• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Kizlar tebrikler iyi gidiyorsunuz bende cok mutluyum 97.800 ile gecen p.be basladigim saglikli beslenme yolunda 8.gun itibariyle 94.200 olmuşum buna şükür bebeğim var Emziriyor um bu arada
Hoşgeldin canım sende bizimle devam et tatlım.Maşallah sana güzel kilo vermişsin.
Bebeğinde varmış Allah bağışlasın.Emziriyorsun nasıl bir beslenme şekli uyguluyorsun?

Canim ben karatay diyetini uyguluyorum tamamen birde kosu bandim var yuruyus yapiyorum haftada 4-5 gun yarım saat o kadar kilom cok oldugu icin ödemde vardir bu hafta böyle cok kayip cok girunuyor esas önümüzdeki hafta belki olur işin asli

Selammm Kızlar ♡ ♡

1500 ip + 90 Sguat + 50 makas:KK76::KK76:

Evetttt yarını bende merak ediyorum ama ben biliyorum bu hafta ayniyim ben zor veriyorum kilo galiba onu farkettim.
Aslında derdim sıkılaşmak ama ona da cokkkkkk yolum varr :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Selammm Kızlar ♡ ♡

1500 ip + 90 Sguat + 50 makas:KK76::KK76:

Evetttt yarını bende merak ediyorum ama ben biliyorum bu hafta ayniyim ben zor veriyorum kilo galiba onu farkettim.
Aslında derdim sıkılaşmak ama ona da cokkkkkk yolum varr :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Pınarcım maşallah yine herzaman ki gibi çok iyi spor yapmışsın.Sporunu bu şekilde yaparak müthis sıkılaşıyorsundur tartı aynı gösterse bile..sen devam et tatlımm. Böyle iyi gidiyorsun.
Evet canim insaallah veririm. Kendime örnek olarak seni alıyorum aysecimm.
Tatlım emekle çabayla sen istediğin için başarıyorsun.
Dün akşamki menum; herşeyden az az yedim ekmek yemedim. Biraz tatlısı kaçırmış oldum. Sahurda iki küçük dilim pide . Bir kase çorba . Domates salatalık. Suyu en fazla bir buçuk litre icmisimdir.
Aman tatlım tatlıdan uzak durmaya çalış bunun yerine kendine yoğurtla,taze meyveyle ve yulaf ezmesiyle hafif tatlı yiyebilirsin nette çok güzel tarifler var.
Onun dışında menün güzel canım.
Cnm bişey sorucam. Bende yürüyüş bandı almayı düşünüyorum da seninkinin markası ne memnun musun
Canım ben memnunum markası dunlop 1008 tavsiye ederim.

Nefssems bu kadar spor fazla deilmi bende bir ara abartmistim hamile kalmadan once gunde 4 saat spor yapıyordum gram gram kilo veriyordum bazende hic vucut tepki yapiyor

Selam hanimlar
Kac gundur yazmak istiyorum firsatim olmadi
Bende durumlar harika
Iftar ve sahurda saglikli besleniyorum,3 lt suyumu ve en en onemlisi 1 saatlik yuruyusumu ekstra bebegimin pesinde kosturarak rejimime devam ediyorum
Bi donem bocaladim duraklamalarim oldu,sislik anlamsiz bir ödem v.s derken suan hafiflemis olarak kaldigim yerden devam ediyorum cok sukur
Merhaba Sinemcim programının iyi gitmesine çok sevindim ama burayıda ihmal etme biliyorum bebeğin var yoğunsun ama sen yinede fırsat bulursun :) özletme kendini.
Sanirim iftardan once tartilicaz
Saat 20.00 itibari ile bildirimde bulunurum hanimlar
Tek tek okuyorum hepinizi
Aysecimm, leylacimmc canimmm iyisiniz insallah ,moral motivasyonumuzu kaybetmeden hedefe ulasicaz insallah
Şükürler olsun iş ve ev yoğunluğum azaldı daha enerjik hissediyorum kendimi.Bir 5 kilo daha versem daha iyi olacağım :)
DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Geçen 13.Hafa: 78.0
Geçen 14.Haft: TATİL
Geçen 15.Haft: TATİL
Geçen 16.Haft: 78.8
Bu Haftaki Kil: 78.7

