalorisi az yiyecekler tuketmem gerekiyor
Pinar olumlamayi bende deneyecegim bugun itibari ile insallaah faydasini gorecegim
Ah kizlar sizde olmasaniz var ya icimi kimlere dokerim ben

Si

Canım maaşallah hedefine çok az kalmış. Çok güzel kilo vermissin. Iki ay gibi kısa bi sürede bu dokuz kiloyuda verirsin. Arkadaşlar çok guzel tavsiyelerde bulunmuş, onların söyledikleri ile ve sporla gider hepsi sıkma canını.
Ben daha yolun başındayım hedefinize ulaşıncaya beni yanlız birakmazsiniz demiii
Canim benim ya saol yorumun icin
Insallah el ele verip kurtulucaz bu kilolardan
Yokkk birakip nereye gidicez daha koruma evremiz var ,bu surectete birlikteyiz insallah

selam canlar
bugün regliydim öğle oğlumla biraz atıştırdım akşam yemeği yemedim,okula yürüyerek gittim geldim.Biraz halsizlik var üzerimde.
Sizler neler yapıtınız bugün?

Kızlar iki gündü yazamazdım.
Dün ;sade bi iftar yaptım. Yuruyusumu yapamadım ama gün boyu disardaydim.
Sahurda ;yarım yufka kızartması. Biraz peynir . Domates salatalık.
Bugün sporu mu yaptım 55 dk

A
hic ince gormediigim bacaklarimi bir gün ince gorebilecek miyim gercekten cok merak ediyorum :KK43:(
Canım ben bacaklarimin ölçüsünü bilmiyorum. Ama üç haftadır yürüyüş yapıyorum en çok bacaklarimin incelediğini fark ettim. Ve baya sertleşti biraz sarkiyo gibiydi şimdi toparlandi

A

Canım ben bacaklarimin ölçüsünü bilmiyorum. Ama üç haftadır yürüyüş yapıyorum en çok bacaklarimin incelediğini fark ettim. Ve baya sertleşti biraz sarkiyo gibiydi şimdi toparlandi
ayy tatlimm cok guzel bir haber bu cok sevindimm.kac dakika yürüyosun her gün mü yuruyorsun??

bence ölçü alsaydin sonra bir daha olcerdin moral olurdu sana inceldigini görünce. .

Evet canim guzel bişey. Aslında baştan umursamadim olcmeyi şimdi inceldigini fark ettikçe merak ediyorum. Çıkıp dışardan boyutlu alamadım .
Benim kosu bantın var kesinlikle 45 dk yürüyorum bazen 50 dk da yapıyorum. Ilk dklari 5.5 ile sonra 6.0 ....6.3.... 6.5 yapıyorum daha fazla yukseltemiyorum
Haftada 5 gün kesin yapıyorum . Bazen altı oluyo . Ama daha tüm hafta hiç yapamadim

Bu ara bisikletim oldu 45 dk kosu bantı 10 dk bisiklet 70 göbek hareketi yetmiste sırt hareketi yapıyorum elimden geldiği kadar. Çünkü gobegim çok zor eriyecege benziyor. Biraz alıştığım ikisini de insaallah 100 yapmayı dusunuyorum

Bu arada kosu banti olan arkadaşlar . Yürürken kollarınızı sallaya biliyormusunuz ben sallayamiyorumda
canım bende hızlı tempoda yürüdüğüm için kollarımı sallayamıyorum ama arada tempoyu düşürünce sallıyordum.Sen hergün yürüyor musun canım?

genellikle yapıyorum canim . Yoksa isteksizlik geliyor hiç yapmak istemiyorum. Haftada beş gün kesin yapiyorim
Maşallah canım benim eski halim gibisin ben bu ara pek üşeniyorum.Cuma günü güzel sonuç alacaksın buna inanıyorum.
Bu arada canım sen kaç kiloydun hedefin kaçtı?

Canlarrrrr Selammm Hepiniz çok çok iyi gidiyor maşallah...
Ben de artık eski moduma doneyim dedimm....

Bugün kendime sayacli ayni zamanda kaç kalori yaktığımı gösteren ip aldım...
Valla 40 tl baydim amannnn olsun dedimm..
Kilonu da giriyorsun zaman da gösteriyor bayıldım kısacası...

Şimdi hatunlar 1000 ipi 10 dk da atladım...
108 kalori yakmışım ;)
Kalori hesabından anlamıyorum hiç siz deyin bana iyi mii..

Yada koşu bandında varsa bii kıyaslama yapalım...

Ayrıca çok hızlı atlıyorum hemm nefes nefese kaldım...

Hemm sırılsıklam oldum terden..

Back