Canım arada böyle oluyor bende bugün o ağırlığı attım da yürüdüm şükür.Sende toparlasın tatlım.Bugün yine ip yokkkk
Sadece 50 Sguat yaptım maalesef.
Canım biliyorsun ki ben 2 öğünle başlamıştım ama doyana kadar yiyerek günü kapatıyordum.Canlar birsey soracagim su migdeyi kuculmesi oldumu sizlerde yada acayim demek istedigimi deniliyorki az yenilirse zamanla kuculuyor ve cok yiyemiyorsun onu denesemmi acaba diye dusunuyomda ne dersiniz?
Mesela zayilayan kilosu ideal yakin olanlar kilo vermeden onceki yemek miktariyla aynisiyla tam doyuyorsunuz yoksa yine doymasaniz bile az yemek icin dikkat mi ediyorsunuz?
Ben cok yerim ama 95 kilolu halimle kiyasladigimda simdi 25/100 daha azla doyuyorum
Birde mesela bu ramazani firsat bilip iki ogune gecmek istiyorum bayramda bile dikkat etmek istiyorum diyer turlu migde alisicak yine gunduz yemeye.
Onceki ramazanlardan sonra gunduz yemek aklima gelmezdi ama zorlardim ogle vakti yemem lazim diye bu sefer zorlamayacagim:)
Kizlarrrrr çok yoğunum sonra dönerim...
Bugün çok şükür 2250 ip atladım...
Sevgiler görüşürüz
Kizlar dunku menumu yazayim hemen:
23/200
Pazar 12 Haziran, 2016
Sahur: sebze suyu (bal kabagi, yesil elma, havuc, pancar, zencefil), 3 yumurta, balli yesil cay
Iftar: etli patatesli corba, ekmek borek patlican salata, minik pasta,hurma cilek
Ara: dondurma
Haklisin kalorili ama davetlerde oluyorum yiyememezlik zor geliyor yemezsem evde gelip yiyorum gec saatte onda cok az yiyorum ama daha da azalticam insallah. Kahvaltimda yumurtayi 2 ye indirdim bile aksam bakicam:)Sahurun çok iyi ama akşam yemeğinde sanki hep kalorili şeyler yemissin gibi.
Şekerim maşallah sporun menün çok iyi aferin sana :)Kızlar herkesi ramazan yoruyo galiba pek ugrayamiyomusunuz yoksa bana mi öyle geliyor.
Bugünde 50 55 dk kadar yürüdüm.
Akşam yemegim. Iki kepçe tavuk corbasi. bir porsiyon yesil fasulye. Bir kepçe cacık. Üç dilim ekmek
kötüüükızlarrr nerelerdesiniz ,ramazan nasıl geçiyor :)
Canım hemen yelkenleri indirmekötüüü((
Diyet spor yok malesef. Böyle oluncada canım çokkk sıkkınnn
inşallah canım yaaaa.Canım hemen yelkenleri indirme
olabilir arada çok fazla diyette uyamayabiliriz bende bu ara öyleyim
önemli olan yediklerimizi abartmayalım bu ramazanda azından kilo almayalım.
Ne kadar emek verdiğimizi unutmaz hergün tartıda kendimizi takipte tutarsak bence sorun çıkmaz sende kendini çok kasma ramazandan sonra daha iyi adapte oluruz verdiklerimizi almayalımda bu bize yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?