Şükür 100gr vermişim:olamaz::olamaz:
Fatmacım 100 gr da olsa vermişsin buda iyi birşey hem sen uzun boyluydun ideal kilona çok yaklaşmışsın maşallah azar azar gitmeside kar :)

Pınarcım maşallah yine herzaman ki gibi çok iyi spor yapmışsın.Sporunu bu şekilde yaparak müthis sıkılaşıyorsundur tartı aynı gösterse bile..sen devam et tatlımm. Böyle iyi gidiyorsun.
Tatlım emekle çabayla sen istediğin için başarıyorsun.
Aynen tatlım bugün aynı çıktım.
57.0
Şükür benim için sıkılaşmak asıl mesele bakalım devam ediyorum...

Nefssems bu kadar spor fazla deilmi bende bir ara abartmistim hamile kalmadan once gunde 4 saat spor yapıyordum gram gram kilo veriyordum bazende hic vucut tepki yapiyor

Çok değil kii ben 1500 ipi 500 . 500 500 üç seferde atlıyorum o da 20 dk falan sürüyor...
Sguat falan da öyle çok yapamıyorum...
Bana kalırsa az bile yapıyorum...
Sıkılaşmak istiyorum benn kilo vermesem de..

Pinarcim cok degil aslinda cok ornekler gordum 12 hafta icinde inanjlmaz degisiyorlar hareketleri yaparak insallah sende istedigin gibi fit saglikli bedene kavusucaksin:halay::halay:
İnşallah canim inşallah artık bırakmam gibi geliyor hareket ettikçe enerjim artıyor.
Yattikca hantallastigimi hissediyorum...
Harekette bereket var diyorum ;) ;)

Canlarrr çok şükür bende 500 gr vermişim
Geçen hafta 62 kg
bu hafta 61.5 kg
Canlar her ramazan bende kilo alırdım çok şükür bu ramazan vereceğim inşallah tabiki sağlıklı bir şekilde olsun.

Ayyyy Tebrikler Ayşe'cimm valla helâl olsunn...
Kilo azaldikca gr gr veriliyor demiii.

spor ki
Aynen tatlım bugün aynı çıktım.
57.0
Şükür benim için sıkılaşmak asıl mesele bakalım devam ediyorum...

Çok değil kii ben 1500 ipi 500 . 500 500 üç seferde atlıyorum o da 20 dk falan sürüyor...
Sguat falan da öyle çok yapamıyorum...
Bana kalırsa az bile yapıyorum...
Sıkılaşmak istiyorum benn kilo vermesem de..
spor kişiden kişiye bünyeye göre değişiyor. bende rahat 1000 ip atlarım. ama herked bunu yapamaz buda bir gerçek. vücut kaldırmaz

Bugün hiç bir şey yapamadım :( :(
Çünkü disardaydim ve yeni eve geldim artı yorucu bir gün geçirdim...
İnşallah yarın devam...

spor ki

spor kişiden kişiye bünyeye göre değişiyor. bende rahat 1000 ip atlarım. ama herked bunu yapamaz buda bir gerçek. vücut kaldırmaz

Öyle canım benim için kolay bir yöntem ip atlamak onu farkettim...
Herkes için öyle olmuyor bacağı beli hatta göğüsleri agiranlar varr..
Benim ip yanımda durup durup atlıyorum..
Çocukken de çok severdimm..

Öyle canım benim için kolay bir yöntem ip atlamak onu farkettim...
Herkes için öyle olmuyor bacağı beli hatta göğüsleri agiranlar varr..
Benim ip yanımda durup durup atlıyorum..
Çocukken de çok severdimm..
bende atlamayı çok seviyorumda. artık biraz sıkıldım. birazda üşengelik var.

Back