• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canım selam
menünde sporunda çok iyi aynen devam canım.Yatın iftardan önce tartılacağız inşallah.Senin için sonuç güzel olacak :)
Inşaallah dediğin gibi olur canim. Benim pek ümidim yok ama. Aynadan baktığım zaman değişiklik göremiyorum. Eksi görürsem çok sevinecegim.

Akşam ki menum; iftardaydik pilav . Çorba . Patlıcan yemegi. Misket köfte. Abartmadan yedim bunlardan. Ama yine birazcık tatli kaçırdım . Dayanamıyorum zafim var resmen.

Sahurda ; çeyrek ekmek . Yarım kase kayısı hosafi . Kahvaltiliklardan bir iki bendim.
50 dk yuruste yapıldı bugün. 5 dk kasini bisiklete binerek geciriyorum

Kizlar slm benim bebegim emiyor o yüzden oruc Tutamıyorum sabah karatay kahvaltisi az oncede patlican karniyarik bir adet yoğurt ve firinlanmis kabak üstüne yogurt doktum baska bisey yemem bugun

Kizlar slm benim bebegim emiyor o yüzden oruc Tutamıyorum sabah karatay kahvaltisi az oncede patlican karniyarik bir adet yoğurt ve firinlanmis kabak üstüne yogurt doktum baska bisey yemem bugun
Afiyet olsun canım
nerelerdesin bakim sen
bugün iftar öncesi tartılıp buraya yazacağız sende ona göre tartılırsın tatlım :

Akşam ki menum; iftardaydik pilav . Çorba . Patlıcan yemegi. Misket köfte. Abartmadan yedim bunlardan. Ama yine birazcık tatli kaçırdım . Dayanamıyorum zafim var resmen.

Sahurda ; çeyrek ekmek . Yarım kase kayısı hosafi . Kahvaltiliklardan bir iki bendim.
50 dk yuruste yapıldı bugün. 5 dk kasini bisiklete binerek geciriyorum
Maşallah canım yine iyi gidiyorsun.Tatlıya abartmadığın sürece sorun olmaz..eee sporunu da güzel yapıyorsan sorun kalmaz

selam canlarrr
Tüm yılın yorgunluğun bugün attım resmen.Kuzularımı mezun ettim karnelerini verdim.ve o kadar duygulandım ki anlatamam bu yıl velilerim,öğrencilerim çok iyiydi. Unutamayacağım bir ekipti.Allah bahtlarını açık etsin,başarılarını daimetsin inşallah valla kızlar duygularımı sizlerle paylaşmak istedim :)
sizler neler yaptınız bakim bugün pınar,betül,leyla,fatma,sinem,tatlıbiber,ışılduru kızlarrr ...

selam canlarrr
Tüm yılın yorgunluğun bugün attım resmen.Kuzularımı mezun ettim karnelerini verdim.ve o kadar duygulandım ki anlatamam bu yıl velilerim,öğrencilerim çok iyiydi. Unutamayacağım bir ekipti.Allah bahtlarını açık etsin,başarılarını daimetsin inşallah valla kızlar duygularımı sizlerle paylaşmak istedim :)
sizler neler yaptınız bakim bugün pınar,betül,leyla,fatma,sinem,tatlıbiber,ışılduru kızlarrr ...
Aysecim ne kadar guzel anlatmissin duygularini evet ogretmenler cocuklarimizin ikinci annesi gibi oluyor iyi bir ogretmen olmak gercekten bu dunyadada ahirette manevi kazanclari olduguna cok inananlardanim mesleginde basarilar canim.
Bense bugun tembellik gunum dun misafirlerim vardi iftara onun hazirligiyla yorulmusum bugunde biz davetli oldugumuz icin istarahat ediyorum:)

Aysecim ne kadar guzel anlatmissin duygularini evet ogretmenler cocuklarimizin ikinci annesi gibi oluyor iyi bir ogretmen olmak gercekten bu dunyadada ahirette manevi kazanclari olduguna cok inananlardanim mesleginde basarilar canim.
Bense bugun tembellik gunum dun misafirlerim vardi iftara onun hazirligiyla yorulmusum bugunde biz davetli oldugumuz icin istarahat ediyorum:)
Leylacım sağol Allah razı olsun .
Kizlar bildirimleri unutmadiniz insallah:) hic goremedim de:(
Canım ben iftardan önce tartıldım 250 gr vermişim yani..
Geçen hafta 61.5
bu hafta 61.25
hayırlısı bakalım ramazan sonuna kadar kaç kilo vereceğiz.

Aysecim seni çok guzel anlıyorum. Gerçekten bir öğretici olmak çok farklı,nede olsa peygamber mesleği. Bende kur an kursu hocalığı yapıyorum,bekar kızlara . Verdiğim emeğin karşılığını görünce sanki kendi çocuğum başarılı olmus gibi çok mutlu oluyorum. Mevla rizasindan ayirmasin insaallah. Mutlu huzurlu bir tatil gecirirsiniz insaallah.

20160617_191316-1.jpg
Bi bildiride benden olsun kizlar az da olsa vermisim cok sukur

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg

Oyyy oyyyy kızlar Nasılsıniz???
Kusura bakmayın yazamadım hem çok yogundum hem de ruhum bii yorgun biii yorgun anlatamamm..

Kaç gündür kabızlık çekiyorum...
İnanılmaz bir şişlik var...
Mutsuzluk yarattı bende resmen.
Kafaya takmamaliyim diyorum ama yokk hem aklımda...
Ballı limonlu ılık su içtim...
Yeşil çay içtim kii hiç sevmemm.
Kiraz yedim...
Ictigim suyun haddi hesabı yokk :( :(

Neyse benden böyle....
Okuyorum kızlar maşallah iyi gidiyorsunuz...

Bu sabah yine çok şükür 57 yi gördüm tartida kii kabızlık olmasa daha da düşmüş olabilirim...

Evet canim kilon iyi gibi ama bas en var. Basenlerini eşit sayıda duvara vursan daha etkili olmaz mi. Ben çok etkisi oluyor diye biliyorum ama sen bilirsin

Back